|
رئیس سازمان سینمایی:
نسلی نو، متفکر و متعهد برای سینمای ایران در راه است
8 پدر مددکاری اجتماعی ایران در گفتوگو با امتیاز:
وقتی افراد امیدوار باشند همه ظرفیتهای جامعه رشد میکند
1 امتیاز در مورد توسعه دریامحور و اقتصاد دریا گزارش میدهد؛
ابتکاراصلی برنامه هفتم توسعه برای پسکرانههای جنوب
5 سرمقاله
تحول برای مردم با وفاق در ساختار
عبدالحسین روحالامینی
سپهر سیاسی کشور مدتی است با آغاز انتخابات ریاست جمهوری تا امروز با مفهوم وفاق همنشین شده است. مفهوم و ایدهای که صادقانه توسط رئیسجمهور محترم و در راستای آنچه نیاز کشور برای همدلی و وحدت برای حل مشکلات مردم است، طرح و بیان میشود.
مفهوم وفاق اما همچون تجربه ایدههای دیگری که در دولتهای گذشته مفهومسازی میشد موسع بوده و هر کسی از ظن خویش میکوشد تکملهای به آن زده و آن را در چهارچوب دیدگاهها و مطالبات جریانی و سیاسی خویش معنادار سازد.در همین راستا و بنا بر تجربههای سیاسی خویش طی دهههای گذشته طرح چند نکته و محور را لازم و ضروری میدانم:
ایدههای مرکزی تشکیل دولتها مانند هر گفتمان دیگری به تعریف جدی از ابعاد، چشمانداز، خطوط قرمز و اهداف آن نیاز دارد. فرم محتوایی آماده شده آن باید میثاقنامهای برای تمامی ارکان باشد. نمیشود و نباید رئیسجمهور به عنوان دال مرکزی این ایده صادقانه دنبال تحقق خدمت باشد، اما بعضا افرادی در ردههای میانی دنبال اهداف دیگر و غیرمنطبق با این ایده هستند. ترجمان دقیقتر این گزاره اما آن است که کوششهای رئیسجمهور چهاردهم که در ساختار و براساس اصول انقلاب اسلامی و نقشه راه رهبر معظم انقلاب دنبال میشود، نباید با یارانی پی گرفته شود که برساختاری را نه تنها مذموم که آن را یک پرستیژ سیاسی و یک مبارزه تلقی میکنند.
این ایده نو متولد شده برای حرکت مستمر و رسیدن به موفقیت در تمامی ارکان باید حاملان، عاملان و منادیانی از جنس خودش داشته باشد. وفاق موفق باید بر مبنای راهبردهای اعلامی مقام معظم رهبری و با هدف خدمت به مردم باشد؛ وفاقی که مردم را در صدر اولویتهای خود نشانده، نزاعهای کلامی- رسانهای و سیاسی را به حاشیه رانده و تحول برای خدمتگزاری را نه یک اقدام پوپولیستی که بودن در میان مردم برای آنان و برای تولید رضایتمندی در آحاد جامعه ببیند.در این میان اما بیتردید، یکی از اصول قطعی نیل به این هدف دقت مبنایی در انتخاب کارگزاران میانی، حاملان و عاملان این گفتمان است. ایده تازه متولد شده مانند کودک تازه به دنیا آمده برای بالندگی نیازمند مراقبت دقیقتر و بهتر است و یارانی صادق و همسو با ایدههای مبتنی بر عقلانیت انقلابی و حکمرانی مبتنی بر مردمسالاری دینی را طلب میکند.
از جلسات متعدد در ارکان مختلف کشور میتوان فهم کرد که یکی از اهداف مهم وفاق، وحدت و همدلی برای خدمت بهتر و سریعتر به مردم است. دستگاههای اجرایی و خدمترسان ترجمهکننده مفهومها در زندگی مردم هستند؛ اگر مدیرانی ناهماهنگ با راهبردهای مرکزی وفاق در سطوح میانی باشند این ایده به خوبی بر سر سفره مردم ترجمه نخواهد شد. آینده برای ایدههایی که به سفرههای مردم هم ترجمه نشود آینده سختی است و جمله پایانی آن است که برای موفقیت در ایده وفاق همانگونه که دقت در تعریف آن مهم است، دقت در حاملان اصلی و میانی نیز اهمیت دارد.
بیتردید مراقبت از گفتمان وفاق مبتنی بر ساختار و تولید رضایتمندی مردمی، علاوه بر تولید سرمایه اجتماعی برای دولت و حاکمیت در تعمیق هر چه بیشتر اصل کارآمدی نیز ایفای نقش خواهد کرد.
رییس جمهور در نخستین نشست خبری:
تلاش ما حل ناترازیها و بی عدالتیهاست
1 تیتر اخبار
«جشن غنچهها» برگزار شد؛
ثبتنام بیش از ۷۰۰ هزار نوآموز در مقطع پیشدبستانی
2
رئیسکل بانک مرکزی:
۱۰۰ همت وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد
4
تیتر خبرها
محصول مشترک (AFC)، (FIFA) و فدراسیون فوتبال؛
زنان عکاس و رویایی که محقق شد
3
درسآموختههای طرح منتشر میشود؛
پیشرفت ۹۸درصدی واحد متانول آپادانا خلیجفارس
5
سومین نمایشگاه رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایران افتتاح شد
8
گپ و گفت
پدر مددکاری اجتماعی ایران در گفتوگو با امتیاز:
وقتی افراد امیدوار باشند همه ظرفیتهای جامعه رشد میکند
پدر مددکاری اجتماعی ایران در گفتوگو با امتیاز بابیان اینکه هرچه مردم امیدوارتر باشند، از زندگی فردی و اجتماعیشان لذت بیشتری میبرند، افزود: یعنی دولت و ملت در تعامل با یکدیگر میتوانند بستری را فراهم کنند که امید به آینده و تحقق اهداف و آرزوها بیشازپیش در جامعه وجود داشته باشد. در شرایطی که فردی احساس امیدواری کند، احساس تعلقخاطر بالایی نیز دارد. اعضای جامعه زمانی که اعتماد اجتماعی بالایی داشته باشند، احساس تعلقخاطرشان به جامعه افزایش مییابد. مصطفی اقلیما ادامه داد: زمانی که اعضای جامعه به ارزشها و هنجارها توجه کنند، جامعه فعال و قانونمند است. هرکدام از این اتفاقات بهتنهایی برای افزایش ضریب امنیت اجتماعی کافی است. رضایتمندی اجتماعی یکی از مهمترین عوامل آرامش جامعه خواهد بود. امید اجتماعی میتواند زمینه را برای افزایش مشارکت اجتماعی فراهم کند، اعتماد را در جامعه بالا ببرد، مانع فروپاشی اجتماعی و شورشهای اجتماعی و ازهمگسیختگی اجتماعی شود، حس تعلق را در جامعه افزایش دهد و مسئولیتپذیری را جایگزین بیتفاوتی اجتماعی کند. وی در ادامه از تأثیر امید بر جامعه وزندگی افراد سخن به میان آورد و گفت: وقتی افراد جامعه امیدوار باشند همه ظرفیتهای فرد و جامعه رشد میکند و نیز بستر مشارکت اجتماعی شکل میگیرد و افزایش مییابد. در همه جای دنیا مشارکت موتور محرک جامعه است و در مشارکت اعتماد وجود دارد. بدین ترتیب، سرمایه اجتماعی افزایش مییابد و این موارد نسبت مستقیمی باهم دارند؛ در جامعهای که سرمایه اجتماعی بالا باشد، طبیعتاً امید به آینده بیشتر خواهد بود. پدر مددکاری اجتماعی ایران در پایان گفتوگو با امتیاز عنوان کرد: چه سرمایهگذاریای بهتر از اینکه بتوانیم امید را در جامعه افزایش بدهیم. در جامعهای که امید نباشد، افسردگی، هرجومرج و بیتفاوتی هست و نشاط نیست. البته عکس آنهم وجود دارد. جامعه امیدوار نشاط و رضایت بالاتری دارد و ابعاد سلامت روانی و اجتماعی بالاتر خواهد بود. به همین دلیل از دولتها انتظار میرود که امید را در دل مردم از بین نبرند. وقتی امید از بین برود، ناامیدی جایگزین میشود و در جامعه ناامید، اعتماد وجود نخواهد داشت و فاصله بین ملت و دولت افزایش پیدا میکند. این امر تأثیری منفی روی امنیت جامعه میگذارد. اگر امید نباشد، خشونت و دروغگویی و سایر منکرات جامعه را فرامیگیرد.
پزشکیان: تلاش ما حل ناترازیها و بی عدالتیهاست
رئیس جمهور در ابتدای نشست خبری با بیان اینکه مبانی کار ما وحدت استُ گفت: مبنای کار ما وحدت و انسجام است، اما کار سختی است. تمام تلاشمان را کردیم که با وفاق جلو برویم و مقام معظم رهبری هم به ما کمک بسیار کردند.
نخستین نشست خبری دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران، لحظاتی قبل در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با مجری گری هادی حیدری و بیان نکاتی از سوی سیدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور آغاز شد.
دکتر مسعود پزشکیان در ابتدای نخستین نشست خبری خود در جایگاه رئیس جمهور نهم، طی سخنانی اظهار کرد: سوال می شد که چرا جلسه نمی گذارید من می گفتم بگذارید یکسری کارها را انجام دهیم، بعد جلسه می گذاریم.
هفته وحدت با آنچه که ما دنبال آن هستیم همخوانی دارد
وی با بیان اینکه روزی که برای نشست خبری انتخاب شده خود به خود با نگاه ما همخوانی دارد، گفت: هفته وحدت با آنچه که ما دنبال آن هستیم همخوانی دارد. باور و اعتقاد بنده این است همه کسانی که در کشور زندگی می کنند بر اساس توانمندی حق دارند و باید در جایگاهی قرار بگیرند که که حق شان است، مستقل از قومیت و نژادی که دارند.
رئیس جمهور تصریح کرد: هیچ عربی بر عجمی، هیچ سیاهی بر سفیدی برتری ندارد، مگر بر تقوا. تقوا در ادبیات اعتقادی و نگاه من مدیر یعنی حرکت بدون خطا. حرکت بدون خطا در اقتصاد، مدیریت و پزشکی هر کدام معنای خود را دارد. مومن و مسلمان حرف مستند می زند که به سادگی تغییر نمی کند.
باید مسائل خود با دنیا از جمله FATF و برجام را حل کنیم
وی همچنین در پاسخ به ادامه پرسش خبرگزاری فارس مبنی بر برنامه دولت چهاردهم برای معیشت مردم، افزود: در گام اول باید اختلافات داخلی را حل کنیم و اعتماد و اطمینان برای تولیدکنندگان و سرمایهگذاران فراهم کنیم و به نوآوران و نخبگان فضا دهیم. مسائل خود با دنیا از جمله در زمینه FATF و برجام را حل کنیم تا کشور را به آن چشماندازی که رهبری معظم انقلاب بیان کردند برسانیم. ما در این زمینه باید به یک نگاه مشترک، داشتن یک برنامه که همان سیاستهای کلی است و عملیاتی کردن آن برنامه توجه کنیم که این برنامه عملیاتی هم در هر وزارتخانهای بر اساس وظایفش در حال تدوین است.
چارهای جز حل موضوع FATF نداریم
دکتر پزشکیان در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه دنیای اقتصاد مبنی بر اینکه دولت چهاردهم چطور میتواند با رفع ناترازیها به رفع فقر و بهبود اقتصاد کمک کند، پاسخ داد: چارهای جز حل بحث اف ای تی اف نداریم. حتما در این باره نامهای به مجمع تشخیص مینویسم تا این مسئله دوباره در دستور کار این مجمع قرار بگیرد تا بتوانیم حلش کنیم و باید حلش کنیم. وی ادامه داد: در سفر به عراق و اقلیم کردستان و سایر شهرهای عراق درباره انجام پروژههای مشترک به توافق رسیدیم عین همین کار را میتوانیم با سایر همسایگانمان داشته باشیم. رئیسجمهور تاکید کرد: لازمه رشد اقتصادی ایجاد بازار آزاد برای انتقال سرمایههای خارجی به داخلی است، حتما بر مبنای حکمت و مصلحت اقدام میکنیم. دکتر پزشکیان در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار CCTV چین مینی بر اینکه چین و ایران دارای روابط دوستانه بوده و در روابط سیاسی و اقتصادی از هم حمایت می کنند، ایران و چین هردو جزو سازمان شانگهای و بریکس هستند، آینده روابط ایران و چین را چگونه ارزیابی می کنید، بیان کرد: در رابطه با چین هم تا حالا ارتباط خوبی داشتیم. بیشتر ارتباطات ما با چین و روسیه و کشورهای همسایه است. کاری که چین در خصوص میانجی گری بین ما و عربستان صعودی انجام داد برای حل اختلافات یک گام مثبت برای تقویت ارتباط های منطقه ای بود. موافقتنامه مشترک ۲۵ ساله بین ایران و چین یکی از جاهایی است که باید متمرکز شده و اجرایی شود.
باید برای حل ناترازیها اقدام کرد
وی تاکید کرد: ادامه روند امروز که ناترازی در برق و گاز و بنزین است وضعیت را روز به روز بدتر میکند. باید به حل ناترازیها عمل کنیم و نباید بگوییم که اگر در اینجا به ناترازی دست بزنیم صدا بلند میشود. در این زمینه رسانهها باید به ما کمک کنند و ایده دهند تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم. رئیسجمهور در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه هممیهن مبنی بر اینکه میانگین سنی وزراتخانهها بالاست آیا از نیروهای جوان در بقیه مناصب دولتی استفاده خواهید کرد، گفت: حرفتان کاملا درست است. میانگین سن وزرا را ۵۵ سال تعیین کردیم اما خب ۲۰ تیم سوابق را بررسی کردند و بیش از ۱۰ هزار ساعت کار کردند تا در نهایت برخی افراد را انتخاب کردند. در ارزیابیها همین میانگین سنی درآمد که شما بیان کردید. بیثباتی در مدیریت و عمر پایین مدیران دولتی در این مسیر مشکل ایجاد کرده است. وقتی مدیران پله پله بالا نمیآیند به همین وضعیت مبتلا شدهایم.
حتما از جوانان، بانوان و مذاهب در مناصب دولتی استفاده میکنم
وی ادامه داد: کاری که از این پس ادامه میدهیم این است که حتما از نخبگان و جوانان در کنار خودشان داشته باشند تا طی این مدت در کنار معاونان دستگاهها تجربه کسب کنند. در عین حال با نصب جوانان سعی در آموزش مهارت اجرا و سلسله مراتب اداری داریم. دادن پست سازمانی و حقوق کفایت نمیکند چون مسوول سازمان باید تربیت و ارتقاء نیروی سازمانی را انجام دهد نه اینکه در صورت اشتباه کردن یک نیرو، آن نیرو را کنار بگذارند و نفر دیگر را انتخاب و منصوب کند.
پزشکیان تاکید کرد: حتما از جوانان، بانوان و مذاهب بر اساس شایستگیها در مناصب دولتی استفاده میکنم.
دکتر پزشکیان در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار الجزیره مبنی بر اینکه دیروز شاهد بودیم انصارالله یمن موشک هایپرسونیک علیه اسرائیل زد و ظاهرا به هدف اصابت کرده است، سیاسیون می گویند ایران موشک هایپرسونیک به انصارالله یمن داده یا تکنولوژی آن را به آنها انتقال داده است. سوالی که اکنون در این شرایط جنگی اسرائیل علیه غزه، آیا ایران موشک هایپرسونیک به یمن داده است؟ بیان کرد: اکنون رفتن نیروی انسانی به یمن با یک هفته تاخیر صورت می گیرد. یعنی یک انسان به یمن به راحتی نمی تواند برود حال چگونه یک موشک از ایران به یمن رفته و اینها ندیده اند. اصلا چنین چیزی نیست. ما اصلا از این موشک در ایران نداریم، اینکه این ها توان پیدا کردند تا این موشک را داشته باشند کار یک روز و یک هفته و یک سال نیست. علم و مهارت در طی زمان به دست می آید.
تلاش میکنیم قوت زندگی مردم به مشکل نخورد
وی یادآور شد: باید ناترازی و بیعدالتی را رفع کنیم. اگر این اتفاق رخ ندهد همان اقشار ضعیف، روز به روز فقیرتر خواهند شد و برای اینکه این اتفاق رخ ندهد در دولت بهویژه در کمیسیون اقتصادی برنامهریزیها میکنیم و تلاش میکنیم که قوت زندگی مردم به مشکلی نخورد.
نباید تصور کرد ما عقل کل هستیم و بقیه نمیفهمند
رئیسجمهور در واکنش به این پرسش که ابرپروژه شما و دولتتان چیست و چقدر امکان اجرا خواهد یافت، گفت: ابرپروژه نرمافزاری و سختافزاری است. نرمافزاری یعنی انسجام، وحدت، ایجاد امید، مشارکت، دوباره به صحنه آوردن مردم و از بین بردن جو ناامیدی است. مردم نباید فکر کنند اگر کسی از ما خوشش نیامد مملکت را ول کند و برود. نباید تصور کرد که ما عقل کل هستیم و بقیه نمیفهمند. بحثهای نرمافزاری خیلی پیچیدهتر از سختافزاری است. باید در اندیشه، فکر و رفتار تغییر ایجاد شود که ممکن است دههها طول بکشد.
وی گفت: بنده با مردم هستیم و خیلی برایم مهم است که مردم این باور را بپذیرند. ما همه اشتباه کردهایم و میکنیم و هیچ یک معصوم نیستیم، هنرمان باید رفع ایرادات و کار کردن با یکدیگر است.
دکتر پزشکیان گفت: گروهی را برای شناسایی رانت، قاچاق، رشوه و دزدی و امثال این مسائل تعیین کردهایم. اگر بتوانیم کد ملی و کدپستی و کد زمین و قانون ۱۶۹ مکرر را به هم وصل کنیم هیچ کس نمیتواند رشوه بگیرد و به حساب اعضای خانواده و دوستانش واریز کند چون سیستم اجازه تخلف را نمیدهد. چیزی که مردم از آن شاکی هستند رانتها، دزدیها، رشوهها و قاچاقهاست. اگر اینها درست شود، مردم به ثبات فکری و امنیتی میرسند.
دکتر پزشکیان ادامه داد: اگر در حوزه سختافزاری جادهها و ریلهایمان را به گونهای درست کنیم که بتوانیم راههایمان را به هم وصل کنیم مشکلاتمان هم حل میشود.
یادداشت
چرا باید در برنامه روزانه غذایی از غلات کامل استفاده کنیم
️ فاطمه شفیعی، کارشناس ارشد تغذیه بالینی
غلات کامل حاوی مواد معدنی ضروری مانند آهن، منیزیم، روی و فسفر است که از عملکردهای مختلف بدن پشتیبانی میکند. برخی از آنتیاکسیدانهایی موجود در غلات کامل که به محافظت سلولها در برابر آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکند از جمله فلاونوئیدها، ویتامین E است که میتواند به بهبود سلامت قلب، کنترل قند خون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن کمک کند.
همچنین غلات کامل منبع خوبی از پروتئین است، هرچند که میزان پروتئین آنها کمتر از منابع پروتئینی حیوانی است. پروتئینهای موجود در غلات کامل به عنوان پروتئینهای ناقص شناخته میشود، زیرا تمام اسیدهای آمینه ضروری را در مقادیر کافی ندارد. با این حال، ترکیب آنها با منابع دیگر پروتئینی میتواند به تأمین نیازهای پروتئینی بدن کمک کند.
غلات کامل دارای فواید زیادی برای سلامت بدن است، که در ادامه به مهم ترین موارد اشاره میکنیم.
بهبود سلامت گوارش: فیبر بالا حرکات روده را منظم کرده و از یبوست جلوگیری میکند.
کنترل وزن: فیبر موجود در غلات کامل به ما کمک میکند مدت طولانیتری احساس سیری کنیم، مصرف کالری کلی را کاهش میدهد و به کنترل وزن کمک میکند.
تنظیم قند خون: غلات کامل به دلیل داشتن فیبر و کربوهیدراتهای پیچیده، قند خون را به آرامی افزایش میدهد و میتواند به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.
کاهش خطر بیماریهای قلبی: مصرف غلات کامل با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی مرتبط است. فیبر و آنتیاکسیدانهای موجود در این گروه غلات، به کاهش سطح کلسترول و فشار خون کمک میکند.
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن: مطالعات نشان داده است که مصرف منظم غلات کامل میتواند خطر ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲، سرطان روده بزرگ و برخی بیماریهای مزمن دیگر را کاهش دهد.
حفظ سلامت پوست: آنتیاکسیدانهای موجود در غلات کامل میتواند به حفظ سلامت پوست و کاهش آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد کمک کند.
افزایش انرژی: ترکیب کربوهیدراتهای پیچیده، پروتئین و ویتامینها انرژی پایدار در طول روز را فراهم میکند.
کاهش سطح کلسترول: فیبر محلول موجود در غلات کامل میتواند به کاهش سطح کلسترول LDL کمک کند.
تقویت سیستم ایمنی: غلات کامل به دلیل داشتن مواد مغذی و آنتیاکسیدانها میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
با توجه به این فواید، توصیه میشود که غلات کامل به طور منظم در رژیم غذایی روزانه مصرف شود. انتخاب بهترین محصول غلات کامل به نیازها و ترجیحات غذایی خاص افراد بستگی دارد. در ادامه با انواع مختلف این غلات بیشتر آشنا میشویم:
جو دوسر
سرشار از فیبر محلول (بتاگلوکان) که می تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند. جو دوسر همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است و میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. همچنین جودوسر سرشار از تریپتوفان، فیبر، آنتی اکسیدانها است که به افزایش سطح سروتونین و ملاتونین کمک میکند و سطح قند خون را تنظیم میکند.
کینوا
پروتئین کینوا کامل است که حاوی هر ۹ اسید آمینه ضروری است. همچنین سرشار از فیبر، منیزیم، ویتامینهای گروه B، آهن، پتاسیم، کلسیم، فسفر، ویتامین E و آنتی اکسیدانهای مفید مختلف است.
برنج قهوهای
سرشار از منیزیم، فسفر، سلنیوم، تیامین، نیاسین و ویتامینB۶ است. همچنین مقدار خوبی فیبر دارد که در تنظیم سطح قند خون موثر است.
جو
سرشار از فیبر، به ویژه بتاگلوکان که میتواند به کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند. جو همچنین حاوی ویتامینها و مواد معدنی مانند سلنیوم، منیزیم، منگنز و روی است.
گندم سیاه
فاقد گلوتن و سرشار از آنتی اکسیدانها، همچنین سرشار از فیبر است و مقدار خوبی پروتئین را فراهم میکند.
ارزن
سرشار از منیزیم، فسفر، منگنز و آنتی اکسیدانها است. ارزن همچنین فاقد گلوتن است و میتواند به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
گندم کامل
سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی از جمله آهن، منیزیم و سلنیوم است. محصولات گندم کامل میتواند به بهبود سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک کند.
بنابراین با مصرف غلات کامل در رژیم غذایی میتوان سلامت کلی بدن را بهبود بخشید و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش داد.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143802
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143803
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143804
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143805
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143806
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143807
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143808
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143809
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143810
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24278/48639/143811
|
عناوین این صفحه
- نسلی نو، متفکر و متعهد برای سینمای ایران در راه است
- وقتی افراد امیدوار باشند همه ظرفیتهای جامعه رشد میکند
- ابتکاراصلی برنامه هفتم توسعه برای پسکرانههای جنوب
- سرمقاله
- تلاش ما حل ناترازیها و بی عدالتیهاست
- تیتر اخبار
- تیتر خبرها
- گپ و گفت
- پزشکیان: تلاش ما حل ناترازیها و بی عدالتیهاست
- یادداشت