printlogo


کد خبر: 13435تاریخ: 1395/4/2 00:00
رئیس سازمان میراث فرهنگی در دیدار با سفیر اندونزی :
ایران می تواند مقصد گردشگری مردم اندونزی باشد

رئیس سازمان میراث فرهنگی در دیدار با سفیر اندونزی در جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به گرایشات مردم اندونزی، ایران می تواند به یکی از مقاصد مهم گردشگری مردم این کشور تبدیل شود.
مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این دیدار با اشاره به روابط مطلوب و رو به رشد دو کشور، گفت: زمینه افزایش همکاری ها در تمامی ابعاد بین دو کشور ایران و اندنزی در فضای پس از اجرای برجام وجود دارد.
معاون رئیس جمهور اضافه کرد: ظرفیت های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ایران و اندونزی به عنوان دو کشور مهم در جهان اسلام قابل توجه است و باید این ظرفیتها و توانمندی ها علاوه بر استفاده داخلی در اختیار سایر کشورهای مسلمان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: کشور اندونزی دارای جاذبه های گردشگری متنوعی است و امکان افزایش تعاملات ایران و اندونزی در تمامی زمینه ها به ویژه در حوزه گردشگری وجود دارد.
سلطانی فر با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در یک منطقه جغرافیای ناامن، امن ترین کشور است، گفت: ایران در سال ۲۰۱۶ از سوی بسیاری موسسات و نشریات معتبر گردشگری به عنوان یکی از مهمترین مناطق گردشگری معرفی شده است و این فرصت خوبی برای گردشگران اندونزی است تا از جاذبه های  ایران استفاده کنند.
در ادامه این دیدار اوکتاویان علیم الدین سفیر اندونزی در ایران، با اشاره به تاکید دولت اندونزی بر توسعه همه جانبه روابط با جمهوری اسلامی ایران، گفت: روابط فرهنگی بین دو کشور از سالهای پیش آغاز شده است و در آینده نزدیک شاهد افزایش تبادل گردشگران میان ایران و اندونزی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه مردم اندونزی با فرهنگ ایران آشنا هستند، اضافه کرد: اندونزی دارای صنایع دستی متنوعی است و با توجه به وجود صنایع دستی بسیار قابل توجه در ایران، این موضوع می تواند زمینه مهمی برای افزایش همکاری ها باشد.
سفیر اندونزی یادآور شد: با توجه به بررسی های صورت گرفته و شرایط فعلی کشور ترکیه، ایران می تواند مقصد مهمی برای گردشگران کشور اندونزی باشد.
اوکتاویان علیم الدین افزود: ایران و اندونزی می توانند در زمینه توسعه گردشگری حلال مشارکت داشته باشند.
۱۶۰ هزار میلیارد تومان برای مرمت بناهای تاریخی کشور نیاز است
همچنین رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: برای عملیات نجات بخشی بناهای تاریخی کشور حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان لازم است.
مسعود سلطانی فر گفت: فارس استانی با ظرفیت در بخش های اقتصادی کشور بوده که در موضوع کشاورزی، معدن و صنعت دارای جایگاه است.
وی ادامه داد: فارس در تمامی رشته های شناخته شده گردشگری دنیا دارای ظرفیتی بی نظیر بوده زیرا بخش گردشگری دارای ۵ محور عمده است که در تمامی مباحث فارس دارای جایگاه است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی تاکید کرد: کمک های خوبی در این راستا شده که اگر مقداری تمرکز بیشتری داشته باشیم برای حل مشکلات جاذبه های گردشگری به طور حتم جایگاه گردشگری و اقتصادی کشور در فرآیند توسعه فرهنگی و اقتصادی پررنگ تر از شرایط فعلی خواهد شد.
سلطانی فر تصریح کرد: گنجینه ای از جاذبه های مختلف در فارس است و همانگونه که خیلی از کشورهای بزرگ دنیا اقتصاد متمرکز بر گردشگری دارند ما نیز با توجه به رویکرد و نگاه مقام معظم رهبری و رئیس جمهور باید بر این مهم تمرکز کنیم.
وی افزود: از بین یک حدود میلیون بنا و سایت تاریخی تا به امروز ۳۲ هزار مکان به عنوان میراث ملی و ۱۹ اثر ثبت جهانی شده که اگر بخواهیم مرمت و بازسازی آنها را مد نظر قرار دهیم میانگین حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار عملیات نجات بخشی لازم است در حالیکه کل اعتبارات کشور در بخش های مختلف ۲۹۴ هزار میلیارد تومان است.
سلطانی فر ادامه داد: امکانات موجود و سازمان پاسخگوی نیازهای واقعی نیست بنا بر این تصمیم گرفتیم که از طریق مختلف وارد شویم که یکی از آنها واگذاری این منازل به شهرداری شیراز است.


Page Generated in 0/0106 sec