|
با حضور وزیر بهداشت صورت گرفت؛
بهرهبرداری از ۱۲ طرح بهداشتی در کردستان
2 «امتیاز» در مورد چالشهای توزیع اینترنتی دارو گزارش میدهد؛
سهم قصور دارویی در فروش آنلاین!
2 جزییات حادثه آتشسوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود
2 سرمقاله
آیتالله قاضی طباطبایی سدّ مستحکمی در مقابل جریانات ضدّانقلاب
حجتالاسلام ذاکر - معاون فرهنگی
مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور
آیتالله قاضی طباطبایی همچنان که در کسب مراتب علمی کوشا بودند، در مبارزات سیاسی علیه رژیم طاغوت نیز شرکت فعالانه داشتند. آن فقیه بزرگوار دارای روحیهی انقلابی و ارادهای خلل ناپذیر بود. در پروندهی قطوری که ساواک در مورد ایشان تهیه کرده بود، میزان مجاهدتهای شبانهروزی ایشان مشهود است. شرکت علنی و بدون واهمه آن مجاهد در مبارزات سیاسی از سالهای ۴۱ و ۴۲ همزمان با آغاز نهضت اسلامی شروع میشود و ایشان را تبدیل به یکی از رهبران و ارکان نهضت در آذربایجان میکند که در جریان همین مبارزات دستگیر شده و در زندان «قزل قلعه» تهران زندانی میشوند.
آیتالله قاضی به اتّهام اینکه در خلال بحث پیرامون حکومت اسلامی و جنایات اسرائیل در یک سخنرانی علنی نام امام را به عظمت و عزت بر زبان آورد به مدت ۶ ماه به «بافق» کرمان تبعید شد. پس از آن به بهانهی دیگری شش ماه دیگر به زنجان تبعید شد. او در تبریز تنها نمایندهی تامّ الاختیار حضرت امام خمینی(ره) بوده و نقش ایشان در شکل دادن به مبارزات مردم تبریز نیز بسیار با اهمیت است.
«مسجد شعبان»، محور مبارزه در آذربایجانشرقی و مرکز مبارزات محسوب میشد که آیتالله قاضی طباطبایی امامت آنجا را عهده دار بودند. وی در مبارزه از همه جلوتر بود و محبوب و مورد احترام مردم انقلابی بودند و به همین دلیل توطئههای دشمنان و منحرفین از اسلام علیه ایشان کارگر نمیشد.
نفوذ ایشان در دلها به حدّی بود که اگر روزی را در آذربایجان تعطیل اعلام میکردند، بدون شک آن روز همهجا تعطیل میشد. ایشان جزء اولین کسانی بود که در آذربایجان اعلامیه خلع شاه از سلطنت را امضا کرد. ساواک با صرف بودجه های ویژه، جریانات مخالف ایشان در تبریز را تقویت میکرد تا اثرات فعالیتهای ایشان را در زمینهسازی برای انقلاب خنثی کند.
در ماه های قبل از پیروزی انقلاب، رهبری جریانات حاد سیاسی، برپایی تظاهرات و تشکیل مجالس، همه بر عهده این عالم بزرگوار بود و ایشان اولین امضاء کنندهی اعلامیه ۲۹ بهمن ۵۶ در چهلم شهدای قم بود.
آیتالله قاضی همیشه سدّ مستحکمی در مقابل خطوط انحرافی در جریانات ضدّانقلابی بود و از اوان پیروزی انقلاب علیه جریانات منحرف و وابسته، نظیر «خلق مسلمان» افشاگریهای لازم را مینمود و منحرفان با وجود ایشان، قدرت و جرأت ابراز وجود پیدا نمیکردند. خدمات ایشان بعد از پیروزی انقلاب نیز شایسته توجّه بسیار است. آیتالله قاضی طباطبایی بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب از طرف امام امّت به سمت امام جمعهی تبریز منصوب شدند و اوّلین نمازجمعه را در این شهر بزرگ برپا کردند. ایشان همچنین کمیتههای انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی و غربی را تشکیل دادند و نقش زیادی در راه اندازی استانداری ها، فرمانداری ها و ادارات استان ایفا نمودند.
کارشناس حوزه تعلیم و تربیت در گفت وگو با امتیاز:
حضور بیش از حد نوجوانان در فضای مجازی چه پیامدهایی خواهد داشت؟
1 با حضور رئیس جمهور؛
فرودگاه سقز به صورت رسمی به بهرهبرداری رسید
3 آثار هنرمندان درباره فلسطین و نمایشگاه کاریکاتور آمریکای لاتین
7 درستکار: سریال رستگاری در ماه مبارک رمضان پخش میشود
8 گپ و گفت
کارشناس حوزه تعلیم و تربیت در گفت وگو با امتیاز:
حضور بیش از حد نوجوانان در فضای مجازی چه پیامدهایی خواهد داشت؟
محمداسماعیل دیدهبان، کارشناس حوزه تعلیم و تربیت در گفت وگو با روزنامه امتیاز در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه حضور بیش از حد نوجوانان در فضای دیجیتال چه پیامدهایی را برای این نسل خواهد داشت؟ گفت: وجه مثبت این موضوع سبب شده تا تجربههای متفاوتی را برای آنها رقم بزند که همراه با لذت و هیجان است؛ فانتزیهایی با این تجربه مجازی همراه است که با تجربههای غیرمجازی همراه نیست و عرصه تازهای را برای فراغت فراهم کرده است.
محمداسماعیل دیدهبان ادامه داد: فراغت مجازی یک فرصت بالقوه، لذتبخش و هیجانانگیز است که تجربه متفاوتی برای شادی فراهم میکند. همچنین فرصتهایی را برای آموزش و یادگیری مهارتها ایجاد کرده که در شرایط دیگر در دسترس نبود یا اگر وجود داشت همراه با هزینه بود. از طرفی مجالی برای تجربهکردن، بیانگری و کارگردانی برای هویت شخصی دامن زده است که جسارت و قدرت بیشتری به جوانان و نوجوانان میدهد و افراد گوشهگیر و با اعتماد به نفس کم را دعوت به میدان میکند.
این کارشناس حوزه تعلیم و تربیت افزود: از پیامدهای منفی میتوان به صرف وقت و انرژی، کمتحرکی، دسترسی به مواد اطلاعاتی که مناسب سن نوجوانان نیست و ممکن است منجر به بلوغ زودرس شود؛ وابستگی و اعتیاد به اینترنت و سو استفادههایی که ممکن است از این طریق از افراد شود اشاره کرد. بنابراین این فضای سفید و سیاه در کنار هم هستند و اجتنابناپذیر است پس باید با سواد رسانهای در این مسیر حرکت و جوانان را ترغیب کرد تا استفاده بهینهای از این فضا داشته باشند تا از دردسرها و مشکلات آن در امان بمانند.
محمداسماعیل دیدهبان در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا میزان دسترسی به مواد اطلاعاتی که مناسب سن نوجوانان نیست در حد نگران کننده است؟ گفت: در هر فناوری و امکان تازه یکسری مضرات و مشکلات همبسته است و ما در شرایطی نیستیم که برای بودن یا نبودن این فناوریها انتخاب داشته باشیم زیرا راه خود را پیدا کردهاند و فرهنگ، زبان و شیوه ارتباطات را تحتالشعاع قرار داده و عوض کرده است. سواد رسانهای و سواد فرهنگی میتواند تضمینی باشد که درگیر شدن ناخواسته و خطرساز را کاهش دهد.
محمداسماعیل دیدهبان، کارشناس حوزه تعلیم و تربیت در پایان گفت وگو با روزنامه امتیاز عنوان کرد: باید به سمتی رفت که با تولید محتوای جذاب و کافی و ارائه اطلاعات و پیشزمینههای مناسب مصونیت ایجاد کرد. شرایط افسارگسیخته و کنترل نشده هیجانی میتواند مخرب باشد. البته در مواردی به نظر میرسد که فضای مجازی جبران کم و کاستیهای دیگر را میکند. خانوادهها باید آگاهی حداقلی داشته باشند و یا مشاوری وجود داشته باشد تا با زبان نرم مسائل را مطرح کند و نکات را برای نوجوانان شرح دهد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خبر داد:
کاهش یک درصدی بیکاری در بانوان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اقدامات حمایتی دولت برای اشتغال بانوان گفت: خوشبختانه توانستیم شاهد کاهش یک درصدی بیکاری در قشر بانوان باشیم.
انسیه خزعلی افزود: در این نمایشگاه تلاش های خوبی انجام گرفته و شاهد تنوع محصولات داخلی هستیم که با دستان توانمند زنان به خصوص مددجویان تولید شده است. وی یکی از اهداف این نمایشگاه را بازاریابی خارجی برای تولیدات داخلی به خصوص در حوزه صنایعدستی و دانشبنیان دانست و گفت: حضور در بازارهای خارجی می تواند قدرت مضاعف به تولیدات مددجویان و دانشبنیانها بدهد.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: یکی از ملزومات تجاری سازی کالاهای مددجویان، تولید در حد تقاضاست و باید نهادهای متولی از جمله دولت در این زمینه بر حمایت خود بیفزاید. خزعلی، توانمندی های زنان به خصوص در حوزه مددجویان و اقشار توانخواه را بسیار گسترده توصیف کرد و گفت: اما این توانمندی ها باید با آموزش افزایش یافته و در جهت تقویت اقتصادی هدایت شود. وی تاکید کرد: در مواردی مانند کیفیت کالا و بسته بندی نیازمند اقدامات بیشتر و جدی هستیم تا بتوانیم این تولیدات را در بازارهای داخلی و خارجی بفروش برسانیم. .این جشنواره میزبان ۸۰ تولیدکننده از ۱۴ کشور و همچنین مجمع شهرداران آسیایی و نمایندگانی از کشورهای قزاقستان، ویتنام، تایلند، اندونزی، چین، پاکستان و جمهوری آذربایجان است که محصولات بومی خود را در معرض نمایش قرار دادهاند.
رییس جمعیت هلالاحمر اعلام کرد؛
تولید داروهای نوترکیب توسط هلال احمر
رییس جمعیت هلالاحمر بر حمایت همهجانبه هلالاحمر از نخبگان در راستای تولید دارو و تجهیزات پزشکی و توسعه آموزشهای مردمی خبر داد. پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر در همایش رویداد فناورانه توسعه هوش مصنوعی گفت: هدف جمعیت هلالاحمر برای استفاده از هوش مصنوعی در مأموریتها و فعالیتها، ارتقای کیفی خدمت به مردم است. کولیوند با بیان اینکه هوش مصنوعی در زمینههای متنوع ازجمله در ناوبری، رباتیک، مدیریت منابع انسانی، کشاورزی، بازیهای یارانهای و در مباحث اتومبیلرانی، رسانههای اجتماعی، بازار و بازاریابی، مسائل اقتصادی و … مورد استفاده قرار میگیرد، ادامه داد: جمعیت هلالاحمر در حال حاضر در حوزه تولید اعضای مصنوعی، تولید دارو و تجهیزات پزشکی و در حوزه داروهای نوترکیب، از فناوریهای هوش مصنوعی استفاده میکند. وی تاکید کرد: تلاش ما این است که در مدیریت بحران، لجستیک و سایر موضوعاتی که در حوادث و بلایا و منابع انسانی مهم است، از ظرفیتهای حوزه هوش مصنوعی استفاده کنیم. همچنین با استفاده از فناوریهای هوش مصنوعی، آموزشهای مردمی امدادوکمکهای اولیه را توسعه داده و اثربخشی خدمات خود و میزان رضایتمندی مردم از این خدمات را افزایش دهیم. رئیس جمعیت هلالاحمر ادامه داد: نگاه دیگر ما به توسعه لجستیک و استفاده از پهبادها، بالگردها، آمبولانسها و خودروهای نجات است که بدانیم، از هوش مصنوعی چه استفادهای کنیم؟ امروز با استفاده از تکنولوژیهای نوین میتوانیم ظرفیتها را افزایش داده و سرعت اقدامات در بحرانها را چند برابری کنیم.
رییس سازمان نوسازی مدارس خبر داد:
بهسازی ۸۰ هزار کلاس درس در تابستان امسال
رییس سازمان نوسازی مدارس گفت: در تابستان ۱۴۰۲، ۸۰ هزار کلاس درس در ۱۰ هزار مدرسه بهسازی شد. مراسم رونمایی از اقدامات صورت گرفته در طرح شهید سید روحالله عجمیان (نهضت ملی بهسازی و شاداب سازی مدارس مناطق کمبرخوردار کشور) صبح امروز در یکی از مدارس شهر تهران برگزار شد.حمیدرضا خان محمدی رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این مراسم با بیان اینکه اقدامات جهادی که دیدیم برای همه ما درس است؛ گفت: اقدامات جهادی بنبستها را میشکند. وی با بیان اینکه ۶۸ هزار کلاس درس در این طرح بازسازی شد، گفت: در تابستان ۱۴۰۲، ۸۰ هزار کلاس درس در ۱۰ هزار مدرسه بهسازی شد. رییس سازمان نوسازی مدارس گفت: گروههای جهادی مدرسه، گروههای جهادی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان و گروههای جهادی بسیج دانشجویی از جمله اصلیترین گروههایی بودند که در این مسیر با ما همراهی کردند. خان محمدی افزود: تلاش ما این است که دانش آموزان مساله مدرسه را شناسایی کنند و به صورت سامانه یکپارچه قرار بگیرند. دانش آموزان در سامانه نه تنها برای مدرسه خود که برای مدارسی که نیاز به اقدام جهادی دارند اقدام خواهند کرد. وی با بیان اینکه دو هزار و ۳۲۲ گروه جهادی دانش آموزی در سراسر کشور تشکیل شده است؛ گفت: خیرین در همه زمینهها با ما حضور داشتند که به این اقدامات ضریب دادند و از نهادهای حمایتی باید تشکر کنیم. بنیاد علوی بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام بر اساس امر رهبری بود زیرا که رهبری فرمودند مدارس دولتی باید تقویت شود. |
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126554
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126555
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126556
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126557
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126558
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126559
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126560
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126561
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126562
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126563
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126564
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15090/38132/126565
|
- بهرهبرداری از ۱۲ طرح بهداشتی در کردستان
- سهم قصور دارویی در فروش آنلاین!
- جزییات حادثه آتشسوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود
- سرمقاله
- حضور بیش از حد نوجوانان در فضای مجازی چه پیامدهایی خواهد داشت؟
- فرودگاه سقز به صورت رسمی به بهرهبرداری رسید
- آثار هنرمندان درباره فلسطین و نمایشگاه کاریکاتور آمریکای لاتین
- درستکار: سریال رستگاری در ماه مبارک رمضان پخش میشود
- گپ و گفت
- کاهش یک درصدی بیکاری در بانوان
- تولید داروهای نوترکیب توسط هلال احمر
- بهسازی ۸۰ هزار کلاس درس در تابستان امسال