

|
رییس قوه قضاییه:
نباید منتظر تصویب لایحه مرتبط با عفاف و حجاب ماند
2 سرمقاله
دنیای بدون چندلر
هومن جعفری
مرگ متیو پری، بازیگر سرشناس سریال دوستان، دنیای هنر را وارد شوک کرد. دنیایی که شاید با خبر زلزله عظیم کابل و مرگ هزاران نفر در آن، از خواب بیدار نشده و با کشتارهای روزانه در غزه، تب هم نمی کند، حالا عزادار مرگ یک بازیگر تلویزیونی است.
متیو پری، بازیگر کانادایی سینما و تلویزیون، به علتی نامعلوم دنیا را ترک کرده. یا با سکته قلبی یا اوردوز یا هر علت دیگری که به زودی اعلام می شود. او در سال های اخیر هم آرزوی مرگ داشت و سخنان و کتاب خاطراتش نشان داده بود که حال و روز خوبی ندارد. با همه ثروت و محبوبیت و شهرت جهانی، نتوانسته بود زندگی خوب و آرامی داشته باشد و سرانجام خیلی زود مرد.
در دنیایی که هر پانزده دقیقه، فقط یک کودک در غزه کشته می شود، خبر مرگ متیو پری انگار بازتاب و بازخورد رسانه ای بیشتری دارد. دلیلش هم ساده است. نیمی یا حتی سه چهارم از مردم دنیا اسم غزه را هم نشنیده اند و به اصطلاح روزنامه نگاری، با این منطقه «مجاورت خبری» ندارند اما همه در خانه خودشان سریال دوستان را دیده اند یا دستکم به آن دسترسی دارند. بنابراین مردم با متیو پری بیشتر مجاورت و نزدیکی خبری دارند تا با غزه و فلسطین. وقتی می گویم مردم، منظورم مردم قم و مشهد و تهران و مکه و مدینه نیست. مردم توکیو و سیدنی و کوالالامپور و کاتماندو و هلسینکی و استکهلم و کانبرا و سالت لیک سیتی و بیرمنگام و شانگهای و داکا و مکزیکوسیتی و سائوپائولو و هونولولو و کیوتو و مانیل و بوینس آیرس و کینشاسا و ووهان و هوشی مین و سانتیاگو و سورات و مادرید و پونا و دالاس و ژوهانسبورگ و دارالسلام و اسکندریه و سویل و سیسیل و بادن بادن و فلورانس و هزاران شهر ریز و درست در سرتاسر دنیاست.
دنیا فقط ما نیستیم و فقط الجزیره و پرس تی وی نیست و فقط رسانه های طرفدار ما و آدم های طرفدار ما و رفقای هم حزب ما نیست. دنیا مجموعه ای از آدم هایی است که خیلی هایشان برای مرگ هزاران کودک در غزه حتی پلک هم نمی زنند و خبر زلزله در کابل برایشان همانقدر بی اهمیت است که خبر واژگون شدن قطاری در احمدآباد یا سقوط اتوبوسی به دره در نپال!
همین ها اما آماده اند تا کیلومترها مسیر را طی کنند و به میدان شهرشان بروند و برای تابلوی متیو پری، شمعی روشن کنند و دسته گلی بخرند و اشکی بریزند. دنیای عجیبی است.
امتیاز از تولید و توزیع سیگارقاچاق گزارش میدهد؛
معروف اما جعلی!
3 وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد؛
صلح و ثبات و امنیت در منطقه با توسعه روابط ایران و ترکیه
3 سکونت 20 میلیون نفر در حاشیه شهرها
2 اینتر به صدر جدول برگشت؛
نیش افعیها بر پیکر گرگها
5 ارسال ۶ هزار طرح از بقاع امامزادگان به جشنواره سلاله
7 کارشناس تعلیم و تربیت در گفت وگو با امتیاز تشریح کرد؛
پیامدهای منفی بیتوجهی به مشکلات روحی کودکان
1 رییس هیات مدیره اتحادیه ملی تولیدکنندگان فرش ماشینی:
صنعت با کمبود ۱۰ هزار نیروی کار روبروست
3 از مصاحبههای جنجالی تا بیانیههای جنجالیتر؛
دعوای ناتمام سرخابیها
4 «بچه زرنگ» از قهرمانان هالیوودی تقلید نکرد
8 توسط سازمان برنامه و بودجه کشور :
شرکت تندیس تجارت باختر تایید صلاحیت شد
شرکت عمرانی ساختمانی تندیس تجارت باختر توانست رتبه های مربوطه را از سازمان برنامه و بودجه کشور دریافت کند.
بنابر گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، شرکت عمرانی ساختمانی تندیس تجارت باختر موفق شد بر اساس پروژه های متعددی که در اقصی نقاط کشور اجرا کرده و در دست اجرا دارد و با ارائه قراردادها و مدارک نیروهای متخصص و فنی و هئیت مدیره کارامد و متخصص در آبان ماه 1402 از سازمان برنامه و بودجه کشور رتبه های پیمانکاری؛ یک ابنیه و ساختمان، یک تاسیسات و تجهیزات، رتبه ارزشمند 2 مرمت آثار باستانی ، رتبه 5 آب و رتبه 5 نفت و گاز را دریافت کند.
بر اساس این گزارش، شرکت تندیس تجارت باختر، ضمن کسب مجوز شرکت در مناقصه های ملی، با اتکا به رتبه های یک ابنیه و ساختمان و یک تاسیسات و تجهیزات، ظرفیت اجرای 15 پروژه عمرانی را ایجاد کرده و قادر خواهد بود عملیات سازه و تاسیسات را به صورت هم زمان اجرا کند.
همچنین کسب رتبه ارزشمند 2 مرمت آثار باستانی، شرکت تندیس تجارت باختر را در جمع معدود
شرکت های پیمانکاری درکشور قرار داده است، که در رشته مرمت آثار باستانی دارای رتبه 2 از سازمان برنامه و بودجه کشور هستند.
شرکت تندیس تجارت باختر در تیرماه 1390 بعد از طی مراحل قانونی، ذیل هلدینگ سمگا و به عنوان بازوی عمرانی گروه مالی گردشگری وارد صنعت ساختمان کشور شد.
ساخت مجموعه هایی همچون ساختمان اداری تجاری و پارکینگ مکانیزه فرهنگ2 در شهر تهران، مجموعه اقامتی تجاری و تفریحی هتل سیرجان با نام تجاری زیگورات سنتر در شهر سیرجان، مرمت و احیا کاروانسرای وکیل کرمان با نام تجاری هتل کاروانیکا در شهر کرمان، ساخت مجموعه گردشگری بافت در شهر بافت در استان کرمان و اجرای پل روگذر زنده یاد مهندس اکبر ترکان در مجموعه آیلند، از مهمترین پروژه های اجرا شده این شرکت هستند.
همچنین پروژه اداری تجاری نگین افق نیایش با زیربنای 224 هزار متر مربع، پروژه اداری تجاری حسن سیف با زیربنای 56 هزار متر مربع، پروژه اداری تجاری وزراء با زیر بنای 44 هزار متر مربع در شهر تهران پروژه اداری تجاری نیلوفر در شهر مشهد و پروژه های ساخت دریاچه مصنوعی شماره 5 ، اجرای خط لوله انتقال آب به مجموعه آیلند، اجرای انبارهای نیمه مکانیزه زرندیه و پروژه اجرای ویلاهای دهکده گلف مجموعه آیلند از مهمترین پروژه های در دست اجرا این شرکت است.
یادداشت
روایتی واقعی برای رفتار عجیب رییس کمیسیون آموزش مجلس
مهدی بذرافکن:
البته که اینجا انتظار نداریم چنین شخصی در چنین جایگاهی با چنین حرکتی توهین آمیز احیانا از مردم عذرخواهی کند و حتی فراتر از آن خدایی ناکرده استعفا دهد.
پخش فیلمی کوتاه از علیرضا منادی ، نماینده تبریز و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در حال شنیدن حرف دل و گلایه های معلمان در شبکه های اجتماعی، خشم کاربران را برانگیخته و انتقاد بسیاری را متوجه او کرده است. رفتار عجیب و شبه ارباب رعیتی این نماینده مجلس حتی از سوی برخی کاربران –عجیب- عنوان شد. البته که اینجا انتظار نداریم چنین شخصی در چنین جایگاهی با چنین حرکتی توهین آمیز احیانا از مردم عذرخواهی کند و حتی فراتر از آن خدایی ناکرده استعفا دهد. لابد از هیات نظارت بر نمایندگان مجلس هم نباید انتظار داشته باشیم که به شکل جدی به این ماجرا ورود کند چون هنوز خاطره عنابستانی از ذهنمان پاک نشده است. با این حال جهت یادآوری باید خدمت این نماینده مجلس عرض کنم کمتر از سه ماه پیش «وژدی رشیدوف» نماینده صوفیه در پارلمان بلغارستان پس از توهینی کوچک به زنان استعفا داد. ماجرا از این قرار بود که در جریان یکی از جلسات مجلس بلغارستان، که در آن قانونگذاران با اکثریت آرا اصلاحاتی را در قانون حمایت از خشونت خانگی به تصویب رساندند، رشیدوف، غافل از روشن بودن میکروفون، به زنان توهین کرد. پس از آن نمایندگان احزاب سیاسی و انجمن های عمومی اظهارات او را محکوم کردند و به همین دلیل او مجبور به عذرخواهی رسمی شد. رشیدوف ابتدا از ریاست کمیته فرهنگ و رسانه پارلمان و سپس از نمایندگی پارلمان استعفا داد. این فقط روایتی بود واقعی برای نمایندگانی مثل علیرضا منادی تا از اوضاع هم قطارانشان بیشتر و بهتر باخبر باشند!
گپ و گفت
کارشناس تعلیم و تربیت در گفت وگو با امتیاز تشریح کرد؛
پیامدهای منفی بیتوجهی به مشکلات روحی کودکان
زهرا بنی اسد، کارشناس تعلیم و تربیت در گفت وگو با روزنامه امتیاز مسئلهای که خانوادهها به طور ملموس با آن مواجه هستند را محدودیت زمان و مکان برای تربیت فرزندان دانست و بیان کرد: صرف چند دقیقه وقت با فرزندان و توجه کردن به آنها کمک میکند که اعتماد به نفس بیشتر و اضطراب کمتری داشته باشند. احتمالاً دورکاری در خانه و مراقبت از فرزندان وقت بسیاری از والدین میگیرد، اما شاید پدر و مادرها بتوانند مدتی را با فرزندان بازی کنند یا گفتوگو داشته باشند لذا این امر باعث تغییر در احساس والدین و فرزندان میشود.
زهرا بنی اسد ادامه داد: گاهی اوقات، هنگامی که کودک احساس میکند کسی به حرفهای او گوش نمیدهد، تلاش میکند تا بیشتر جلب توجه کند. برای مثال ممکن است که بلندتر صحبت کند و شاید حتی برای توجه پدر و مادر خود، فریاد بزند. کودک میآموزد که با سروصدای بیشتر، سرانجام توجه مدنظر خود را جلب میکند. والدین باید قبل از اینکه کودک تقاضای خود را مطرح کند به او توجه داشته باشند با این کار کمک میکنند تا کودک احساس اعتماد به نفس کند و بداند که والدین علاقه دارند به صحبتهای او گوش دهند.
این کارشناس تعلیم و تربیت افزود: اگر کودک نیازمند توجه والدین است، اما آنها نمیتوانند فوری به او توجه کنند، به او بگویند که در اسرع وقت به حرفهایش گوش خواهند داد. با این روش، فرزندان یاد میگیرند که در صورت نیاز صبر کنند تا والدین به آنها گوش دهند. والدین به فرزندان خود قولهایی ندهند که نمیتوانند انجام دهند. فرزندان باید بدانند که والدین با آنها صادق هستند تا به سخنان آنان اعتماد کنند. والدین پذیرای فرزندان خود باشند و سعی کنند که اطلاعات دقیقی درباره آنچه حادث میشود، به فرزندان خود ارائه کنند؛ اما دقت کنند که اطلاعات را در سطح درک فرزند خود بگویند و سعی کنند بهنوعی توضیح دهند که سبب افزایش ترس آنها نشود.
زهرا بنی اسد، کارشناس تعلیم و تربیت در پایان گفت وگو با روزنامه امتیاز نسبت به پیامدهای منفی بیتوجهی به مشکلات روحی کودکان هشدار داد و اظهار کرد: کودکان در شرایط بحران، نیازمند حمایت بیشتری هستند بهطوری که اگر نیازها و کمبودها و محدودیتهای کودکان در بحرانهایی اعم از جنگ، بلایای طبیعی شناسایی نشود و به آنها پرداخته نشود پیامدهای آن برای همیشه در کودکان باقی خواهد ماند. عمل کردن به راهحلهایی که به آن اشاره داشتیم میتواند از بروز پیامدهای ناگوار روحی ماندگار در آیندهسازان کشور جلوگیری کند.
یادداشت
اشتغال به سردفتری بدون گذراندن دوره کارآموزی یعنی مرگ
️ رضا تاجگر - مدرس دانشگاه
حرفهی سردفتری دفتر اسناد رسمی، حرفهای ذوجنبتین است. هم فن و هنر و مهارت است و هم درآمیخته با دانش حقوق. نویسندگی، هنر است. پس، سردفتری هم هنر است. زیرا تنظیم یک سند تخصصی همانند سند صِداق غیرمنقول، کار هر سردفتر نیست. و تا آگاهیهای حقوقی سردفتر، بر قوانین و مقررات حاکم بر مهریه و انتقال قطعی غیرمنقول و نیز تسلط او بر اصول نویسندگی، کافی نباشد، سهل و ممتنع است. سردفتر، بدون اشراف بر فنون سردفتری و مهارتهای حرفهای که عملاً در دورهی کارآموزی، آموزش لازم را میبیند، نمیتواند حتا یک سند حرفهای تنظیم کند.
حرفهی سردفتری دفتر اسناد رسمی، حرفهای ذوجنبتین است. هم فن و هنر و مهارت است و هم درآمیخته با دانش حقوق و آگاهیهای حقوق ثبتی. اگر نویسندگی، هنر است که هنر است، سردفتری هم هنر است. زیرا تنظیم و نوشتن یک سند خصوصاً سند تخصصی، بهعنوان مثال، سند وصیت تملیکی یا سند صِداق غیرمنقول یا سند قطعی مشتمل بر رهن و مانند آن، کار هر سردفتر نیست. و تا سردفتر، بر قوانین و مقررات حاکم بر وصیت یا مهریه و انتقال قطعی غیرمنقول و بیع و رهن، تسلط کافی نداشته باشد و آگاهیهای حقوقی او درخصوص مورد به مورد چنین مواردی، کامل نشود، موکول به محال است که بتواند بدون اشراف بر فنون سردفتری و مهارتهای حرفهای که درواقع، عملاً در دورهی کارآموزی، عموماً، آموزش لازم را میبینند و چیره بر هر فن و مهارت سندنویسی و اصول تنظیم و ثبت سند رسمی میشوند، حتا یک سند حرفهای تنظیم کند. و ازطرفی، اگر فردی، خالی از دانش حقوقی باشد و از علم حقوق ثبت، آنچه را که بایستی یک سردفتر بداند، نداند، اساساً سردفتر نیست؛ هرچند دانشآموختهی مقطع دکتری حقوق باشد و از قبولشدگان آزمون سردفتری.
سردفتری دفتر اسناد رسمی، منصب است. اگر از مصداقهای حرفه و مهارت و شغل، محسوب است، از باب مسامحه گفته میشود. منصب سردفتری، کاربردی است. دانشِ صرف نیست. دانشی درهمتنیده با مهارت است. از علوم کاربردی و عملیاتی است. سردفتر، اگر سردفتر است، در مقام اجرا، سردفتر است. از همینرو، هر حقوقخواندهای را نتوان سردفتر نامید. بهزعم نگارنده، حتا اگر فردی که دانشآموختهی مقطع دکتری حقوق است، بهواقع، حقوقدان هم باشد، لزوماً بهمعنای آن نیست که سردفتر است یا میتواند سردفتر باشد. همچنانکه نمیتوان و نباید اورا قاضی دانست یا قاضی پنداشت. و وکیلانگاری چنین فردی هم خطایی بیش نیست.
اینکه در جمعهای خانوادگی و نشستهای غیرعلمی و گعدههای دانشجویی، بعضاً یک دانشجوی پزشکی را دکتر خطاب میکنند، درواقع، خطابکننده، انتظار و توقع خود از خطابشونده را با صدای بلند دنبال میکند. وگرنه، در واقع امر، خطابشونده، پزشک نیست. دانشجوی رشتهی پزشکی بایستی تمام دورههای پزشکی را کامل بگذراند تا در پایان با خوردن قسم بقراط، بشود پزشک؛ البته پس از طی مراحل قانونی.
دوره کارآموزی سردفتری هم، سازوکار مناسب و قانونی است که قانونگذار برای منصب سردفتری منظور داشته است؛ تا تخلف را نشاید و همواره حفظ شأن سردفتری را باید.
چرا که؛
سردفتر، درواقع، با مال و اموال و آبرو و حیثیت و اعتبار مالی و حقوقی و حقوق مدنی اشخاص و مردم و حتا چهبسا با جان و روح و روان و زندگی و مرگ مردم، سروکار دارد.
بنا بر این، نهفقط هیچ فردی نباید به سردفتری اشتغال یابد مگر آنکه دورهی کارآموزی سردفتری را گذرانده باشد بلکه کم و کیف و طول مدت این دوره نیز باید متناسب و منطقی باشد و آموزش دقیق و کاربردی و مبتنی بر فناوری روز و دانش حقوق ثبت امروزین برای علاقهمند به منصب سردفتری، برنامهریزی و اجرایی شود. خلاصه اینکه؛ اشتغال به پزشکی، بدون سوگند بقراط، نتیجهاش این است که گفته شود؛ تعرفه پزشکی حرف اول را میزند! و این، یعنی تجارت با جان بیمار. اشتغال به سردفتری نیز بدون گذراندن دوره کارآموزی یعنی بیزینس! یعنی تجارت با اموال و اسناد و اعتبار حقوقی مردم. یعنی کسب درآمد! بنا بر این، اشتغال به سردفتری بدون گذراندن دوره کارآموزی بهنحو مطلوب یعنی مرگِ دفاتر اسناد رسمی.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126465
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126466
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126467
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126468
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126469
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126470
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126471
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126472
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126473
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126474
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126475
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126476
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126477
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126478
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15088/38115/126479
|

عناوین این صفحه
- نباید منتظر تصویب لایحه مرتبط با عفاف و حجاب ماند
- سرمقاله
- معروف اما جعلی!
- صلح و ثبات و امنیت در منطقه با توسعه روابط ایران و ترکیه
- سکونت 20 میلیون نفر در حاشیه شهرها
- نیش افعیها بر پیکر گرگها
- ارسال ۶ هزار طرح از بقاع امامزادگان به جشنواره سلاله
- پیامدهای منفی بیتوجهی به مشکلات روحی کودکان
- صنعت با کمبود ۱۰ هزار نیروی کار روبروست
- دعوای ناتمام سرخابیها
- «بچه زرنگ» از قهرمانان هالیوودی تقلید نکرد
- شرکت تندیس تجارت باختر تایید صلاحیت شد
- یادداشت
- گپ و گفت
- یادداشت