

|
وزیر اقتصاد اعلام کرد:
آموزش و پرروش ۱۲۵ هزار ملک دارد
4 سرمقاله
پیروزی مقابل آمریکا
رهایی مقطعی فدراسیون والیبال
حسین محمدی
️در روزهایی بسر می بریم که والیبال ژاپن ماه گذشته با شکست در دیدار نهایی مقابل فرانسه، ایستادن در رده دوم رنکینگ جهانی را تجربه می کند اما مسئولین فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران کماکان در شوق پیروزی در مقابل والیبال آمریکا بسر می برند و سرمربی تیم ملی بانوان را انتخاب می کنند.
️فدراسیون والیبال نخستین روزهای بدون داورزنی و آمدن رئیس جدید را تجربه می کند. ناکامی در رسیدن به المپیک و شکست های متوالی در انتخابی المپیک نیز فشار مضاعفی را به این رشته ورزشی تحمیل کرده است. این فشار به قدری بوده که رئیس جوان مجبور شد در برنامه های نمایشی حضور پیدا کند و پشت پیروزی در مقابل آمریکا پنهان شود. ️در سال های گذشته والیبال ایران در مسابقات مختلف و با مربیان شناخته شده فراز و نشیب های بسیاری را تجربه کرده است. اما شکست با چهره های شناخته شده گویی برای طرفداران این رشته قابل هضم تر از شکست با مربیان داخلی است. هرچند بدترین لیگ ملت ها را با ضعیف ترین نتایج تجربه کردیم.
️رفتن محمدرضا داورزنی از راس فدراسیون و آمدن میلاد تقوی که پیشتر دبیر فدراسیون بود، دوران جدیدی را پیش روی این فدراسیون قرار داده است. داورزنی نیز بر روی موج به کارگیری مربی داخلی و تکیه بر توان مربیان داخلی سوار شد و با به کارگیری بهروز عطایی موجبات نرسیدن به المپیک را رقم زد. در حد فاصل رفتن داورزنی و آمدن تقوی نیز پائز به عنوان سرمربی برگزیده شد. مربی ای ناشناخته که کارنامه و خاطره خوبی نیز از خود بر جای نگذاشت. همان طور که با مربیگری عطایی در فینال قهرمانی اسیا در تهران نتیجه را به ژاپن واگذار کردیم، طی این مدت هیچگاه در مقابل تیم نخست ژاپن، حریف آسیایی خود پیروز نشده ایم.
️اما رفتن پائز که شاید خیلی زودتر می بایست اتفاق می افتاد موجب شد تا تیم ایران در مقابل آمریکا بی انگیزه و هلند پیروز شود تا ناکامی تیم ایران در لیگ ملت ها تکمیل نشود. به نظر می رسد خود تقوی نیز برای اینکه بخواهد جا پای داورزنی بگذارد، تصمیم ندارد مجددا با اکبری یا دیگر مربیان داخلی در تیم ملی ادامه دهد و عزم آوردن مربی سرشناس را دارد اما منتظر پایان #المپیک_پاریس_۲۰۲۴ است و امروز خبر انتخاب سرمربی تیم ملی بانوان را مطرح کرد.
️اما برخی از کارشناسان بر این عقیده هستند که والیبال ایران دوران افول خود را تجربه می کند و پس از آن نسل طلایی و موفق، سال های بسیاری زمان می برد تا تیم ملی والیبال به روزهای خوش خود بازگردد. باید ببینیم در روزهای آتی تصمیمات مسئولان فدرایسون والیبال چه خواهد بود و تیم ملی والیبال کشورمان که در المپیک پاریس حضور ندارد به چه سرنوشتی دچار میگردد.
امتیاز از چالش پیش روی دولت جدید در تامین سرمایهگذاری تولید گزارش میدهد؛
پایان اقتصاد دستوری
5 وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد؛
ساخت 3 هزار ایستگاه شارژ خودرو برقی
4 تیتر اخبار
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران :
ایمن سازی ۷۰ ساختمان پر خطر پایتخت
صفحه 2
واکنش درویش به جدایی اسماعیلیفر؛
میخواست بازگردد اما محروم میشد!
صفحه 3 اخبار
متخصص روانشناسی در گفتوگو با امتیاز؛
چگونه میل به بقا در افراد جای خود را به میل به انسانیت میدهد؟
صفحه 1
معاون وزیر راه اعلام کرد؛
بهره برداری از ۳۸۷ کیلومتر راهآهن و ۲۳۶ کیلومتر آزادراه
صفحه 4
صنعت نفت مانند اسب زینشده و آماده جهش، تحویل دولت بعد میشود
صفحه 5
مداحان ایران در رادیو محرم گردهم میآیند
صفحه 8 یادداشت
بعد از دیدار با رهبری؛
عکسی که هیچوقت نگرفتیم...
بهادری جهرمی بعد از دیدار با رهبر انقلاب درباره جای خالی «شهیدجمهور» نوشت: عکسی که بیشتر از همه دوست داشتم عکسی بود که هیچ وقت نگرفتم، کنار مردی خستگی ناپذیر که یک عمر حسرتش را خواهیم خورد.
با پشت سر گذاشتن دور دوم انتخابات ریاست جمهوری و مشخص شدن رئیسجمهور جدید ایران مطابق رسم معمول همزمان با گیر و دار تشکیل دولت چهاردهم، آخرین جلسه و دیدار دولتمردان دوره سیزدهم با رهبر انقلاب برگزار شد.
با این تفاوت که این بار برخلاف روال سالهای قبل این جلسه بدون رئیس دولت وقت برگزار شد و جای خالی رئیس جمهور شهید در لحظه لحظه این دیدار محسوس بود.
«علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت سیزدهم، مطلبی در حساب کاربری خود در اینستاگرام منتشر کرد که در آن با قلمی احساسی از جای خالی «شهید جمهور» و دلتنگی و حسرتهای فقدان او نوشت.
متن کامل این پست که مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت از قرار است:
بسم الله النّور
من هم مثل شما در زندگی عکس یادگاری زیاد گرفتم، عکسیهایی که در هر کدامشان زندگی کردم.
در آن عکسها آدمهایی زندگی میکنند که بخشی از جان ما را با خود به همراه دارند، آدمهایی که یک تکه از جان ما را به همراه خود میکشند و هروقت به این تصاویر نگاه میکنیم انعکاس لبخند یا برق اشکمان را توی شیشه قاب عکس میبینیم.
من اما عکسی که بیشتر از همه دوست داشتم آن عکسی بود که هیچ وقت نگرفتم، عکسی که میخواستم در روزگار پیری به عنوان سند خدمتم به دیوار اتاقم بزنم، عکسی که میخواستم به فرزندانم، به نوههایم نشان بدهم و قصه مردی را تعریف کنم که در این عکس کنار من ایستاده و بگویم که روزی مردی بود که جز اخلاص نبود و افتخار داشتم که در کنار او ایستادم. مردی خستگی ناپذیر که یک عمر حسرتش را خواهیم خورد.
ما دولتِ یتیم هستیم، دولتی که موقع رفتن پدر نداشت و ما همه با هم بغضی را قورت دادیم که ۳۰ اردیبهشت توی گلوهامان گیر کرده بود.
حالا این قاب را با عکسی پر میکنیم که پدر ایتام شهدا در آن ایستاده است. شهید رئیسی ما را رها نکرد و ما این قاب بینظیر را مدیون او هستیم، قابی که هیچ دولتی ندارد…
بهادری جهرمی همچنین در انتهای متن خود چند خطی را به عنوان «پینوشت» اضافه کرد و گفت: شهید رئیسی معمولاً در حاشیه جلسات دولت چندین کار را هماهنگی یا پیگیری میکردند، برای همین سخت بود راضی شوند برای گرفتن عکس دسته جمعی… یک بار که راضی شدند، دکتر امیرعبداللهیان مأموریت خارج بود، گفتند حق نیست وقتی ایشان برای کار مملکت رفتند ما بدون ایشان عکس بگیریم. حالا در عکس یادگاری دولت، جای هر دو خالیاست…
اخذ عوارض در ۲۵ آزادراه کشور الکترونیکی است
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: از ۲۹ آزادراه کشور اخذ عوارض در ۲۵ آزادراه به صورت الکترونیکی انجام میشود و در تلاش هستیم چهار آزادراه باقی مانده نیز مجهز به این سیستم شوند.
محمود ملازینل در نشست خبری که به منظور تشریح دستاوردهای دولت سیزدهم در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، با بیان اینکه از ۲۹ آزادراه کشور اخذ عوارض در ۲۵ آزادراه به صورت الکترونیکی انجام میشود، اظهار کرد: اخذ عوارض الکترونیکی وضعیت مطلوبی دارد اما چالشهایی وجود دارد که ممکن است شرکتهای سرمایهگذار در زمینه ساخت آزادراهها را ناچار به اجرا نکردن عوارض الکترونیکی کند.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور افزود:۴ آزادراه باقی مانده است که در تلاش هستیم تا پایان سال آنها هم به این سیستم مجهز شوند.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور در خصوص آزاد راه شیراز _ اصفهان هم گفت: قطعه ۶ به اتمام رسیده و برای قطعه ۷ هم در تلاش هستیم که تا پایان سال به بهره برداری برسانیم. مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان از محل مولدسازی داراییها به این پروژه اختصاص پیدا کرده است و این قطعه بالغ بر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
اجرای سند ملی امنیت غذایی یک ضرورت است
سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه روند اجرای سند ملی امنیت غذایی که سال گذشته توسط رئیس جمهور فقید ابلاغ شده، مطلوب نیست، گفت: مطالبهگری برای اجرای سند ملی امنیت غذایی یک ضرورت است.عیسی بزرگزاده در چهارمین نشست دبیرخانههای سلامت وزارتخانهها و سازمانها با حضور مدیران و مسئولان کمیته سلامت وزارتخانهها و سازمانها با محوریت غذا، آب و سلامت در شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: تأمین غذا، بیشترین آب کشور را مصرف میکند. وی ادامه داد: طبق آمارهای اعلام شده، بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد آب در بخش غذا و کشاورزی مصرف میشود و پدیدههای طبیعی همچون خشکسالی، ترسالی و تغییر اقلیم بهصورت مستقیم بر آن تأثیر داشته و راندمان و اثربخشی آن را تحتتأثیر قرار میدهد. سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه آب آشامیدنی نیز مستقیماً به امنیت غذایی مرتبط است، خاطرنشان کرد: وزارت نیرو با تدوین «نقشه راهآب»، تلاش کرده است باتوجهبه ویژگیهای اقلیمی، ناترازی آب کشور را شناسایی و رفع کند.بزرگزاده گفت: اکنون بیش از دوبرابر مقادیر جهانی، آب مصرف میکنیم و درحالیکه سرانه مصرف منابع آب در جهان ۴۰ درصد است، این میزان در ایران ۹۱.۲ درصد است.وی ادامه داد: چارهای نداریم جز اینکه از کشاورزی افقی به کشاورزی عمودی روی بیاوریم تا تولیدات به ۱۶۰ میلیون تن در سال برسد. سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: باید آب مصرفی در کشاورزی کم شود تا منابع آب آزاد را بازتخصیص کنیم؛ فرونشست تسکین یابد و بتوانیم حقابه تالابها را بدهیم. بزرگزاده، فربگی فوقالعاده در کشاورزی و بیپروایی در مصرف آب را برای آینده آبخوانهای کشور یک مخاطره دانست و افزود: تیرماه سال گذشته، سند ملی و دانشبنیان امنیت غذایی ابلاغ شد؛ ولی باگذشت یک سال، این سند آنطور که باید اجرایی نشده و وزارت جهاد کشاورزی بحث کمبود بودجه را دلیل این امر اعلام کرده است. وی با تأکید بر اینکه اصلاح قیمتها در مقابل انتظار تأمین بودجه برای اجرای این سند، راهکار نزدیکتر به واقعیت است، خاطرنشان کرد: نباید برای محصولات غیرراهبردی از آب ارزان استفاده شود. گندم و برنج استراتژیک هستند؛ ولی سایر محصولات نباید از آب ارزان بهرهمند باشد. سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در سند ملی امنیت غذایی، راههای فراوانی برای طیکردن وجود دارد که اگر طی نشود، پایداری زیستبوم به مخاطره میافتد. چرا که اکنون آبخوانها دیگر آبی برای بد مصرفی ندارند و فرونشست تهدید بزرگی است. بزرگزاده با بیان اینکه سند ملی امنیت غذایی یک هنجار است و هر کسی در برابر اجرای آن مقاومت کند و برای تحقق آن تلاش نکند، روبروی یک هنجار ملی ایستاده است، خاطرنشان کرد: اقدام برای تحقق این سند، مبارزه برای یک هنجار ملی است؛ چرا که ذیل آن به بهرهوری فیزیکی آب توجه شده و تولید محصولات کشاورزی نیز افزایشیافته مییابد.
انعقاد پیمان پولی با روسیه حاصل دیپلماسی فعال بانک مرکزی است
محمود بهمنی، با بیان این که انعقاد پیمان پولی با روسیه حاصل دیپلماسی فعال بانک مرکزی است، گفت: امضای توافقنامه پولی بین ایران و روسیه اولین گام برای امضای چنین توافقاتی با سایر کشورها از جمله چین به عنوان یک اقتصاد بزرگ است. رئیس کل اسبق بانک مرکزی درباره پیمان پولی ایران و روسیه که اخیرا در سفر محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی به روسیه به امضای روسای کل دو کشور رسید، گفت: فعال سازی دیپلماسی اقتصادی رویکرد بسیار خوبی است که در دستور کار مدیریت کنونی بانک مرکزی است، این موضوع بدین جهت حائز اهمیت است که انعقاد پیمانهای پولی، ارزی و بانکی دو جانبه یا چند جانبه از جهات بسیار مختلفی اعم از زمان تحریم یا غیر تحریم به نفع کشور است. وی با بیان اینکه انعقاد پیمان پولی و توافق بر سر این موضوع به معنای افزایش مبادلات و تبادلات تجاری بین دو کشور است، تصریح کرد: این پیمان بدین جهت حائز اهمیت است که با وجود تحریمها، ایران همچنان میتواند کالاهای مورد نیاز کشور هدف را صادر کند و کالاهای مورد نیاز خود را به قیمت مناسب و متعادل بدون نگرانی از وجود تحریمها وارد کند. بهمنی گفت: این پیمان پولی مهم است چرا که مراودات تجاری و اقتصادی بین ایران و روسیه را تسهیل میکند و به تبع آن در آیندهای نه چندان دور به تسهیل فضای کسب و کار، جهش تولید و رونق اقتصادی میافزاید. رئیس اسبق بانک مرکزی ضمن اظهار امیدواری نسبت به این موضوع، تاکید کرد: امضای توافقنامه پولی بین ایران و روسیه اولین گام برای برداشتن گامهای بلند همکاری و امضای چنین توافقاتی با سایر کشورهای دوست و همسایه از جمله چین به عنوان یک اقتصاد بزرگ است. گپ و گفت
متخصص روانشناسی در گفتوگو با امتیاز؛
چگونه میل به بقا در افراد جای خود را به میل به انسانیت میدهد؟
یک متخصص روانشناسی در گفتوگو با امتیاز عنوان کرد: در علم روانشناسی میگویند وقتی شخصیت شما در حالت مراحل اولیه خود قرار دارد یعنی شخصیت شما عمیق نشده است میل به بقا در شما بسیار فراوان است میل به زیستن و بقا و دوست داری دیده شوید. میل به بقا یعنی ترس از مرگ، مشهور شدن، مغرور شدن، مشهور شدن کسب قدرت این موارد همه میل به بقا است چیزی که در جامعه مشاهده میکنیم.
این فوق دکترای روانشناسی سلامت ادامه داد: ولی علم روانشناسی میگوید وقتی من معطوف به بقا نیست من معطوف به انسانیت است دیگر آن بقا خیلی برای تو اهمیت ندارد برای مثال شخصی مانند گاندی وقتی شما یک افکار بسیار متولی دارید وقتی دوست دارید به بشریت کمک کنید دیگر آنجا بقا در مرحله زیرین قرار میگیرد و انسانیت در مرحله بالایی قرار میگیرد.
معصومه حاتمی افزود: یا برای مثال شهدای هشت سال دفاع مقدس و یا مدافعان حرم ما زمانی که زندگی شهید احمدرضا احدی که رتبه یک آزمون کنکور پزشکی را کسب کرده بود مطالعه میکنیم مشاهده میکنیم که ایشان علیرغم اینکه بسیار ثروتمند بود اما همه امکانات و مواهب مادی را رها میکند و به جبهه عازم میشود چرا این اتفاق رخ میدهد؟ برای اینکه در چنین افرادی میل به بقا در درجه پایینتری قرار میگیرد و میل به انسانیت و تکامل در اولویت قرار میگیرد.
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: در واقعه کربلا نیز وقتی زندگی امام حسین (ع) و یاران ایشان را مورد بررسی قرار میدهیم متوجه خواهیم شد که اگر سیدالشهدا (ع) میل به بقا داشتند پیشنهادهای وسوسهبرانگیزی که از جانب جبهه باطل به ایشان میشد را قبول میکردند و از زندگی خود لذت میبردند ولی اینجا منیتی که وابسته به بقا نیست و رشد و تکامل پیدا کرده و در مسیر انسانیت قرار گرفته و به فکر رسالت الهی خود است دیگر مطاع دنیوی ایشان را اشباح نمیکند.
این فوق دکترای روانشناسی سلامت ادامه داد: جالب است پژوهشها نشان داده است میل به بقا فقط در زمان حیات است که اسم انسان را بر سر زبانها میاندازد و وقتی که از دنیا میروید نامتان نیز از دنیا خواهد رفت و فقط برای زیستن بودید ولی آن میل به انسانیت است که نام و هنر و ارزشهای انسان را جاودانه میکند و امام حسین (ع) یک فردی بودند که میل به بقا در ایشان پایین بوده و میل به انسانیت و رسالت ارزشمندشان بالا بوده است و مشاهده میکنیم بعد از گذشت هزار و 400 سال هنوز هم به عنوان یک اسطوره نه برای مسلمانها بلکه برای تمام انسانها از هر دین و مذهبی ارزشمند است و زمانی که رفتار امام حسین (ع) را تحلیل میکنند همگی اذعان میکنند که ایشان بسیار وارسته بودند.
معصومه حاتمی افزود: از طرف دیگر زمانی که درباره میل به انسانیت سخن میگوییم متوجه خواهیم شد که میل به انسانیت بود که سبب بخشش جناب حر توسط امام حسین (ع) میشود و به ما درس آزادگی و بخشش را میدهد. خیلی سؤال میکنند که چرا حضرت امام حسین (ع) خانواده خود را به این سفر بیبازگشت بردند در حالی که وقتی امروزه فردی پست و مقامی کسب میکند همسر و فرزند خود را از یاد میبرد اما امام حسین (ع) زمانی که میخواستند به کوفه حرکت کنند و یا به جنگ وارد شوند چقدر رابطه عاطفی قوی و قشنگی با حضرت سکینه و خانواده خود داشتند.
این متخصص روانشناسی در پایان گفتوگو با امتیاز عنوان کرد: سواد رابطه خانوادگی در ابعاد زندگی امام حسین (ع) بسیار بالا بود و بهجرئت میتوان گفت که هیچ امامی بهاندازه ایشان سواد رابطه بسیار قوی نداشتند. سواد رابطه وقتی که قوی باشد شخصیت حقیقی و حقوقی فرد نیز در همین راستا تقویت میشود شخصیت حقیقی امام حسین (ع)، برادر حضرت زینب (س) و پدر حضرت علیاکبر (ع) و حضرت علیاصغر (ع) بودن است شخصیت حقوقی ایشان امام بودن و ولی امر مسلمین جامعه است و تنها یک فردی که بسیار فرهیخته است میتواند ترکیب والایی از شخصیت حقوقی و حقیقی باشد.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138772
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138773
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138774
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138775
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138776
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138777
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138778
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138779
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138780
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138781
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/21237/45317/138782
|

- آموزش و پرروش ۱۲۵ هزار ملک دارد
- سرمقاله
- پایان اقتصاد دستوری
- ساخت 3 هزار ایستگاه شارژ خودرو برقی
- تیتر اخبار
- اخبار
- یادداشت
- اخذ عوارض در ۲۵ آزادراه کشور الکترونیکی است
- اجرای سند ملی امنیت غذایی یک ضرورت است
- انعقاد پیمان پولی با روسیه حاصل دیپلماسی فعال بانک مرکزی است
- گپ و گفت