

|
وزیر بهداشت مطرح کرد؛
افزایش آمار گرمازدگی زائران در مرزها
2 «امتیاز» از شناسایی حسابهای تجاری برای مقابله با فرار مالیاتی گزارش میدهد؛
ماجـرای پیـامک تـراکنــشهای بالا
3 هشدار فراجا به زائران اربعین؛
سفر به عراق به هیچ وجه توصیه نمیشود
2 نیما نکیسا پیشکسوت پرسپولیس:
وزن نیمکت تیم ملی با کیروش بالا میرود
4 آنگاه که روحانی مورد انتقاد قرار میگرفت و فاجعهای که در جریان است؛
از شعار تا عمل مدعیان برنامهریزی مراسم اربعین ۵ میلیونی
2 سرمقاله
تعدد دانشگاه در ایران و بحران کمی و کیفی
محمد هدایتی
وقتی از بحران در دانشگاه ایرانی صحبت میشود منظور چیست؟ این بحران چه ابعادی دارد؟ آیا فقط کیفی است یا با نوعی درهم تنیدگی تمام عیار شاخصهای کیفی و کمی مواجه هستیم؟ یکی از موسسات معتبر بینالمللی به تازگی آماری منتشر کرده است از تعداد دانشگاه در کشورهای مختلف. مقایسه وضعیت ایران با دیگر کشور احتمالاً تصویری بدست میدهد از اینکه نگاه کمی به مسئله آموزش در ایران چه نتایجی در برداشته است. بر مبنای این آمار تعداد دانشگاه در آلمان 412، در کانادا 329، در ایتالیا 236، در انگلستان 291، در هند 1620 و در چین 2481 است. در ایران اما 2640 دانشگاه در حال فعالیت هستند، بیشتر از جمعیت چین با آن رشد اقتصادی و با آن میزان از جمعیت، و این دانشگاهها طبق برآوردها، پنج هزار میلیارد بودجه را مصرف میکنند. خب بلافاصله این پرسش مطرح میشود که این میزان دانشگاه قرار است چه نیازهایی را پوشش دهند؟ آیا اصلا زیرساختهای لازم، از نظر فضاها و امکانات آموزشی و استاد، برای اداره این دانشگاهها وجود دارد؟ احتمال بدون تحقیق تجربی هم، پاسخ به این پرسش منفی باشد. نکته جالب توجه اینکه غالب این مراکز دانشگاهی در ایران در سطح تحصیلات عالیه هم فعالیت دارند. یعنی دانشگاهی که از تاسیسش چندسالی بیشتر نمیگذرد، به ارائه مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری میپردازد. برای این پرسش که چرا چنین تورم دانشگاهی اتفاق افتاده پاسخهایی مختلف میتوان عرضه کرد. اما یک پاسخ احتمالاً اقتصاد آموزش است. تصور کنید تاسیس دانشگاهها در دورترین نقاط را، با وامهای مناسب، و از آن طرف جذب دانشجوی اصطلاحاً پولی. دانشجویانی که برخی از آنها شاید از مسئولین و کارکنان متنفذ بخش دولتی باشند. خب همه اینها به لحاظ اقتصادی و سیاسی جذابیت ایجاد میکند. از طرف دیگر مدیران دولتی هم پا به پای تغییرات پیش رفتند. و در طی تقریبا یک دهه، کمتر و بیشتر، با سرعتی سرسامآور لیسانس، فوق لیسانس و دکتری گرفتند. غالباً به مدد همین تورم دانشگاهی و از بین رفتن سنجه ها در زمینه کیفیت آموزشی. اینچنین است که حالا دیگر تقریبا تمام مسئولان مملکت دکتری دارند، دکتر خطاب میشوند، هرچند گاهی هم عیار دانششان در سخنرانیها یا نوشتههایشان معلوم میشود. این ولع مدرک، آن هم بالاترین مدارک، با تاسیس دانشگاههای بسیار و اصطلاحاً کالاییشدن آموزش براحتی پاسخ یافت. چیزی که در کشورهای دیگر نشانی ندارد. گویا در همین دوران هشتاد درصد وزیران انگلستان مدرک لیسانس دارند. در جاهای دیگر هم خبر چندانی از وزرا و مسئولان دارای مدرک دکتری نیست. چون احتمالاً پروسه تحصیل در آنجا مجال چندانی برای فعالیت سیاسی باقی نمیگذارد و بالعکس. بهرحال اگر بر مبنای مدرک تحصیلی قضاوت کنیم، بی تردید کابینههای ایران، با انبوه دکترهایش بر صدر مینشیند، کسانی که به شیوهای عجیب و البته درخشان هم خوب درس خواندهاند و هم در سلسله مراتب قدرت خوب پیش رفتهاند!
به موازی حضور بانوان طرفدار این دو تیم در استادیوم آزادی؛
فقط استقلال و پرسپولیس میزبان زنان خواهند بود
4 سردار اشتری:
فقط به افرادی که در مرز هستند اجازه خروج میدهیم
2 شاخص سطح حمایتی را از دست داد؛
سه عامل مهم ریزش بورس عنوان شد
3 تدارک موزه سینما برای روز سینما
8 یادداشت
فلسفه شادی و غم
️ عبدالحسین فخاری
شادی و غم . همزاد و همراه انسان بوده و هست و خواهد بود.انسان در برخورد با حوادث و اتفاقات و اخبار و یادکرد وقایع و خاطرات گذشته شاد یا غمگین می شود. نشاط و رضایت و تحرک و خشنودی و لبخند از آثار شادی است و گرفتگی و ناخشنودی و مویه و تألم از آثار غم . بطور طبیعی و کلی، بهره مندی ازانواع مواهب و نعمت ها موجب شادی و از دست دادن آنها موجب غم می شود.بنا براین شادی و غم اموری واقعی در زندگی هستند که آثارشان هم در جسم و هم در روح انسان ظاهر می شود. البته نوع نگاه انسان به هستی،درتعریف و تعیین شادی و غم مؤثر است. مثلا مرگ یک عزیز، غمبار اما مرگ یا مجازات یک ستمگر و مردم آزار برای مردم موجب شادی است،.از دست دادن موقعیت و قدرت و مقام و جوانی و ثروت و امکانات موجب غم می شود اما اگر همین ها در راه خدا و اهداف معنوی انفاق و ایثار شود موجب شادی است. پیوند اعتقادات افراد با واقعیت هایی به نام شادی و غم، آن چنان گسترده است که بر تعریف عرفی آنهاتأثیرگذار است.کسب رضایت حق حتی به بهای محروم شدن از نعمت ها موجب رضایت خاطر و سرور قلبی می شود و برعکس داشتن بسیاری نعمت ها می تواند شادی آور نباشد چون ممکن است وسیله امتحان یا موجب وزر و وبال شود(ولا تفرحوا بما آتاکم)نکته مهم تر،بروز و ابراز این شادی و غم در انسان است.البته اثر اصلی آن در دل و روح است ولی در بدن نیزمی تواند بروز پیدا کند و مرز و نوع و میزان آن نیز وابسته به رسوم و آداب اجتماعی و اعتقادی افراد است که متنوع است و هر ملتی شکل بیرونی شادی و غم را با روش های خاصی انجام می دهد. با این مقدمه می گوئیم شادی و غم ما چه وجدانیات و چه آنها که قراردادی هستند در سایه اعتقادات ما تعریف شده اند.دل انسان معتقد به خدا سرشار از شادی واطمینان و آرامش است زیرا خدایی دارد مهربان وبخشنده که هیج لحظه ای او را فراموش نمی کند و رسولان و هادیان مهربانی چون پیامبر و امامان فرستاده که برنامه سعادت او را برای دنیا و آخرت آورده اند و راهی به نام دعا برای او گشوده که هرچه می خواهد طلب کند و امید به آینده روشن را فرارویش نهاده و نا امیدی را کفر شمرده است تا با روشن نگاه داشتن مشعل امید ،دل او هماره با نشاط و شاد باشد.در ناملایمات نیز به او نوید داده که اولا گشایش ها نیز خواهد آمد(ان مع العسر یسرا) و ثانیا حق نهایتاً پیروز و باطل نابود شدنی است (ان الباطل کان زهوقاً) و ثالثاً دست خدا برای تغییر و تحول باز است و با دعا می توان حتی تغییر مقدرات را هم از خدا طلب نمود(یمحواالله ما یشاء و یثبت) و رابعاً خداوند آینده را از آن خوبان قرار داده (والعاقبة للمتقین) و حاکمیت زمین را به صالحان خواهد بخشید(ان الارض یرثها عبادی الصالحون) که بدست ولیش امام عصر صاحب الزمان علیه السلام انجام می شود و منتظران و یاورانش موظفند دلشاد و امیدوار، هر لحظه ای برای آمدنش آماده وبا نشاط باشند و بدانند که با تمسک و پیوند با آن مولای آفرینش،غم ها رفتنی و لبخند ها ماندنی خواهند بود...
رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی
تولید بنزین کاهش یافت؛ احتمالا واردکننده میشویم
در حال حاضر ما نمیتوانیم به خاطر تجربیات تلخی که سالهای گذشته در رابطه با افزایش قیمت فرآوردههای نفتی داشتیم بنزین را با قیمت واقعی بفروشیم.
رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه تولید بنزین از 105 لیتر به 101 لیتر کاهش و مصرف افزایش یافته، گفت: احتمال این که دوباره واردکننده بنزین و گازوئیل شویم، وجود دارد.
سیدحمید حسینی در ارزیابی کاهش سهمیه بنزین با نرخ آزاد از 250 لیتر به 150 لیتر اظهار داشت: قاعدتا با توجه به اینکه مناطق مرزی پتانسیل بالایی برای قاچاق بنزین دارند، اقدام بجایی بوده است، ضمن اینکه 60 لیتر بنزین یارانهای و 150 لیتر آزاد برای یک خانوار معمولی کفایت میکند. وی افزود: با توجه به اینکه تولید پالایشگاه ستاره خلیجفارس 11 درصد کاهش پیدا کرده برای جبران آن و کسری تولید یا باید پالایشگاه بسازیم که 3 تا 4 سال طول میکشد، یا باید واردات بنزین داشته باشیم، یا به سمت تولید بنزین از پتروشیمی و یا کنترل مصرف و تقاضا داشته باشیم که قطعا سالمترین و بهترین راهحل کنترل مصرف است.وی بیان داشت: در حال حاضر تولید بنزین از 105 لیتر به 101 لیتر کاهش و مصرف افزایش یافته و احتمالا به خاطر افزایش قیمتهای جهانی سوخت و ارز ریسک برای قاچاق معنی دارد و میتواند 10 تا 15 میلیون لیتر در روز قاچاق صورت گیرد، بنابراین حتما این برنامه جلوی قاچاق را گرفته و مصرف را کاهش میدهد، علاوه بر این میتواند دلایلی که مصرف بنزین افزایش پیدا کرده را مشخص کند.
پویش «نذر اربعین» در میدان امام حسین(ع)
40 هزار دستسازه نمدی پیشکش کودکان عزادار حسینی
پویش «نذر اربعین» با میزبانی از بانوان داوطلب برای ساخت ۴۰هزار دستسازه نمدی، روز پنجشنبه ۱۷ شهریور ماه در میدان امام حسین(ع) برگزار میشود.
به گزارش امتیاز؛ پویش «نذر اربعین» ذیل برنامه «لشکر حسین(ع)» ویژه پیادهروی جاماندگان و عزاداران اربعین حسینی در شهر تهران در دو بخش برگزار میشود. در بخش اول این پویش، روز پنجشنبه ۱۷ شهریور ماه ۲هزار نفر از بانوان داوطلب در میدان امام حسین(ع) برای ساخت دست سازههایی نمدی ویژه کودکان گرد هم میآیند. در این پویش ۴۰هزار عروسک با نامهای حنیف و حنیفا توسط بانوان داوطلب تولید میشود که این محصولات در مسیر راهپیمایی روز اربعین بصورت رایگان به کودکان شرکتکننده اهدا خواهد شد.پویش «نذر اربعین» از ساعت ۱۷ تا اذان مغرب میزبان بانوان داوطلب در رده سنی ۱۵ تا ۳۵ سال است. علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به کانون بانوان فرهنگسرای محل سکونت خود مراجعه کنند. پویش «نذر اربعین» علاوه بر برنامه ذکر شده با مراسم عزاداری، قرائت زیارت عاشورا، نوازندگی نی و دشتیخوانی و... پذیرای مخاطبان است.
بخش دوم این پویش مرتبط با پخت نذری اربعین توسط بانوان داوطلب است که تمایل دارند با پخت نذری و یا توزیع آن در این مراسم مشارکت کنند. این نذورات در روز راهپیمایی اربعین در ۱۴ نقطه در بین زائران شهر تهران توزیع می شود. علاقهمندان برای شرکت در این پویش میتوانند به سامانه nazr.farhangsara.ir مراجعه کنند یا با سامانه تلفنی ۱۸۳۷ تماس بگیرند.
رییس مرکز آموزش، پژوهش و برنامه ریزی مالیاتی کشور تشریح کرد:
جزئیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه
مهمترین ویژگی طرح مذکور این است که به این واسطه دلالان و سوداگران کمتر انگیزه خرید و فروش کالاهای سرمایهای و دارایی سرمایهای مانند مسکن، خودرو، ارز، سکه و دلار را خواهند داشت.
رییس مرکز آموزش، پژوهش و برنامه ریزی مالیاتی کشور جزییات طرح مالیات بر عایدی سرمایه را اعلام کرد.
مهدی موحد با بیان اینکه طرح مالیات بر عایدی سرمایه تایید کمیسیون اقتصادی مجلس را اخذ کرده است، اظهار کرد: این طرح در آستانه ورورد به صحن علنی مجلس است و اگر مصوب شود قانونی تحت عنوان مالیات برعایدی سرمایه خواهیم داشت که اصلاحیهای بر قانون مالیاتهای مستقیم خواهد بود.
وی با بیان اینکه طرح مالیات بر عایدی سرمایه چند کارکرد مهم دارد، توضیح داد: یکی از کارکردهای مهم این است که میتواند دلالی و درآمد حاصل از دلالی را از صرفه بیندازد. درواقع درآمد حاصل از دلالی و سوداگری از صرفه می افتد و مهمترین ویژگی طرح مذکور این است که به این واسطه دلالان و سوداگران کمتر انگیزه خرید و فروش کالاهای سرمایهای و دارایی سرمایهای مانند مسکن، خودرو، ارز، سکه و دلار را خواهند داشت.
به گفته موحدی این قانون شامل املاک تجاری و مسکونی، کلیه وسایل نقلیه که امکان شمارهگذاری دارند، ارز و انواع فلزات گران قیمت میشود.
یادداشت
چرا حرص و جوش صدا وسیما بر سر تاج و کیروش را باور نمیکنیم؟
️ مهرداد خدیر
به جماعت صدا و سیما میتوان گفت شما از کی با بازگشت به عقب مخالف شدهاید؟ شما که تمام همتتان این است که جامعه را به قبل برگردانید. هیاهوی صدا و سیما بر سر بازگشت مهدی تاج و کارلوس کیروش به فدراسیون فوتبال و تیم ملی فوتبال ایران باورپذیر نیست و بیش از اندازه تصنعی و شخصی به نظر میرسد اما چرا نمیتوان باور کرد و حس میکنی داستان دیگری در کار است؟ اگر صدا و سیما در قضیه سیسمونیگیت سراغ مقام محترم مربوطه میرفت یا از مجری صریحاللهجهای مثل دلاوری میخواست با او گفتوگو کند تا ببیند داستان چیست و شاکی افشاگر کیست و چه نظری دارد یا اگر صدا و سیما برنامهای داشت تا هر روز ضرر احیا نشدن برجام را یادآور میشد یا اگر همین تلویزیون حق پخش مسابقات فوتبال را پرداخت میکرد یا انتقادات از زبان مجریانی بود که از نظر مردم مقبول بودند میشد قدری از این حرصوجوش را باور کرد و به حساب حساسیت و مو را از ماست بیرون کشیدن گذاشت ولی چه کنیم که حالا نمیشود.اگر صداوسیما در ماجرای متروپل آبادان یک گزارش افشاگرانه داشت یا تا شایعه مربوط به مشاور عالی وزیر راه وشهرسازی در شهر پیچید سراغ رستم خان قاسمی میرفت یا اصلا از شخص رییس جمهور میپرسید میگفتیم اینها واقعا خیلی حساساند به بیتالمال اما اینکه همه امور دیگر را رها کنند و دو دستی فقط بچسبند به این قضیه کمی نامتعارف است.علت چیست؟ یک دلیل میتواند این باشد که چون مجری برنامه ۹۰ به حمایت از سرمربی خارجی و خاصه کیروش اشتهار داشت اینها میخواهند به عکس عمل کنند و بگویند ما خیلی ضدفسادیم. یک دلیل میتواند این باشد که سراغ هر حوزهای بروند این قدر آزادی عمل ندارند و بعد از روی کار آمدن دولت آقای رییسی دولتیها را دیگر نمیشود نقد کرد و گرنه مهرانخان مدیری چرا باید به جای ساخت برنامه دورهمی و استهزای مدیران اجرایی برای فروشگاه رفاه تبلیغ کند تا یکی بگوید من دختر خاله فلانیام و او تعجب کند در حالی که تعجبهای او بسی بزرگتر میتواند باشد. دلیل اصلی اما اینها نیست. هر نهادی که کمی مستقل از اراده آقایان باشد نباید تحمل شود. این که فدراسیون فوتبال با ایافسی و فیفا ارتباط داشته باشد و آنها بتوانند فدراسیون را در صورت اجرا نکردن مقررات و ضوابط تعلیق کنند و فدراسیون برای خودش درآمد و بودجه داشته باشد قابل تحمل نیست و بحث تاج و کیروش فرع است.چرا انجمن صنفی روزنامهنگاران ایران از سال ۸۸ بسته است ولی به انجمن تهران اجازه دادند؟ چون انجمن ایران با آیافج - فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران- ارتباط داشت.مشکل اصلی در ارتباط نهادهای داخلی با نهادهای بینالمللی است. خیلی برای آقایان ثقیل است که بتوانی زیر بار آژانس بینالمللی انرژی اتمی نروی و محتوای دوربین را تحویل ندهی یا دیر ارایه کنی ولی وقتی فیفا الزام کند تماشاگر زن را باید راه بدهید تن بدهیم تا تعلیقمان نکنند.
مهدی تاج البته در همین مملکت زندگی میکند و مدیری خودی است و دیدیم که کیهان هم علیه او موضع نگرفت اما همین که هر از گاهی به فیفا و ضوابط آن اشاره میکند که کمی هم با چاشنی هشدار همراه است به دل این جماعت شیرین نمینشیند.دوست دارند فدراسیون فوتبال مثل دهه ۶۰ کاملا وابسته به دولت و مطیع باشد. یادمان بیاید که وقتی به حسین آبشناسان رییس وقت گفتند طبق مقررات فیفا نمیتوانید در رای نهایی داور دخالت کنید و نتیجه را تغییر دهید پاسخ داد: من تابع قوانین اسلام هستم نه فیفا.درست است که فیفا نهادی سیاسی نیست ولی برای نواصولگرایی حاکم بر صدا و سیما مثل افایتیاف یا گروه مالی ویژه است. اگر میتوانستند از فیفا خارج می شدند ولی چه کنند که نمیشود. در واقع بحث تاج و کیروش فرعی است و گرنه اگر دغدغه فوتبال بود حق پخش را درست و حسابی میپرداختند. اگر به احترام نظر مردم بود مجریان محبوب مردم را نمیراندند و نمیتاراندند. این حرص و جوش اگر همه جایی بود باور کردنی بود اما نمیشود تا دانشگاه آزاد دست اعتدالگراهاست هر روز ناله کنی و بعد که دست خودشان بیفتد هیچ نپردازند یا شهرداری یا هر نهاد دیگر. این که مجری فوتبال برتر دو تا نماینده گیر میآورد تا به برخورد قضایی دل ببندند یعنی دوست داریم پروندهها از این مسیر بگذرد نه از فیفا و کل مشکل با فیفاست که به تماشاگر زن تن می دهی داور زن را الزام میکنند وگرنه تاج که همان تاج است و بامزه وقتی است که مجری یک برنامه ورزشی میگفت قرارداد با کیروش یعنی ۱۱ سال به عقب بازگشتیم. گشت ارشاد راه بیندازید و اینترنت را کند کنید بازگشت نیست و در مذاکرات هستهای حرفهای دوره سعید جلیلی را بخواهید تکرار کنند بازگشت به عقب ایست اما این یک فقره بازگشت به عقب است؟! آدم یاد آتقی سریال نوستالژیک آینه عبرت میافتد که زنش مدام به دوچرخه او در حیاط گیر میداد و آتقی هم میگفت همه چیز این خانه سرجای خودش است و فقط دوچرخه من سرجایش نیست؟!آیدین آغداشلوی هنرمند و منتقد درباره یک روزنامهنگار سرشناس که قلم و سبک او را دوست میدارم به طعنه گفته بود: او رفیق ماست ولی نفهمیدم از کی مصدقی شد! حالا به جماعت صدا وسیما هم میتوان گفت شما از کی با بازگشت به عقب مخالف شدهاید؟ شما که تمام همتتان این است که جامعه را به قبل برگردانید. بله! چون این ژستها به صداوسیمایی که هیچ غیری را برنمیتابد نمیآید حس میکنی درد از جای دیگری است. این است که دوست ندارند فدراسیون فوتبال مستقل باشد. شوخی نیست برای سمنها دارند قانون مینویسند که تحت نظارت باشد آن وقت نهادی در این حد برای خود مجمع و انتخابات داشته باشد؟ درست است که بخشی از ترکیب مرتبط با دستگاه هاست ولی انتخاباتی که از قبل نتوانند آن را هدایت کنند مطلوبشان نیست وگرنه برای صدا و سیما چه فرقی میکرد کیروش ماهی ۵۰ هزار یورو بگیرد یا کمتر یا بیشتر یا مگر اسکوچیچ پول نمیگرفت. دوست دارند هر دستی زیر ساطور خودشان باشد. هر دست که زیر ساطور اینها نباشد بهتر است اصلا نباشد!نه! مشکل این است که صدا وسیما بخواهد و بتواند شبکه نمایش خانگی را زیر کنترل بگیرد ولی فدراسیون فوتبال را نتواند. مشکل با استقلال یک نهاد ولو در حد استقلال نسبی است نه با رقم قرارداد و آمدن و نیامدن فلان خارجی یا جوان مردی در حق سرمربی سابق که اگر چنین اخلاقی پیشه کرده باشند همه جا باید به چشم بیاید.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110330
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110331
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110332
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110333
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110334
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110335
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110336
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110337
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110338
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110339
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110340
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110341
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110342
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110343
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/10829/31965/110344
|

عناوین این صفحه
- افزایش آمار گرمازدگی زائران در مرزها
- ماجـرای پیـامک تـراکنــشهای بالا
- سفر به عراق به هیچ وجه توصیه نمیشود
- وزن نیمکت تیم ملی با کیروش بالا میرود
- از شعار تا عمل مدعیان برنامهریزی مراسم اربعین ۵ میلیونی
- سرمقاله
- فقط استقلال و پرسپولیس میزبان زنان خواهند بود
- فقط به افرادی که در مرز هستند اجازه خروج میدهیم
- سه عامل مهم ریزش بورس عنوان شد
- تدارک موزه سینما برای روز سینما
- یادداشت
- تولید بنزین کاهش یافت؛ احتمالا واردکننده میشویم
- 40 هزار دستسازه نمدی پیشکش کودکان عزادار حسینی
- جزئیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه
- یادداشت