

|
سرمقاله
سعید معروف را نسوزانیم!
هومن جعفری
1. نمی خواستم ولی انگار باید به خبر سرمربیگری احتمالی سعید معروف در تیم ملی والیبال به چشم بازی مافیا نگاه کرد. انگار دیگر شهروندی در کار نیست و همه مافیا شده اند طوری که برای کنترل شهر، ناچاری رئیس مافیا را به بازی اضافه کنی. قبل از نوشتن مطلب این ایده در ذهنم بود که خب طبیعتا نباید مینوشتم اما حقیقتا چیزی به ذهنم نمی رسد. یعنی تنها دلیلی که به ذهن من می رسد برای اینکه سعید معروف بدون سابقه سرمربیگری باشگاهی یا حتی مربیگری در تیم ملی والیبال به عنوان دستیار، یک شبه وارد بازی سرمربیگری تیم ملی شود، احتمالا کنترل کردن بقیه است.
2. آیا سعید معروف تجربه هدایت و سرمربیگری یا کوچینگ تیم ملی را دارد؟ آیا اینجا یک تیم باشگاهی است که بازیکن را با تجربه حداقلی روی نیمکت بنشانی و فکر کنی که جواب می گیرد؟ آیا داورزنی که عمری در مدیریت و تجربه قبولش داشته ایم، اینگونه به بن بست محض رسیده که ناچار است برای کنترل کردن بازیکن های تیم ملی مبصر بیاورد؟ نمی فهمم و درک نمی کنم. معروف چهره کوچکی نیست که بخواهیم به این راحتی حذفش کنیم یا بسوزانیمش! چرا فدراسیون می خواهد چنین اشتباه بزرگی را انجام بدهد باورکردنی نیست!
3. در فوتبال غوره های هنوز مویز نشده را سرمربی کردند و نتیجه اش را دیدیم. دیدیم که درس نگرفتند و اشتباه رفتند و اشتباه چیدند و تا الان هم اشتباه ادامه می دهند. حالا نوبت رسیده به والیبال؟ آنهم سعید معروف؟ آنهم تیم ملی؟ نکند حکایت به مرگ گرفتن و به تب راضی شدن در کار است؟ نکند قرار است با اسم معروف برویم سراغ یک مربی بومی دیگر با کمی تجربه و سابقه مربیگری بهتر؟ تیم ملی والیبال اگر نتیجه جهانی می خواهد باید مربی جهانی بیاورد. ظرفیت و مقبولیت سعید معروف نباید قربانی ناتوانی داورزنی در جذب مربی مناسب شود. نسوزانیمش! معروف بسیار حیف است! اگر قرار است مافیا بازی کنیم، دستکم حوزه بازی را به تیم های باشگاهی محدود کنیم. این تیم ملی است. آبرویی دارد. اعتباری دارد و نباید به این راحتی خراب شود. مراقب باشیم چه چیزی را خراب می کنیم. هم معروف را خراب می کنیم و هم تیم ملی را به شکست های بیشتر سوق می دهیم. مراقب باشیم رفقا. اینجا بازی مافیا نیست که شهروندان خوب سرشان را پایین بیندازند و بقیه مشغول تقسیم غنایم باشند. حواستان باشد با تیم ملی چه می کنید!
4. دنبال ساختن مربیان ملی باشیم. معروف و خیلی های دیگر توانایی و قدرت بالایی دارند به شرط آموزش دیدن و امتحان پس دادن. اگر به سعید معروف اعتقاد دارید به آرامی او را وارد ساختار کادرفنی کنید و اجازه بدهید به آرامی وارد این میدان شود. مگر چند سعید معروف داریم که به این راحتی بسوزانیمش!
وزیر آموزش و پرورش تشریح کرد:
دلیل تاکید بر سقف سنی ۲۲ سال برای ورود به دانشگاه فرهنگیان
2 جامعهشناس و کارشناس دین در گفت وگو با امتیاز مطرح کرد؛
ضرورت بهره گیری از سیره زندگی امام عسکری(ع)
1 امتیاز از افزایش تجارت میان کشورهای عضو بریکس گزارش میدهد؛
سرنوشت ۴۰۰ میلیارد دلار در دست شرکای تجاری خوب!
3 معروف با دستیار خارجی در راس تیم ملی والیبال!؟
4 تا به حال چنین شرایطی نداشتهام؛
گلمحمدی: بازی سختی با استقلال داریم
4 وزیر صنعت، معدن و تجارت:
طرح کمربند- جاده منجر به رشد اقتصادی ایران و چین می شود
3 رئیس مرکز دادرسی سازمان امور مالیاتی مطرح کرد:
مردم باید با رضایت مالیات بدهند
3 درخواست خبرنگاران برای اعزام به عراق و لبنان فراتر از انتظار بوده است
7 سهم 62 درصدی هتل از پرمخاطبهای جمعه
8 گپ و گفت
جامعهشناس و کارشناس دین در گفت وگو با امتیاز مطرح کرد؛
ضرورت بهره گیری از سیره زندگی امام عسکری(ع)
علیرضا قبادی، جامعهشناس و کارشناس دین در گفت وگو با روزنامه امتیاز عنوان کرد: در زعامت و امامت امام یازدهم(ع) محدودیتهای شدیدی از سوی خلفای عباسی اعمال میشد؛ از این رو گویا دوران امامت حضرت عسکری میانه عصر حضور و غیبت بوده و مقطع مهمی در تاریخ تشیع است. شایسته است شیعیان به نحوه مدیریت و امامت حضرت عسکری(ع) آشنا شده و در تحقق سفارشهای آن حضرت اهتمام جدی به عمل آورند. علیرضا قبادی ادامه داد: امام حسن عسکری(ع) در حالیکه حدود چهار سال داشت، به همراه پدر به سامرا رفتند. در سن ۲۳ سالگی به امامت رسیدند. مدت پنج سال امامت و زعامت شیعیان را عهدهدار بودند دوره امامت امام عسکری(ع) که با سه خلیفه عباسی همزمان بود، با محدودیتهای بسیار شدید همراه بود تا آنجا که امام، اغلب از طریق نماینده خاص خود و با نامهنگاری با شیعیان ارتباط داشتند. سرانجام امام حسن عسکری(ع) در سن ۲۹ سالگی با توطئه معتمد عباسی به شهادت رسید. مخالفتها، ممانعتها، مراقبتهای نظامی و امنیتی حاکمان عباسی درباره امام به گونهای بود که دیگر حضور امام در جامعه ممکن نبود. در چنین وضعیتی، زمینه و شرایط غیبت امام مهدی(عج) شد. این جامعهشناس و کارشناس دین افزود: نگاهی اجمالی به سیره زندگی و سخنان آن حضرت نشان میدهد که امام عسکری(ع) مسیرهای مشخصی را در ابعاد اعتقادی اخلاقی و اجتماعی ترسیم کردند؛ در بعد اعتقادی، آن حضرت همانند امام رضا(ع)، حصول خداباوری و اعتقاد به اصول اساسی دین اسلام را از طریق تمسک به اهل بیت(ع) میسر میدانستند. در بعد اخلاقی، آن حضرت به مانند امیرمؤمنان(ع)، پیروان خویش را به کوشش در دستیابی به تقوا، عمل صالح و سازنده توصیه میکردند، آن حضرت به خصوص در رعایت ویژگیهای اخلاقی مانند راستگویی و ادای امانت تأکید داشتند. علیرضا قبادی، جامعهشناس و کارشناس دین در پایان گفت وگو با روزنامه امتیاز عنوان کرد: همچنین آن حضرت شیعیان را به چهار عمل زیر بسیار توصیه میفرمودند: یاد خدای سبحان، یادآوری مرگ، تلاوت قرآن، صلوات زیاد بر پیامبر خدا(ص). در بعد اجتماعی نیز شیعیان را به مدارا، حسن خلق و خوش رفتاری حتی نسبت به مخالفان دعوت میکردند.
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد؛
هدف طرح«همپیوندی»بهرهمندی استانهای فاقدساحل از اقتصاد دریا است
وزیر راه و شهرسازی گفت : عدالت استفاده از اقتصاد دریا، بالا بردن ظرفیت گردشگری و جمعیتپذیری مناطق فاقد ساحل با تامین زیرساختها محقق میشود. مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در سیزدهمین جلسه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، با اعلام تسریع در فرآیند آمادهسازی زمین در راستای قانون جهش تولید مسکن افزود: نهضت ملی مسکن پروژه عظیم دولت است و نظر به تصویب قانون جهش تولید مسکن از سوی مجلس شورای اسلامی، به جد دنبال میشود و از مصادیق آن میتوان به سفرهای استانی و نظارت میدانی بر این موضوع اشاره کرد. تأمین زمین و آمادهسازی زیرساختهای لازم در سفر اخیر به استان کردستان که به سبب توپوگرافی خاص، در زمره استانهای بحرانی قرار دارد نیز پیگیری شد. وزیر راه و شهرسازی با اشاره به چهار استان خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان و طرح ۲۷ نقطه ساحلی، سکونتپذیری این مناطق و شهرهای جدید را مطرح کرد و اظهار داشت: عدالت استفاده از اقتصاد دریا، بالا بردن ظرفیت گردشگری و جمعیت پذیری این مناطق با تأمین زیرساختها محقق میشود. در طرح همپیوندی، استانهای فاقد ساحل نیز از اقتصاد دریا بهرهمند میشوند. بذرپاش با استناد به فرمایش رهبر معظم انقلاب در راستای کاهش تورم و رشد تولید، فراهم کردن مسکن را با کنترل قیمت و تولید و عرضه بیشتر ضروری دانست و بر کاهش تورم مسکن که کاهش تورم عمومی کشور را در پی دارد، تاکید کرد. وزیر راه و شهرسازی تصریحکرد: تأمین زمین به تحریمها ارتباطی ندارد و با مصالح ساختمانی، نیروی انسانی اعم از کارگر و طراح و غیره داخلی مرتبط است که تولید مسکن، رشد قابل توجهی نصیب کشور میکند و اثرات اجتماعی و رضایت مردمی را نیز در پی دارد. بانک جهانی اعلام کرد:
تورم مواد غذایی ایران نزولی شد
بانک جهانی میزان تورم مواد غذایی برای هر کشور را تا سپتامبر ۲۰۲۳ منتشر کرده است.
به گزارش بانک جهانی، در حالی که شاخص قیمت غلات بدون تغییر بود، تورم قیمت مواد غذایی داخلی در کشورهای با درآمد پایین، متوسط و بالا همچنان بالاست.
گزارش جدید سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان میدهد که زیانهای کشاورزی جهانی ناشی از بلایای طبیعی از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۱ به ۳.۸ تریلیون دلار رسید که معادل خسارت سالانه ۱۲۳ میلیارد دلار است.
بانک جهانی اعلام کرد نرخ تورم مواد غذایی در ایران به ۳۷.۴ درصد کاهش یافته است و رتبه دهم در این جدول را دارد. بر این اساس، تورم مواد غذایی ایران، در مه ۲۰۲۳ به میزان ۷۷.۵ درصد، در ژوئن ۲۰۲۳ به میزان ۴۲.۷ درصد، در جولای ۲۰۲۳ به میزان ۳۶.۷ درصد، در آگوست ۲۰۲۳ به میزان ۳۸ درصد و در نهایت در سپتامبر ۲۰۲۳ به ۳۷.۴ درصد رسید.
بر اساس این گزارش ترکیه رتبه چهارم تورم مواد غذایی با ۷۶ درصد را داراست. رتبه نخست این فهرست مرتبط با کشورهای ونزوئلا با ۳۱۸ و لبنان ۲۳۹ و آرژانتین با ۱۵۰ درصد اعلام شده است.
مدیر سلامت، ایمنی و محیط زیست متروی تهران عنوان کرد:
ثبت رکورد ۴۰ میلیون نفرساعت کار بدون حادثه منتج به قطع عضو
مدیر سلامت، ایمنی و محیط زیست شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه گفت: شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه از مرز ۴۰ میلیون نفرساعت کار بدون حادثه ناتوانکننده عبور کرد. سید محمد شریف محسنی در این باره افزود: آمار ذکر شده تمام کارکنان پیمانکاری شاغل در مجموعه این شرکت را شامل میشود. وی با اشاره به ثبت رکورد ۲۴ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۲۵۲ نفرساعت کارکرد بدون حادثه منتج به فوت در متروی تهران، تصریح کرد: رسیدن به رکورد بیش از ۴۰ میلیون نفرساعت کار بدون حادثه منتج به قطع عضو در حالی در این شرکت محقق شد که شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه به عنوان بزرگترین مد حملونقل ریلی درون شهری در پایتخت روزانه میزبان بیش از ۲ و نیم میلیون مسافر است و این امر، شرایط را برای کار نیروها بسیار خطرناک کرده و رعایت شدید مقررات ایمنی را به هنگام کار میطلبد. شریف محسنی افزود: همچنین در این مدت به دلیل گسترش خطوط و ایستگاهها افزایش نیروی کار به صورت پیمانکاری و فعالیتها نیز صورت گرفته که این امر خود هزینه فعالیت و امکان وقوع حادثه را افزایش میدهد. بر اساس گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه، وی خاطرنشان کرد: رسیدن به این رکورد را مرهون توجه و تلاش همهجانبه و سیستمیک همکاران در دستگاههای مختلف نظارت و پشتیبانی، مهندسی، شرکتهای پیمانکار، مدیریت امور قراردادها، مدیریت سیستمها و مهندسی سازمان و همکاران ساعی در مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه به مسائل ایمنی و حفاظتی هستیم. یادداشت
طوفان الاقصی و آزادی فلسطین در دو میدان
️ سیدمجید امامی
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
طوفان الاقصی و آزادی فلسطین در دو میدان طوفان واقعی در بدنه ملتها و انسان های آزاده راه افتاده و نسل کشی رژیم صهیونیستی هم امر جدیدی نبوده لکن سکوت و حمایت تمدن خسته غرب، حجت کبرای انسانیت برای تفکیک ظالم از مظلوم است.
پس از سردی و افول نبردهای مسلحانه اعراب با رژیم غاصب که عملا از ۱۹۶۷ میلادی، سازش در لباس صلح را بر قامت منطقه و حتی فلسطین پوشاند، امواج مقاومت و آزادگی با انقلاب اسلامی ایران مجددا خروشیدن گرفت و انتفاضه، آزادی لبنان و احیای جنبشهای مردمی و اسلامی مقاومت از درون نسل دوم و سوم فلسطینیان را به همراه داشت، این دقیقا مفهوم مکنون در مقدمه و برخی اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است که حمایت از مظلومان و خصوصا آرمان آزادی قدس را به سطح کلان سیاست و منافع ملی رسانیده است اما در خصوص عملیات بزرگ و راهبردی طوفان الاقصی که به تعبیر رهبری آینده ویژهای را رقم خواهد زد (یعنی هنوز بسامد و تاثیر آن را حس نکرده ایم و نکردهاند) نکاتی به نظر میرسد:
۱. بازگشت و احیای انسان فلسطینی
روند احیای انسان فلسطینی و بازگشت به خویشتن فلسطینیها از یک دهه پیش شروع شده بود و طوفان الاقصی نتیجه یک تحول عمیق فرهنگی در جامعه فلسطینی است. در پژوهشهای پسااستعمار گرایان، غرب اولا سوژه شرق را منهدم و سپس بر منابع و منافع او سیطره میکند، استعمارگرایی معکوس، بیداری از این ابژگی تحت انقیاد دانش و قدرت است.
۲. خشم امت
خشم پساطوفان، یک برساخته رسانهای نبود، بلکه یک خشم واقعی و انسانی در منطقه و جهان است؛ دادهها نشان میدهد امروز اکثریت قاطع ملتهای منطقه اسرائیل را از اساس به رسمیت نمیشناسند و پس از پیروزی طوفانالاقصی، شاهد رشد چشمگیر محبوبیت و مشروعیت مبارزه تمام عیار مسلحانه در منطقه و جهان هستیم.در تجربه معنوی مسلمانان، خون مظلوم حجت و پایان بخش هر عذر و تقصیر در حق اوست، هزاران کودک و نوزاد زنده به گور شده جاهلیت مدرن، هر واجدان خاموش شده را بیدار کرده و ما شاهد نظم نوین رسانهای مقاومت مبتنی بر حقیقت مظلوم و جعلیت ظالم هستیم البته هنوز تهدیدهای جبهه تزویر، جاری است، بستر تحقق تهدید، تردید است، تا جایی که مردم و ملت ها تردید در این راه داشته باشند، تهدیدهای شیطان کارایی دارد.
۳. جنبش حماس
حماس امروز نماینده واقعی، شریف و عزتمند فلسطینیهاست. اکثریت مردم فلسطین امروز حماس را به عنوان نماینده مقاومت میشناسند. محمد ضیف، رهبر افسانهای قسام، امروز حاجعماد ثانی است. باید حماس را به عنوان یک جنبش آزادسبخش ملی به رسمیت شناخت. در فلسطین و حتی در اردوگاه های آورارگان در لبنان، اردن و سوریه، مقاومت یعنی زندگی و زندگی یعنی مقاومت. جای وجوه مختلف این زندگیِ فلسطینی در ایران خالی است و ما کمتر از این ابعاد از مقاومت باخبر هستیم. روز هفتم اکتبر ۱۵۰۰ رزمنده استشهادی به خط زدند، یعنی بیش از چهار هزار زن و مادر و دختر فلسطینی، مردان خود را به میدان فرستادند. یعنی یکهزار و پانصد خانواده که چنین رزمندگانی را پروردهاند. در غزه هم بخاطر دو دهه تحریم مطلق و تحقیر سازمان یافته، خانوادهها و زندگی روزمره مردم، با مقاومت شکل گرفته لذا چنین رشادتی به ثمر نشسته است.
۴. آزادی فلسطین از چه؟
طوفان الاقصی فرصتی برای بازسازی و بازآرایی شناخت ما از فلسطین است. باید با احترام به فلسطینیها نگریست. باید تلاش کرد با فلسطین را اولا در فکر خودمان آزاد کنیم. به تعبیر خود فلسطینیها، آزادی فلسطین از آزادی افکار میگذرد. طوفان الاقصی یک ارتقا شناختی در مساله فلسطین بود. باید ما هم شناخت خود از فلسطین را ارتقا دهیم. زمان انتصارات فرا رسیده است. باید با ذهنیت فاتحانه به مساله نگاه کرد. باید در لایه فرهنگی، انگارهها نسبت به فلسطین بازسازی کنیم، نخست در انگارهها و حوزه عمومی باید آماده لحظه انتصار شویم، پیروزی و آزادی زمینی کار سختی نیست. در واقع یک دیالکتیک پنهان میان آزادی فلسطین در عرصه شناختی با آزادی در میدان رزم وجود دارد. باید از فلسطین آشناییزدایی کرد.
۵. لُب پیام سید حسن نصر الله در عصر جمعه این بود که این قیام قلبهای امت اسلامی را به سیاست خارجی جمهوری اسلامی یا حتی منازعه چند کشور (لبنان، سوریه) با رژیم تقلیل ندهید، طوفان واقعی در بدنه ملتها و انسانهای آزاده راه افتاده و نسل کشی رژیم هم امر جدیدی نبوده لکن سکوت و حمایت تمدن خسته غرب، حجت کبرای انسانیت برای تفکیک ظالم از مظلوم است. جنگهای جهانی قبلی را غربیها و صهیونیستها آغاز و به اتمام رساندند اما نبرد نهایی را مستضعفان و مظلومان، به پایان خواهند رساند.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126698
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126699
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126700
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126701
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126702
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126703
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126704
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126705
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126706
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126707
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126708
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126709
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126710
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126711
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/15093/38149/126712
|

- سرمقاله
- دلیل تاکید بر سقف سنی ۲۲ سال برای ورود به دانشگاه فرهنگیان
- ضرورت بهره گیری از سیره زندگی امام عسکری(ع)
- سرنوشت ۴۰۰ میلیارد دلار در دست شرکای تجاری خوب!
- معروف با دستیار خارجی در راس تیم ملی والیبال!؟
- گلمحمدی: بازی سختی با استقلال داریم
- طرح کمربند- جاده منجر به رشد اقتصادی ایران و چین می شود
- مردم باید با رضایت مالیات بدهند
- درخواست خبرنگاران برای اعزام به عراق و لبنان فراتر از انتظار بوده است
- سهم 62 درصدی هتل از پرمخاطبهای جمعه
- گپ و گفت
- هدف طرح«همپیوندی»بهرهمندی استانهای فاقدساحل از اقتصاد دریا است
- تورم مواد غذایی ایران نزولی شد
- ثبت رکورد ۴۰ میلیون نفرساعت کار بدون حادثه منتج به قطع عضو
- یادداشت