printlogo


کد خبر: 24761تاریخ: 1395/12/5 00:00
اخبار

رئیس سازمان بهزیستی کشور:
بهزیستی از سال آینده «نظارت» را برون سپاری می‌کند
رئیس سازمان بهزیستی کشور در پی انتشار خبر شکستن استخوان ترقوه پسر سه ساله در مهد کودک گفت: مهمترین وظیفه سازمان بهزیستی کشور «نظارت» است.
انوشیروان محسنی بندپی، در خصوص کودک آزاری صورت گرفته در یکی از مهدهای کودک‌ شهر تهران، گفت: این مربی صلاحیت نداشته، به صورت غیر قانونی و بدون بیمه و قرارداد رسمی در این مهد فعالیت می‌کرده و خطایی را مرتکب شده است که قطعا با مهدکودک و فرد برخورد خواهد شد و در صورت نیاز موضوع را با ارجاع به نهادهای قضایی پیگیری خواهیم کرد زیرا این وظیفه ماست.
وی در ادامه از برون سپاری نظارت در سازمان بهزیستی از سال آینده خبر داد و گفت: از سال آینده نظارت در سازمان بهزیستی به علت کمبود نیرو در این سازمان «برون سپاری» خواهد شد.رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: طی این برون سپاری‌ها افراد دانشگاهی، متعهد و تایید شده مسئولیت نظارت را بر عهده خواهند گرفت و به این ترتیب شاهد افزایش کیفیت نظارت‌ها خواهیم بود. بندپی در ادامه با بیان آنکه به این ترتیب نظارت بر تمام واحدهای بهزیستی شدیدتر خواهد شد، گفت: این نظارت‌ها به معنای مچ گیری نخواهد بود.

رئیس مرکز امور وکلای قوه قضائیه خبر داد؛
ارائه ۸ میلیون معاضدت قضائی
رایگان به مردم
رئیس مرکز امور وکلا و مشاوران قوه قضائیه از ارائه بیش از ۸ میلیون معاضدت قضائی رایگان به مردم خبر داد.
عبدالرضا مومنی در همایش نقش و تاثیر مرکز امور وکلا و مشاوران قوه قضائیه گفت: پیشرفت مادی و تکنولوژیک جوامع انسانی اگر همراه با پیشرفت های حقوقی نباشد نتایج صحیحی را به دنبال نخواهد داشت.
رئیس مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه افزود: در جامعه پیچیده امروزی نقش حقوقدانان در ارایه خدمات حقوقی به جامعه بسیار برجسته است. دولت ها با توجه به اهمیت موضوع نباید اجازه بدهند نگاه صنفی و محدود عده ای باعث محرومیت جامعه از خدمات حقوقی شود.
وی افزود: شاید همین نگاه بود  که ماده ۱۸۷ در برنامه سوم توسعه به تصویب رسید و قوه قضائیه اجازه یافت راسا اقدام به پذیرش وکیل کند. مومنی تصریح کرد: در طی این مدت ۱۱ دوره آزمون برگزار شده و مرکز در حال حاضر ۲۰ هزار وکیل دارد که نزدیک ۱۲ هزار مرد و حدود ۸ هزار نفر زن هستند.
وی افزود:اکنون در دورترین شهرستان های کشور، وکلای مرکز در دسترس مردم هستند و حضور آنها باعث کاهش هزینه های استفاده از وکیل شده است. لذا تاسیس مرکز منطبق با برنامه سوم توسعه بوده و موجب توسعه حقوق در سطح کشور شده است بطوریکه ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار مشاوره رایگان به مردم ارائه کرده اند.
رئیس مرکز مشاوران تصریح کرد: همچنین طبق تفاهم نامه امضا شده بین کمیته امداد و بهزیستی، وکالت مشمولان این دو نهاد به صورت رایگان انجام می شود. به جرات می توان گفت که مرکز وکلای قوه قضائیه از مجموعه هایی بوده که بیشترین بهره وری را داشته است.
وی اصافه کرد: ماده ۱۸۷ برنامه سوم توسعه با عملکرد صحیح قوه قضاییه موجب برکات زیادی و ارایه خدمات بی نظیر به مردم شده است اما کسانی که از شکستن این انحصار ناراحت هستند، مطالبی ناصحیحی را نسبت می کند. مثلا می گویند وکلای مرکز، وکلای دولتی هستند در حالیکه این مطلب به هیچ وجه درست نیست. ارتباط بین قوه قضائیه و وکلا و صدور پروانه وکالت از سوی قوه قضائیه، نامتعارف نیست و شاید به همین خاطر است که بجای وکیل قوه قضاییه از وکیل دولتی استقاده می کنند زیرا وکیل قوه قضاییه هیچ قبحی ندارد. به همین خاطر است که حاضرند نظارت دولت را بپذیرند اما نظارت قوه قضائیه را قبول نمی کنند.


Page Generated in 0/0229 sec