

|
وزیر صمت:
قیمتگذاری خودرو باید بر عهده وزارت صمت باشد
3 امتیاز در مورد ورود خودروهای برقی از آبان به ناوگان حملونقل گزارش میدهد؛
خودروی امروز یا فردا؟
3 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
شتاب سالمندی در ایران بیشتر از شتاب برنامهریزان است
2 سرمقاله
تب تند مهاجرت
هومن جعفری
صبح استوری یکی از رفقا را دیدم که عکس ویلایش در شمال را گذاشته بود در فضای مجازی و نوشته بود فروش فوری به علت مهاجرت!
خب چشمم دو بار گرد شد. یکی اینکه رفیقم ویلا دارد و دومی که میخواهد مهاجرت کند! ویلا داشتنش که محل تعجب نیست. بالاخره آدمها میتوانند ویلا داشته باشند. من برای ثروت مردم دنبال دلیل نمی گردم. خیلی ها را میشناسم که تا می فهمند کسی یک دانه پوشک اضافه برای بچه اش خریده، تا تهش را درنیاورند که این آدم کجا اندازه پول یک بسته پوشک اضافه را کسب کرده، شب خوابشان نمی برد.
من نه! شاید فقط برای لحظاتی از چیزی تعجب کنم اما بعدش زودتر از همیشه کنار می آیم. روی خودم کار کرده ام.
بگذریم. مهاجرت روند شتابزده ای گرفته. شبکههای اجتماعی پر شده از خداحافظی و وداع رفقا با مهاجران یا مهاجران با رفقا و این برای من تعجب برانگیز نیست بلکه غم دارد. درک می کنم ماندن در ایران حالا دلیل می خواهد. اگر دستت میرسد و می توانی بروی و نروی، حتما دلیلت خیلی قوی است.
قبلا باید برای رفتن دلیل می آوردی و حالا برای ماندن و این تلخ است. تلخ تر ما دهه شصتیها هستیم که بلاتکلیف ترین های روزگاریم. نه توان رفتن داریم و نه دلیلی برای ماندن.
هر روز میبینیم یکی با بیست سال اختلاف سنی از ما، جایگاهی را به دست می آورد که نه شایستگیاش را دارد و نه تجربه اش را و ما باید بنشینیم و پیشرفت وصل شدگان نالایق را تماشا کنیم. اینکه می گویم شامل همه چیز میشود.
مد شده جوانی ناشناخته با محاسنی و لباس مرتبی و لبخندی روی لب از راه می رسد و با مدیران طبقات بالا دست می دهد و می خندند و حال حاج آقا فلانی را از او می پرسند و بعد هم یک سمت مشاوره می گیرد و خلاص.
کار گیر این نهاد و آن اداره و آن اتاق و این صنف را با چند جلسه راه می اندازد و شاسی بلندها هستند که زیرپایشان جا به جا می شوند. ما هم البته اسنپ داریم. با اسنپ می رویم و میآییم. زرنگترهایمان ماشینی هم ردیف کردهاند. بدشانسها شرایطی شبیه من دارند مستاجر و بیپول و بی ماشین و صد البته در سنی که باید دنبال بازنشستگی باشند، به فکر یه کار اضافه برای شیفت شش عصر تا یازده هستند. مهاجرت که نمیکنیم. دستکم اینجا بجنگیم بتوانیم خانه اجاره ای مان را طوری حفظ کنیم.
بله رفقا! همه در حال مهاجرت هستند. پروژه بگیرها در حال تبلیغ برای ماندن در وطن و بقیه سرگردان بین این دو.
سخنگوی اقتصادی دولت:
تصویب آئین نامه واردات خودروهای کارکرده
3 از ثبت قرارداد دابو و آلکثیر تا احتمال بازگشت 4 امتیاز!
معجزهای که فقط در فوتبال ایران اتفاق میافتد
4 متخصص پزشکی در گفت وگو با امتیاز:
چه راهکاری وجود دارد تا پزشکان متخصص مهاجرت نکنند؟
1 شهردار تهران عنوان کرد:
ساخت ۴۱ کیلومتر مترو در تهران طی دو سال
2 معافیت مالیاتی تولیدات نرمافزاری حوزه بینالملل
7 ماجرای نفوذ در سریال «محرمانه»
8 گپ و گفت
متخصص پزشکی در گفت وگو با امتیاز:
چه راهکاری وجود دارد تا پزشکان متخصص مهاجرت نکنند؟
فاطمه هاشمی پور موسوی، متخصص پزشکی در گفت وگو با روزنامه امتیاز در خصوص مقوله مهاجرت پزشکان به خارج از مرزهای کشور اظهار کرد: به عقیده من زمانی که فردی از امکانات کشور استفاده کرده و مدرک دریافت میکند بعد بخواهد به دیگران و سایر کشورها خدمت ارائه کند شرعاً و اخلاقاً کار درستی نمیکند. این نظری است که من در جمع دوستان و دانشجویانم بارها به آن اشاره داشتم. حتی افرادی که در کشوری اقامت دارند اما از تخصص خود برای دیگران استفاده میکنند نیز پذیرفتنی نیست. فاطمه هاشمی پور موسوی در پاسخ به این سؤال چه راهکاری وجود دارد تا پزشکان متخصص مهاجرت نکنند؟ گفت: بحث مهاجرت پزشکان و جامعه پزشکی پیچیدگیهای خاص خود را دارد. یک بعد این موضوع بحث رفاه فردی است که افراد بتوانند راحتتر به مسائل شخصی خود رسیدگی کنند. بعد دیگر بحث آزادی فردی است که افراد بتوانند آزادانه و بدون در نظر گرفتن عرف جامعه به لذات فردی خود بپردازند، اما بعد مهم دیگر مشکلات داخلی و سوء مدیریتهاست. این متخصص پزشکی بابیان این مطلب که متخصصان علوم پزشکی جزو نخبگان کشور هستند و هیچگاه مشکلات معیشتی پیدا نمیکنند چراکه بیماران و حتی افراد سالم جامعه به آنان نیازمند هستند، عنوان کرد: سو مدیریت، بدخلقی، بدسلیقگی که در سیستم مدیریتی وجود دارد بعضاً سبب میشود تا نخبگان پزشکی مهاجرت کنند البته در بعضی مواقع شاهد هستیم که خود مسئولان پزشکان را به سمت مهاجرت کردن ترغیب میکنند که به فرموده مقام معظم رهبری این موضوع عین خیانت است. فاطمه هاشمی پور موسوی، متخصص پزشکی در پایان گفت وگو با روزنامه امتیاز و در پاسخ به این سؤال که برای جلوگیری از اینسو مدیریت و اختلالات داخلی که منجر به عدم انگیزه برای طبابت کردن پزشکان متخصص میشود، چه باید کرد؟ گفت: باید در سطح وزارتخانه و در سطح مسئولیت کلان کشور باید تمهیدات و تسهیلات ویژهای برای نخبگان پزشکی در نظر گرفته شود و خود مسئولان راهکارهای شایستهای درخور شأن جامعه پزشکی، پرستاری، بهیاری، خدمات پزشکی و نظام سلامت در نظر بگیرند.
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد؛
ضرورت اجرای جهش تولید در حوزه گوشت قرمز
وزیر جهاد کشاورزی گفت: ضرورت دارد طرح جهش تولید در دیمزارها در حوزه گوشت قرمز هم اجرایی شود تا در مدت ۲سال به خودکفایی دست پیدا کنیم.
مراسم سال زارعی جدید (۱۴۰۲_۱۴۰۳) در طرح جهش تولید در دیمزارها از سوی ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد. محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی با اشاره بر جهش تولید در محصولات اساسی گفت: منابع پایه به ویژه آب و خاک محدود است و امکان توسعه فیزیکی به ندرت ممکن است که هزینه زیادی دارد.
وی افزود: برداشت گندم از هر هکتار حدود ۸۰۰ کیلو گرم به ۱۵۰۰ کیلو گرم رسیده که در برخی اراضی این عدد ۵ تن هم بوده است. آمار از میانگین تولید اراضی آبی بالاتر است. این روند ادامه پیدا کند رکوردها تکرار میشود. وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد نیاز گندم کشور تأمین است که امیدواریم این خودکفایی برای سالهای آینده پایدار باقی بماند. وی اظهار کرد: این مدل علاوه بر تولیدات زراعی، باغی و گیاهان دارویی برای بازار گوشت نیز اجرایی شود تا در مدت دو سال آینده در حوزه گوشت قرمز نیز به خودکفایی برسیم. در پایان تاکید کرد: ضرورت دارد علاوه بر گندم در ۴ محصول شکر، پنبه، برنج و جو این خودکفایی تکرار شود به ویژه شکر که میزان کشت کشور به این امر نزدیک است. گفتنی است وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه این مراسم در پاسخ به این پرسش که چه زمانی قیمت جدید خرید تضمینی گندم ابلاغ میشود، گفت؛ اوایل هفته آینده قیمت جدید خرید تضمینی گندم ابلاغ میشود.
معاون اجرایی پلیس راهور فراجاخبر داد؛
ترخیص فوق العاده خودروهای رسوبی به مناسبت هفته فراجا
معاون اجرایی پلیس راهور فراجا، از ترخیص فوق العاده خودروهای رسوبی به مناسبت هفته انتظامی خبر داد.
سردار حسین رمضانی، با اشاره به فرارسیدن هفته فراجا اظهار داشت: با توجه به آغاز هفته انتظامی از روز ۱۳ مهرماه، پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا تسهیلات ویژهای برای ترخیص خودروهای رسوبی به مناسبت این هفته در نظر گرفته است.
وی تصریح کرد: ترخیص خودروهای رسوبی از تاریخ ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۲ فراهم شده و از این روز تا تاریخ ۲۹ مهر ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
معاون اجرایی پلیس راهور فراجا در خصوص تسهیلات مالی ترخیص خودروهای رسوبی گفت: هزینه پارکینگ برای خودروهایی که قبل از سال ۹۹ و برای موتورسیکلتهایی که قبل از سال ۹۸ توقیف شدهاند بر اساس نرخ تعیین شده در سال ۱۳۹۴ بوده، محاسبه میشود.
وی اضافه کرد: همچنین شهروندان میتوانند ۵۰ درصد خلافی را پرداخت و ۵۰ درصد دیگر را به صورت اقساط و در طول یک سال پرداخت کنند.
سردار رمضانی خاطرنشان کرد: برای ترخیص خودروهای رسوبی و غیر رسوبی شامل انواع وسایل نقلیه و موتورسیکلت به جز خودروهای دارای شکایت و دستور قضائی به صورت اینترنتی و غیر حضوری و از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +۱۰ و همچنین اپلیکیشن پلیس من برای ترخیص خودروی خود اقدام کنند.
یادداشت
به وقت کودکی
️ دنیا کریمی
۱۶ مهر روز جهانی کودکروز ۱۶ مهر برابر با ۹ اکتبر، روز جهانی کودک نام دارد. هفته ملی کودک فرصت مناسبی است برای توجه هر چه بیشتر به این نسل و احقاق حقوق اولیه آنها. حقوقی که امروزه ممکن است خانوادهها یا از آن اطلاع نداشته و یا آن را نادیده گرفته باشند. دوران کودکی یکی از مهمترین دورانهای زندگی افراد است. این دوره زمان رشد و توسعه هر فرد در بعدهای مختلف زندگی است. کودکان به دلیل تجربیات متفاوتی که در این دوران کسب میکنند با یکدیگر متفاوت هستند. اکثر کودکان در مراحل مهم زندگی خود، نقاط عطف رشد را یکی پس از دیگری پشت سر میگذارند، مراحلی مانند توانایی راه رفتن، صحبت کردن که توسط اکثر کودکان در سنین مشابه به دست میآید. تعاریف زیادی از کودک وجود دارد، اما یک تعریف جامع از آن بدین صورت میباشد: کودک به معنای کوچک، به دختر یا پسری گفته میشود که به سن بلوغ نرسیده باشد. حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشست رسانهای تشریح ویژه برنامههای روز جهانی و هفته ملی کودک گفت: «کودکی بهتر، زندگی بهتر شعار امسال هفته ملی کودک است».
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان روزشمار هفته ملی کودک را نیز به این ترتیب اعلام کرده است:
۱۵ مهر: کودک، صلح، امنیت، محیط زیست
۱۶ مهر: کودک، زندگی، سلامت، رشد
۱۷ مهر: کودک، مشارکت، آگاهی، شکوفایی
۱۸ مهر: کودک، خانواده، هویت، عدم تبعیض
۱۹ مهر: کودک، اخلاق، تربیت، مصلحت
۲۰ مهر: کودک، گذشته، حال، آینده
۲۱ مهر: کودک، رفاه، بهزیستی، دسترسی برابر
کودکان در هر کشوری که زندگی میکنند از یکسری حقوق اولیه برخوردارند. چهار حق اصلی کودکان شامل «حق سلامت»، «حق تحصیل»، «حق خانواده» و «حق تفریح» میباشد. حقوق کودکان بر اساس نیازهای انسانی که در طول زمان رشد میکنند، تغییرمیکند. علاوه بر اینها کودکان باید از امنیت جسمی، روحی، اقتصادی و اجتماعی برخوردار باشند. اما در این میان با وجود رشد شبکههای اجتماعی، میتوان گفت به نوعی امنیت روحی و روانی برخی از کودکان از بین رفته است. شاید برای شما سوال پیش بیاید که یعنی چه؟
فضای اینستاگرام روز به روز در حال گسترش است و این روزها کودکانی را در این فضا میبینیم که در حال بلاگری هستند. آنها به تنهایی و یا به کمک والدینشان در این مسیر قرار گرفتهاند. درست یا غلط این موضوع را کارشناسان مختلفی اعم از روانشناس و جامعه شناس بررسی نمودهاند. همهی آنها به یک نتیجه واحد رسیدهاند که این امر برای کودکان خطرات و مضراتی را به دنبال دارد. متاسفانه برخی از والدین یا اطلاعی از این خطرات ندارند و یا حتی با وجود دانستن آنها، واکنشی از خود نشان ندادهاند. در مسیر بلاگری، کودکان از مهمترین حقشان یعنی امنیت روحی و روانی برخوردار نیستند. آنها مدام مقابل دوربین قرار میگیرند و از خودشان ویدیوهای متفاوتی ضبط میکنند و به طبع هم این ویدیوها با نظرات مختلفی همراه خواهد بود. نظرات منفی بر روی روح و روان کودکان به مرور تاثیر میگذارد و این امر به افسرده شدن آنها در مدت زمان طولانی کمک خواهد کرد. به دنبال نظرات منفی ممکن است آنها دیگر چهره و یا هیکل خودشان را دوست نداشته باشند و دست به کارهایی بزنند که سلامت آنها را به خطر بیندازد. داشتن امنیت روحی و روانی موجب آرامش و آسوده خاطری میشود و زمانی که این حق از یک کودک به دلایل مختلفی سلب شود، سلامت زندگی او را به مرور تحت تاثیر قرار میدهد. هفته ملی کودک فرصت مناسبی برای تفکر و تصمیم در روند تربیت کودک و همچنین توجه به نیازهای او است. کودک بیش از هر چیز دیگری نیاز به یک تربیت درست و صحیح دارد. امروزه شاهد گسترش فضای اینستاگرام هستیم. فضایی که در آن همه نوع محتوایی تولید و پخش میشود. کودکان خواسته یا ناخواسته محتواها را دنبال میکنند و تحت تاثیر آنها قرار میگیرند. با توجه به خطرات و مضرات گفته شده در خصوص بلاگری کودک، تلویزیون در راستای اطلاع رسانی به خانوادهها باید از آثار منفی این موضوع مستند و یا برنامهای را (با حضور کارشناس مربوطه) تهیه کند. با انجام دادن این کار، خانوادهها از مضرات و خطراتی که برای خودشان و فرزندشان ممکن است به وجود بیاید، آگاه میشوند. این آگاهی، والدین را در مسیر درست قرار میدهد. مسیری که به بیراهه نمیرود و آنها را درگیر تبعات منفی کودک بلاگری نمیکند.
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران عنوان کرد
آمادگی ۲۰ درصدی تهران در برابر زلزلهای با بزرگای ۷ ریشتر
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران آمادگی تهران در برابر زلزلهای با بزرگای ۷ ریشتر را ۲۰ درصد اعلام کرد و گفت: در تهران ۲۵۴ پل ناامن وجود دارد و برخی از آنها مانند پل حافظ که پل فلزی است، به دلیل فرسوده بودن و پایان یافتن عمر آنها، باید جمع شوند.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری در نشست تخصصی هشدار سریع زلزله شهر تهران چالشها و راهکارها با اشاره به ایجاد کارگروه «تابآوری شهر تهران» در شورای شهر تهران، گفت: در این کارگروه ۴۰ نفر از اساتید دانشگاه در حوزه زلزله شناسی حضور دارند و در این کارگروه این اساتید به ۴ سوال اساسی پاسخ دادند که یکی از این سؤالات این است که آیا در تهران زلزله مهمی رخ خواهد داد یا خیر.
وی ادامه داد: همه اساتید حاضر در این کارگروه اتفاق نظر دارند که در تهران زلزلهای به بزرگای ۷ ریشتر رخ خواهد داد و این در حالی است که آمادگی تهران در برابر زلزلههای بزرگ ۲۰ درصد است.
آقامیری با تاکید بر اینکه در ۲۰ سال اخیر در دنیا ۶۰۰ هزار نفر تلفات انسانی ناشی از زلزله ثبت شده است، اظهار کرد: سالانه ۵۰۰ هزار زلزله رخ میدهد که حدود ۱۰۰ هزار مورد آن حس میشود و در طی این رخدادهای لرزهای حدود ۶۰۰ هزار نفر جان خود را از دست میدهند.
وی بیشتری میزان تلفات را مربوط به زلزله اندونزی دانست که به دلیل وقوع سونامی ۲۲۰ هزار نفر جان خود را از دست دادند و یادآور شد: بر اساس برآوردهای اساتید زلزلهشناسی کشور، بروز زلزلهای به بزرگای ۷ در شهر تهران حداقل ۲۰۰ هزار نفر تلفات را بر جای خواهد گذاشت و کلیه بحثهایی که در این جلسات مطرح میشود، در همان اتاق جلسات میماند.
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه با این وضعیت وجود فرصت ۸ ثانیه برای هشدار سریع زلزله خوب است، ادامه داد: علاوه بر آن در تهران تعداد ۵۴۰ پل وجود دارد که از این تعداد ۲۵۴ پل نا امن است و برخی از آنها مانند پل حافظ که پل فلزی است، نیاز است به دلیل فرسوده بودن و پایان یافتن عمر آنها، جمع شوند.
آقامیری با بیان اینکه این پلها در زلزلههایی با بزرگای ۶ از کمر میشکنند و مسیرهای عبوری زیرین و روی این پلها از دسترس خارج میشوند، خاطر نشان کرد: از سوی دیگر این پلها دارای سازههای بتنی هستند و در صورت ریزش نیاز است تا با استفاده از ابزارهایی آنها شکسته شوند تا دسترسی به راهها باز شوند.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125767
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125768
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125769
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125770
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125771
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125772
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125773
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125774
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125775
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125776
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125777
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125778
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125779
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125780
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15074/37999/125781
|

عناوین این صفحه
- قیمتگذاری خودرو باید بر عهده وزارت صمت باشد
- خودروی امروز یا فردا؟
- شتاب سالمندی در ایران بیشتر از شتاب برنامهریزان است
- سرمقاله
- تصویب آئین نامه واردات خودروهای کارکرده
- معجزهای که فقط در فوتبال ایران اتفاق میافتد
- چه راهکاری وجود دارد تا پزشکان متخصص مهاجرت نکنند؟
- ساخت ۴۱ کیلومتر مترو در تهران طی دو سال
- معافیت مالیاتی تولیدات نرمافزاری حوزه بینالملل
- ماجرای نفوذ در سریال «محرمانه»
- گپ و گفت
- ضرورت اجرای جهش تولید در حوزه گوشت قرمز
- ترخیص فوق العاده خودروهای رسوبی به مناسبت هفته فراجا
- یادداشت
- آمادگی ۲۰ درصدی تهران در برابر زلزلهای با بزرگای ۷ ریشتر