|
وزیر نفت :
ظرفیت بالای شرکتهای ایرانی برای همکاری در حوزه انرژی تاجیکستان
5 سرمقاله
مکانیزم تلخ راحتی تخریب
هومن جعفری
در دنیای امروز، مسألهای که همواره مورد بحث و بررسی قرار میگیرد، این است که چرا خراب کردن یک نظام یا ساختار اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بسیار آسانتر از ساختن آن است. این مسأله به ویژه در جوامعی که به یک سطح از نابسامانی دچار هستند، به وضوح قابل مشاهده است. عوامل مختلفی در این فرایند مؤثر هستند که در زیر به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
نخست، طبیعت انسان به گونهای است که آسیب زدن و تخریب کردن را نسبت به ساختن آسانتر احساس میکند. به عنوان مثال، در وضعیتهای بحرانی، فرد میتواند به سادگی با اعمالی مانند تخریب اموال عمومی یا تخریب چهره های عمومی و خیرخواه احساس قدرت کند. این در حالی است که ایجاد و ساختن نیاز به زمان، منابع و تلاش زیادی دارد. بسیاری از انسانها به دلیل فشارهای زندگی یا ناامیدی، ترجیح میدهند به جای تلاش برای ساختن، به تخریب بپردازند.
دومین عامل، عدم وجود ساختارهای حمایتی و نظامهای قوی در جوامع است. در کشورهایی که نهادهای اجتماعی و اقتصادی ضعیفی دارند، فساد و ناکارآمدی به وفور دیده میشود. در این شرایط، فرد به راحتی میتواند بر علیه سیستمها و نهادها اقدام کند، زیرا احساس میکند که هیچ عواقب خاصی برای او ندارد. بدین ترتیب، تخریب به یک گزینه جذاب تبدیل میشود، در حالی که ساختن مستلزم تلاش دسته جمعی و همکاری است.
سوم، تخریب عموماً به نتایج فوری و ملموس منجر میشود. به عنوان مثال، تخریب یک سازه به وضوح قابل مشاهده است، در حالی که یک پروژه ساخت و ساز ممکن است سالها طول بکشد تا به نتیجه برسد. این امر باعث میشود که افراد به دنبال تأثیرات آنی باشند و اولویت را به تخریب بدهند.
در نهایت، جامعهای که در آن تخریب آسانتر از ساختن باشد، به تدریج به گردابی از ناکامی و انحطاط میافتد. افراد به جای تلاش برای بهبود و پیشرفت، به سردرگمی و یأس دچار میشوند. در نتیجه، فرآیند پیشرفت و توسعه به کندی پیش میرود و جامعه در یک چرخه معیوب باقی میماند.
در مجموع، برای جلوگیری از این روند منفی و ایجاد فرهنگی که به ساختن ارزش میدهد، نیاز است که نهادهای جامعه قویتر شوند و روحیه همکاری و اتحاد در بین افراد افزایش یابد. تنها در این صورت است که میتوان به سمت پیشرفت پایدار حرکت کرد و شرایط بهتری برای زندگی ایجاد نمود.
گزارش امتیاز از بی تدبیری های نظارتی و ضعف فناوری در معادن؛
ایران سرزمین حادثههای تکراری!
5 مذاکره شهرداری تهران با چینیها برای سرمایهگذاری:
ورود زبالهسوز ۶هزارتنی منتظر تایید محیط زیست است
2 تیتر اخبار
احیاء قبور ۳۰ ساله فقط برای خانواده اموات؛ بررسی ۵ مکان برای احداث آرامستان جدید در تهران 2
وزیر جهاد کشاورزی:
قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد
4
تیتر اخبار
پدر مددکاری اجتماعی ایران در گفت و گو با امتیاز:
تقلید کودکان از والدین انتخابی نیست
1
وزیر اقتصاد و دارایی خبر داد؛
تاکید قدرتهای برتر اقتصادی جهان بر سرمایهگذاری در ایران
4
کارنامهای عجیب برای استقلال؛ آماری به اندازه 76 بازی در 5 مسابقه
3
قصه حسن رضایی در سینمایی که دوستش دارد
8
گپ و گفت
پدر مددکاری اجتماعی ایران در گفت و گو با امتیاز:
تقلید کودکان از والدین انتخابی نیست
پدر مددکاری اجتماعی ایران در گفت و گو با امتیاز عنوان کرد: پدر و مادر در خانواده مهمترین و تعیینکنندهترین نقش را در فرآیند یادگیری و تربیت فرزندان بر عهده دارند.
مصطفی اقلیما افزود: والدین برای کودک منبع آرامش، محبت، تغذیه و مراقبت هستند و بهعنوان الگویی برای آنان محسوب میشوند.
پدر مددکاری اجتماعی ایران در ادامه به خبرنگار ما گفت: تقلید کودکان از والدین انتخابی نیست و ماهیت انسان او را به این تقلید و همسویی میکشاند.
مصطفی اقلیما افزود: کودکان بیشتر از آنکه به گفتار والدین عمل کنند، رفتار و عمل او را در نظر قرار میدهند و گفتن این جمله که این کار اشتباه است تا زمانی که والدین آن را انجام میدهند، هیچ کمکی به خودداری فرزند از این کار نمیکند. پدر مددکاری اجتماعی ایران تصریح کرد: والدین نزدیکترین فرد به کودک محسوب میشوند و بیشتر ویژگیهای اخلاقی او در پی مراوده با این افراد شکل میگیرد. مصطفی اقلیما ادامه داد: در خانواده ایرانی، مادر، فردی است که هر لحظه و هرکجا نگاهش به کودک معطوف است. مادر، از نوزادی تا بزرگسالی کودک را تحت حمایت قرار میدهد و در کنار عشق و محبت از او مراقبت میکند و پدر، نقش الگویی دارد. پدر مددکاری اجتماعی ایران تأکید کرد: فردی که در کنار قاطعیت و منصف بودن، پشتیبان کودک است و در همه شرایط، کودک تلاش میکند شخصیت خود را به شخصیت پدر نزدیک کند. مصطفی اقلیما ادامه داد: هرکسی برای هدایت در مسیر صحیح زندگی نیاز به راهنمایی دارد. خانواده است که میتواند با اعتماد و عشق کامل این راهنمایی را انجام دهد. اعضای خانواده میتوانند کودک را بدون هیچگونه توقع و مزایایی راهنمایی کنند.
پدر مددکاری اجتماعی ایران در پایان گفت و گو با روزنامه امتیاز عنوان کرد: پدران و مادران میتوانند فرزندان خود را در زمینههای شغلی، ازدواج، سلامتی، روابط اجتماعی و سایر جنبههای زندگی راهنمایی کنند.
وعده مسکن آتشنشانان محقق شد
شهردار تهران گفت: سال گذشته در محضر شهید رئیسی وعده ساخت مسکن برای آتش نشانان را دادیم امروز شاهد به ثمر رسیدن این وعده هستیم. در ابتدای این آیین زاکانی با تجلیل از مقام آتشنشانان گفت: فداکاری آتش نشانان باعث میشود در بسیاری از موارد حادثهای در کشور رخ ندهد و معمولاً در این مواقع کسی قدر آنان را نمیداند اما همین که در کشور حادثهای رخ میدهد توجه همه به آتشنشانان و مشکلات آنها جلب میشود ما نیز در این مسیر وظایفی در حل مشکلات آتشنشانان بر عهده داریم. وی افزود: در این سالها آتش نشانان با آمادگی جسمی و روحی خود صحنههای بزرگی از فداکاری را رقم زدهاند و در این مسیر نیز ۶۱ شهید تقدیم ملت ایران کردهاند که یاد و خاطره تلاش آنان را گرامی میداریم. زاکانی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: تقدیر ما از آتشنشانان هیچگاه نمیتواند جبران کننده زحمات آنان باشد با این وجود در تلاشیم مشکلات شغلی و معیشتی ۵۳۰۰ آتشنشان فعال در تهران را حل کنیم. شهردار تهران با اشاره به برنامه شهرداری تهران برای تامین مسکن آتشنشانان گفت: سال گذشته در همین مکان و در محضر شهید رئیسی وعده ساخت مسکن برای آتش نشانان را دادیم امروز به حمدالله در نتیجه همراهی و اخلاصی که شهید رئیسی داشتند شاهد به ثمر رسیدن این وعده هستیم. زاکانی در پایان با تقدیر از عملکرد قدرت الله محمدی رئیس سازمان آتش نشانی تهران گفت: تجهیز مجموعه آتش نشانی تهران به امکانات روز دنیا یکی از اقدامات مثبتی است که در دوران مدیریت آقای محمدی به سرانجام رسید؛ امکاناتی که ارائه خدمت به مردم را موثرتر میکند و امیدوارم در نتیجه استفاده از آنان دیگر شاهد هدر رفت مال و آسیب به جان شهروندان در تهران نباشیم. ورود موج بارشهای برفی به کشور از امروز
کارشناس سازمان هواشناسی از پیشبینی بارش برف در ارتفاعات البرز مرکزی طی ام روز شنبه (۷ مهر) خبر داد. فریبا گودرزی گفت: برای استانهای گیلان، مازندران، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال کردستان، سمنان و برخی مناطق استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و گلستان بارش باران، وزش باد با احتمال رگبار و رعد و برق پیشبینی میشود.وی افزود: امروز بارش در استانهای ساحلی دریای خزر و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی تشدید میشود. همچنین گستره بارشها علاوه بر مناطق روز گذشته به صورت پراکنده برخی مناطق مرکز، شرق و شمال شرق را نیز در بر خواهد گرفت و بارش در ارتفاعات البرز مرکزی بهصورت برف خواهد بود. کارشناس سازمان هواشناسی گفت: فردا در استانهای البرز، تهران، قم، قزوین و سمنان شاهد رگبار و رعد و برق خواهیم بود. برای سواحل دریای خزر و برخی مناطق شمال شرق و شرق کشور نیز همین وضعیت پیشبینی شده است. گودرزی افزود: روز دوشنبه در استانهای کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران، شرق گیلان، شمال استانهای قم، همدان و مرکزی بارش پراکنده پیشبینی میشود. اما روز سهشنبه در غالب مناطق کشور آسمان صاف و جوی پایدار را شاهد خواهیم بود. وی بیان کرد: در پنج روز آینده در برخی نقاط استانهای واقع در شمال شرق، شرق، مرکز استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی، شمال غرب و جنوب غرب کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیشبینی میشود که در برخی مناطق موجب کاهش کیفیت هوا خواهد شد. امروز نیز، خلیجفارس و طی چهار روز آینده، دریای خزر مواج خواهد بود.
یادداشت
چه کسی تابلو های نقاشی موزه امام علی را فروخته؟
ناصر تبریزی: اخیرا خبری در رسانه ها منتتشر شد که در پی آن ابهاماتی فروانی را به دنبال داشت.موضوع از این قرار بود که 30 تابلوی نقاشی، توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به بازار هنر امارات ارسال می شود و دست آخر به گفته باقری، رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران ، دو تابلو به قیمت 1400 دلار. فروخته می شود...... این کل ماجرا و حال چند سوال ساده:
سوال اول: چرا سازمان فرهنگی هنری تصمیم گرفته تعدادی از تابلو ها را بفروشد؟
جواب الف: مدل نگهداری موزهها و مدل آثار هنری ما صحیح و فنی نیست
عضو هیئت مدیره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران عضو هیئت مدیره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تاکید کرد: مدل نگهداری موزهها و مدل آثار هنری ما صحیح و فنی نیست و سیستم اطفای حریق، خنککننده و نگهداری فیزیکی درستی نداریم که برای حل این مسائل در هیئت مدیره جلسه برگزار شد و پیشنهاد مبنی بر این بود که ما با فروش برخی از این آثار و از محل سود حاصل از فروش چالشهای موجود را رفع کنیم، ازجمله رسیدگی و بهسازی آثار هنری، ترمیم ضعف کلکسیون آثار و ….
جواب ب : بعضی از آثار بی ارتباط با موزه امام علی بودند….
باقری رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ طی سالهای گذشته آثار فراوانی در آن ( موزه امام علی) جمعآوری شد و البته بخشی از این آثار بیارتباط با موضوع موزه بوده و در گنجینه آن نگهداری میشدند…..
جواب تکمیلی : رفع خلأهایی که در نتیجه نبود آثار هنری بوجود آمده بود….
باقری، رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران : در هیأتمدیره سازمان ناظر به گزارش شورای ساماندهی آثار هنری تصمیم گرفته شد، نظر به ساماندهی آثار موزهها و نیز رفع خلأهایی که در نتیجه نبود آثار هنری از برخی چهرههای شاخص هنری وجود دارد، درخصوص آثاری که تعدد موضوعی و یا کمیت آثار یک هنرمند وجود دارد، تبادل آثار از طریق تهاتر، فروش و یا خرید اثر جدید اقدام شود …
مهدی چمران، رئیس شورای شهر: چون جای نمایش و نگهداری ندارد
(موزه ها) چون جای نمایش و نگهداری ندارد، بر اساس دستهبندیهای مختلف یا تبادل میکنند و یا به فروش میرسانند….
سوال دوم: آیا برای ارسال آثار، کار کارشناسی شده بود؟
جواب الف روزنامه سازندگی: ۹۵۶ اثر درجه یک در موزه امام علی وجود دارد… طبق نظر کارشناسان این گزارش، تنها ۹۵۶(موجود در موزه امام علی) اثر درجه یک هستند و ۵۸۵ اثر درجه دو. بقیه آثار در رده پایینتری قرار گرفته و میتوانند در فهرست آثاری باشند که مسئولان شهرداری میگویند، کیفیت لازم را نداشتهاند. فهرست آثار خارج شده از موزه اما نمیتواند در گروه آثار درجه دوم و پایینتر قرار گیرد و بیشک نامها و آثار خارج شده از موزه کارهای درجه یکی هستند…..
جواب ب عضو هیئت مدیره شورای شهر: فقط دو تابلوی بی ارزش فروخته شده…..
سعید صدرائیان، عضو هیاتمدیره اعلام کرد که فقط دو تابلوی بی ارزش فروخته شده است….
سوال سوم:چه کسی یا موسسه ای تابلو ها را فروخته؟
جواب الف:رزونامه فرهیختگان:تفاهمنامه یکساله موسسه ماهستان و شهرداری
طبق مفاد تفاهمنامه یکساله فیمابین موسسه ماهستان (موسسه فرهنگی هنری نگاره آفاق ماهستان وابسته به حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی) و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری در قالب فروش آثار که به کسب درآمدهای جدید در راستای شناسایی جذب و تولید آثار جدید هنرمندان عرصه تجسمی منجر خواهد شد، واگذار شده است. …
جواب ب: با همکاری حوزه هنری و «نگاره آفاق ماهستان»
صدرائیان گفته بود با همکاری حوزه هنری و یک موسسه برای فروش کارهای موزه امام علی تصمیم گرفتهاند. «نگاره آفاق ماهستان» که به اختصار نام خوانده میشود، موسسهای است که به گواه سایت World art Dubai و کاتالوگ منتشر شده روی سایت مجله تجسمی حوزه هنری آثاری را به آرتفر دوبی برده که ۱۴ اثر موزه امام علی هم در آن قرار داشته و به فروش رسیده است.
سوال بعدی موسسه ماهستان حالا چه وضعی دارد؟
جواب روزنامه سازندگی: همگی اعضای این شرکت، چهارم تیر امسال سهم خود را به حوزه هنری واگذار کردهاند …
اینکه همگی اعضای این شرکت، چهارم تیر امسال سهم خود را به حوزه هنری واگذار کردهاند و افراد تازهای هم به جای آنها معرفی نشدهاند. تنها موردی که پس از این اتفاق ثبت شده، یک آگهی روزنامه رسمی است که نشان میدهد اساسنامه موسسه تغییر کرده است….با این حساب، زمان فروش آثار گنجینه موزهی امام علی، موسسه خصوصی بوده و سهامداران آن اشخاصی حقیقی. بعد از فروش آثار و واریز سود حاصل از آن هم، موسسه هنوز خصوصی است اما احتمالاً با نگرانی ناشی از وقایعی مشابه امروز، ماهیت آن را تغییر دادهاند ….
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144120
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144121
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144122
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144123
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144124
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144125
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144126
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144127
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144128
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24284/48688/144129
|
- ظرفیت بالای شرکتهای ایرانی برای همکاری در حوزه انرژی تاجیکستان
- سرمقاله
- ایران سرزمین حادثههای تکراری!
- ورود زبالهسوز ۶هزارتنی منتظر تایید محیط زیست است
- تیتر اخبار
- تیتر اخبار
- گپ و گفت
- وعده مسکن آتشنشانان محقق شد
- ورود موج بارشهای برفی به کشور از امروز
- یادداشت