

|
سخنگوی سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
ردپای شیرخشک در شیرینی پزیها
2 امتیاز در خصوص یک میلیون و 800 هزار نفر بازنشسته دولتی گزارش میدهد؛
بمب ساعتی صندوق بازنشستگی
3 سرمقاله
برایت زود نیست رفیق؟
هومن جعفری
1. روزی سید مهدی رحمتی، بعد از یک فصل نسبتا قابل قبول با اراکی ها، یکباره رهایشان کرد و به نساجی مازندران آمد، این بحث مطرح شد که «سید» دنبال سهمیه آسیاست و دنبال تیم معمولی شهرستانی نیست! حالا، پس از تماشای دو سه ماهه اول فصل نساجی، بیشتر از همیشه باید به استراتژی تیم یابی رحمتی فکر کنیم و از خودمان سوالی را بپرسیم که انگار رحمتی از خودش نپرسیده بود: آیا برای آسیا بیش از حد زود نیست؟
وضعیت نساجی در لیگ برتر را با وضعیت این تیم در گروه چهارم یا D مسابقات لیگ قهرمانان آسیا مقایسه کنید تا ببینید که در هر دو لیگ، نساجی از تیم های قعر جدول است! با سه امتیاز از چهار بازی در آسیا و با شش امتیاز از هشت بازی در لیگ ایران، سید مهدی رحمتی مشغول سپری کردن یک فصل کابوس وار است. فصلی که صد البته برای تیم اراکی به گونه دیگری پیش می رود. اراکی ها، که رحمتی رهایشان کرد، حالا با سیزده امتیاز در رده هفتم جدول هستند.
آسیا برایت زود نبود رفیق؟
همین سوال را می شود از خیلی ها پرسید. از برخی وزرا، بسیاری از نمایندگان مجلس، بسیاری از کارگردانان فیلم اولی، بسیاری از نویسندگان و شاعران و بسیاری از روزنامه نگاران و استادان خودخوانده ای که در فضای مجازی برای هر چیزی نسخه ای می پیچند! برایتان زود نیست؟
2. «دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی از عموم اهالی کتاب، پژوهشگران، کتابفروشان، کتابخوانان، والدین و گروههای ترویجی کتاب دعوت میکند تا ضمن مطالعه دقیق ماده چهار مصوبه اصلاحی «اهداف، سیاستها و ضوابط نشر کتاب» مصوب جلسه ۶۶۰ مورخ ۸۹/۱/۲۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان سند بالادستی در کارشناسی کتابهای بزرگسال و کودک و نوجوان، موارد مغایر با ضوابط نشر را برای بررسی دقیقتر، برخورد و جبران در سامانه نظارت مردمی گزارش کنند.»
بابا دمتان گرم! جدا شما اگر نبودید، ما امروز برای خندیدن سوژه ای داشتیم؟ بنشینید تمام کتاب های چاپی مملکت را به نیت عیب یابی بخوانید. شاید هم فرجی شد و این همه مطالعه، ذهن را کمی تکان داد! از کجا معلوم!
وزریر نیرو:
حقابه ایران از هیرمند طبق معاهده امسال رهاسازی شود
3 قلعهنویی: قبول ندارم تیم ملی پیر است
4 رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی اعلام کرد؛
قانون مبارزه با پولشویی را اجرا نکنید، پیگیری میکنیم
3 نکونام: امیدوارم شیطنتها از طرف دشمنان استقلال باشد؛
کارشناسان داوری هم به مشکلی برای فوتبال ما تبدیل شدهاند!
4 متخصص روانشناسی در گفت وگو با امتیاز پاسخ داد؛
شاخصههایی که باید برای ازدواج در نظر گرفته شود، چیست؟
1 وزیر بهداشت تاکید کرد؛
آمادگی ایران برای اعزام فوری کادر بهداشت و درمان به غزه
2 لذت بردن کودک از مدرسه باید دغدغه معلم باشد
7 «گیج گاه» به آمریکا رسید
8 گپ و گفت
متخصص روانشناسی در گفت وگو با امتیاز پاسخ داد؛
شاخصههایی که باید برای ازدواج
در نظر گرفته شود، چیست؟
فرزانه طهماسبی، متخصص روانشناسی در گفت وگو با روزنامه امتیاز عنوان کرد: شاخصههایی که باید برای ازدواج در نظر گرفته شود از موارد بسیار مهمی است که باید بدان پرداخته شود. برخی شاخصهها مشترک بوده و ربطی به جنسیت ندارد و بعضی دیگر نیز مختص زن یا مرد است. شاخصه اصلی در شاخصههای مشترک بین زن و مرد این است که زوجین با یکدیگر سازگاری اخلاقی، اعتقادی و روحی داشته باشند.
فرزانه طهماسبی ادامه داد: هرچقدر افراد با یکدیگر سازگارتر باشند، مسیری که میتوانند طی کنند درازمدتتر است. یعنی چالشهای زندگیشان کمتر بوده و همراهیشان نیز بیشتر خواهد شد. در این صورت زوجین افق دیدی وسیعتری پیدا میکنند و در نتیجه همراهی بهتری با هم خواهند داشت. این متخصص روانشناسی با بیان اینکه ازدواج نوعی همراهی است که قرار است بادوام باشد به خبرنگار ما گفت: بنابراین، ازدواج بیشترین و نزدیکترین حد همراهی است و هر چقدر زوجین مشترکات و شاخصههای عقلی سازگارتری داشته باشند، قدرت همراهیشان نیز به لحاظ روحی، اعتقادی و اخلاقی بیشتر خواهد بود. فرزانه طهماسبی ادامه داد: یکی از شاخصههای عقلی اختصاصی ویژه مردان مسئولیتپذیری است. یعنی مهمترین شاخصه عقلی که یک مرد باید داشته باشد تا صلاحیت لازم برای ازدواج را به دست آورد، مسئولیتپذیری است. این انسان مستقل است و به کسی وابسته نیست. بنابراین، فردی که قرار است همسر او باشد میتواند به او تکیه کند و وابسته شود. حتی این مرد میتواند زن را مستقل کند و رشد دهد. این متخصص روانشناسی افزود: امروز به واسطه مشکلاتی که در زندگی به وجود آمده و آسیبهایی که به ازدواجها وارد شده، برای همگان روشن شده که ازدواجی موفق است که مرد در آن مسئولیتپذیر و زن بامحبت باشد و زوجین بتوانند با یکدیگر داد و ستد عاطفی خوبی را برقرار کنند. آنان برای پرورش این موضوع باید اینگونه تمرین کنند که مبنای عقلانی هر کاری را که انجام میدهند بسنجد و باید تمامی اعمال خود از یک خرید ساده گرفته تا تصمیمگیریهای مهم را براساس معیار صحیح و دقیقی انجام دهند.
واردات خودرو باید آزاد باشد؛
تولید خودروی مشترک توسط ایران و چین
وزیر صمت از مذاکرات تهران و پکن برای تولید مشترک خودرو خبر داد و گفت: واردات خودرو باید آزاد باشد تا مردم قدرت انتخاب داشته باشند اما حمایت از تولید داخل هم محفوظ است.
عباس علیآبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت روز سه شنبه درباره مذاکرات ایران و چین در حوزه صنعت خودرو گفت: چین در صنعت خودرو به پیشرفتهای خوبی دست یافته و توانسته در بازارهای بین المللی نقش فعال داشته باشد. وی افزود: چین در سال حدود ۲۵ میلیون خودرو تولید میکند و این میتواند پتانسیلی برای رشد فزاینده در این حوزه باشد. علیآبادی با استقبال از پیشرفتهای چین در حوزه خودرو برای توسعه صنایع داخلی و انتقال تجربیات تحقیقاتی، از مذاکرات تهران و پکن برای تولید مشترک خودرو خبر داد و تاکید کرد: تلاش کردیم با این بازار ارتباط بگیریم و به نحوی با چین در توسعه صنعت خودرو مشارکت داشته باشیم لذا شرکتهای ایرانی را با خود همراه کردیم تا با برخی از تولیدکنندگان برتر چین یک هماهنگی و ارتباطی برای توسعه تولید مشترک و دسترسی به اهداف کشور برقرار کنیم. وزیر صمت ادامه داد: باید به سمت خودروهایی حرکت کنیم که نیازی به استفاده از بنزین ندارند تا وسایل نقلیه به نسل جدید خودروهای هیبریدی انتقال پیدا کند و این فرصت خوبی است. علیآبادی با بیان اینکه دولت مصمم است تا سال ۱۴۰۳ تاکسیها و خودروهای عمومی را هیبریدی و برقی کند، گفت: دولت بنا دارد تعرفه خودروهای برقی را به شدت کاهش دهد. همچنین گسترش تاکسیهای برقی نیازمند فراهم کردن زیرساخت متناسب است تا پایان سال جاری رشد محسوسی در تهران و برخی کلان شهرهای کشور خواهیم داشت.
وزیر جهاد کشاورزی:
صنایع تبدیلی و تکمیلی تولید ثروت میکند
وزیر جهاد کشاورزی گفت: صنایع تبدیلی و تکمیلی چرخ تولید را به حرکت وا میدارند و با ایجاد ارزشافزوده در محصولات کشاورزی، خلق پول و ثروت میکنند. محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با اعضای کانون صنایع غذایی ایران از لزوم ایجاد تشکلهای قدرتمند برای رونق تولید گفت و تاکید کرد: تولید، فرآوری و صادرات محصول، بازار رسانی، ارزش افزوده و ضایعات در بخش کشاورزی یک زنجیره بهم پیوسته از فعالیت تولیدکننده و صنعتگر است. وی، صنعت، بازرگانی و تجارت را جز جداییناپذیر تولید عنوان کرد و گفت: صنایع تبدیلی و تکمیلی چرخ تولید را به حرکت وامیدارند و با ایجاد ارزشافزوده در محصولات کشاورزی، خلق پول و ثروت میکنند. وزیر جهاد کشاورزی در تشریح این فرایند، تولید گوجهفرنگی و جذب مازاد تولید به صنعت را نمونه بارز اتحاد تولید و صنعت برای ایجاد ارزش افزوده معرفی و تصریح کرد: وجود صنایع تبدیلی و تکمیلی برای دریافت روزانه ۵۰ هزار تن گوجهفرنگی در تابستان امسال، ضمن جلوگیری از زیان تولیدکننده و کشاورز، فرآوری و راهی بازارهای صادراتی شد و ارز حاصل از فروش محصول فرآوری شده به چرخه اقتصاد کشور بازگشت. وی از اعتقاد راسخ خود به تشکلهای کشاورزی گفت و افزود: اگر تشکلها قدرتمند و توانمند شوند، میتوانند با تنظیم تولید شرایط مناسبی برای تأمین بازار مصرف فراهم کنند و به دنبال آن صادرات را رونق دهند. نیکبخت همچنین، توجه تشکلها را به نکاتی همچون ورود به کشت قراردادی توسط بخش خصوصی در تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنایع غذایی و توسعه صادرات محصولات کشاورزی با هدف کسب بازارهای بینالمللی و رونق داخلی جلب کرد. یادداشت
مرهمی بر داغ کودک کشی این روزهای صهیونیستها!
️ زینب هادی، نویسنده و پژوهشگر
«بیاید یک سفر در زمان داشته باشیم. حداقل تخیلش کنیم. حتی تخیلش هم هیجانانگیز است. چشمهایمان را ببندیم و برویم سالهایی خیلیخیلی دور، به سرزمینی پر از عجایب. پر از ساختمانهای عظیم و غولپیکر با پیکرتراشیهای عظیمالجثه. به تمدنی قدرتمند و یکپارچه و سرشار از هنرهای درخشان معماری، پیکرتراشی و جواهرسازی و غیره. تمدنی در نهایتِ شکوه و زیبایی مربوط به حدود سههزار سال پیش از میلاد حضرت مسیح. حالا وارد قصر پادشاه این سرزمین بشویم. پادشاهی بسیار قدرتمند که شکوه سلطنتش باعث شده مردم او را فرستادهای از آسمان بدانند و او هم خودش را خدای مردمش بداند.
حالا تصور کنید که شما ملکه زیبای این قصر هستید. ملکهای مهربان، نجیب، با اصالت و از خاندانی بزرگ و مؤمن و درعینحال خسته از جو جاهطلبی و قدرتطلبی درباریان و جوروستم شأن به مردم. در این سالهای اخیر هم کاسه صبرتان لبریز شده از خونریزیهای پادشاه که بهخاطر خوابی که دیده، پایههای تخت سلطنتش را لرزان حس کرده، و دستور داده تا تمام کودکانِ بیگناهِ پسر در حکومتش کشته بشوند. تاریکی و خونریزی، تمام سرزمین کنار رود نیل خروشان را پر کرده بهقدری که بوی خون تا دالانهای قصر موج زده است.
اما در همان روزهای خونین، پسرکی گندمگون با موهایی مجعد داخل سبدی در تلاطم رودخانه به سمت شما حرکت میکند تا نوری باشد برای قلب درهمفشردهشده شما از غمهای این روزهای کودککشی. این کودکِ چندروزه آبآورده را از آب میگیرید و با در آغوش کشیدنش تمام آرامش دنیا در دلتان جای میگیرد و مصمم میشوید تا نگذارید پادشاه حداقل این یک کودک را بکشد. بهسختی و با چنگ و دندان در مقابل این پادشاه مقاومت میکنید تا دل سنگش را چون موم نرم کنید.
خب دیگر تا حالا حتماً حدس زدید که دارم درباره چهکسی صحبت میکنم و دعوت کردم خودتان را جای چهکسی بگذارید. بله دارم درباره «بانو آسیه» یکی از چهار بانوی برگزیده عالم و ملکه شهیدهای صحبت میکنم که در زمانهای بسیار دور از ما زندگی کرده است اما در قالب کلمات کتاب «جواهر مصری» زنده شده است تا روایتگر روزهای سخت زندگیاش در دربار مغرورترین و ستمگرترین فرعون تاریخ مصر باشد. و از روزهایی بگوید که دل سپرد به موسای چندروزه، از روزهایی که قلبش را تسکین داد به ایمان به خدای موسی و از روزهایی که در جلوی چشمانش، همسرش، مؤمنان به آن خدا را با شکنجههای وحشتناک میکشت. از روزی که صبرش تمام شد و ایمانش را در آن ظلمات فکر و اندیشه آشکار کرد و از خدا خواست تا خانهای در کنار خودش برای او در بهشت فراهم کند بهسبب تحمل شکنجههایش بهدست فرعون.
شاید تصور بشود نوشتن از تاریخ ترسناک است چون سند و مدرک کمی از تاریخ برجای مانده است. اما نویسنده کتاب «جواهر مصری» این را مانع خودش ندانسته و علاقه او به تاریخ و این شخصیت بزرگ تاریخی که یادش در قرآن هم آمده است برایش انگیزهای شده است تا دراینباره بنگارد. و چه کار بزرگی کرده است که در دنیای مادیگرای ما که هرکسی در دنیای خودش آن هم فقط بُعد مادیاش غرق شده است، یاد و نام چنین شخصیتی را زنده کرده است.
شخصیتی که ازنظر مادی و مالی، بهظاهر غرق در امکانات و نعمات است، اما دل و ایمانش نه. زنی در دورانی که ترس و وحشت از فرعون بر جامعه حاکم شده، چشم بر روی همه لذتهای دنیایی میبندد و ایمانش را به فرستاده خدای آسمانها آشکار میکند و شکنجههای طاقتفرسایی را تحمل میکند، تا قرنها بعد، در کتاب نازل شده بر آخرین پیامبر الهی، اسوهای معرفی شود برای تمامی مؤمنان تمام تاریخ: وَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِّلَّذِینَ ءَامَنُواْامْرَأَتَ فِرْعَوْنَ..وَ مَرْیمَابْنَتَ عِمْرَانَ. الگوی تمام زنانی که در طول تاریخ زیر ظلم ستمگران هستند تا با الگو گرفتن از او در دنیا، همپاداش او در بهشت شوند.
در دنیای امروز که پر شده از قهرمانهای خیالی و اغلب دروغین برای تمام قشرها و شاهزادههای خوشبخت افسانهای برای دختران، خواندن از این شخصیتهای واقعی و قهرمان، کمکی است برای تشخیص راه درست و جاده حقیقی زندگی. کمکی برای آنکه سلیقه خداوند دستمان بیاید تا بدانیم چگونه بندههایی را میپسندد و به حریم خودش راه میدهد.
برای این روزهایی که دلهایمان داغدار کودکان به خاکوخون کشیدهشده غزه است خواندن این کتاب را توصیه میکنم تا برای ماهایی که غمهای تاریخ را زندگی کردهایم، به یاد بیاوریم که اگر تمام کودکان غزه را هم بکشند باز هم مادری کودکش را در سبدی خواهد گذاشت و خدا او را بزرگ میکند، آنقدر بزرگ که کاخ فرعونیان عالَم فرو بریزد. و صبح آن ظهور نزدیک است.
کتاب جواهر مصری نوشته سعیده ملایی مروری بر زندگی و مسیر رشد و فداکاری بانو «آسیه» و همچنین گذری بر سرنوشت بانو «صیانه» در راه یکتاپرستی است. بانوانی که گفته میشود از جمله بانوان رجعتکننده در روزگار ظهورند.
حضرت آسیه زنی یکتاپرست و مقاوم در برابر کفر بود و چنان مقامی داشت که در روایات از وی به عنوان یکی از بانوان برگزیده و رجعتکننده در زمان ظهور امام زمان یاد شده است. زندگی این بانو سراسر آموزنده و پرفراز و نشیب است و خواندن داستانش میتواند الگوی مناسبی برای بانوان این روزگار باشد.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127747
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127748
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127749
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127750
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127751
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127752
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127753
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127754
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127755
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127756
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127757
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127758
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127759
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127760
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/16094/39164/127761
|

- ردپای شیرخشک در شیرینی پزیها
- بمب ساعتی صندوق بازنشستگی
- سرمقاله
- حقابه ایران از هیرمند طبق معاهده امسال رهاسازی شود
- قلعهنویی: قبول ندارم تیم ملی پیر است
- قانون مبارزه با پولشویی را اجرا نکنید، پیگیری میکنیم
- کارشناسان داوری هم به مشکلی برای فوتبال ما تبدیل شدهاند!
- شاخصههایی که باید برای ازدواج در نظر گرفته شود، چیست؟
- آمادگی ایران برای اعزام فوری کادر بهداشت و درمان به غزه
- لذت بردن کودک از مدرسه باید دغدغه معلم باشد
- «گیج گاه» به آمریکا رسید
- گپ و گفت
- تولید خودروی مشترک توسط ایران و چین
- صنایع تبدیلی و تکمیلی تولید ثروت میکند
- یادداشت