|
خبر ویژه مالیاتی همتی؛
معافیت مالیاتی درآمد سالانه به 200 میلیون رسید
4 امتیاز از نقش مشاغل خانگی در توسعه اقتصادی ایران گزارش میدهد؛
کاهش هزینههای تولید و مدیریت مصرف انرژی
5 مخالفت چمران با خرید تراموا برای تهران
رییس شورای شهر تهران گفت: موافق خرید تراموا برای شبکه حمل و نقل عمومی پایتخت نیستم البته تراموایی که از چین بارگیری شده بیشتر شبیه اتوبوس سه کابین است.
مهدی چمران اظهار کرد: ابتدا باید اتوبوس تراموا به تهران برسد بعد ببینیم اگر خوب بود موضوع خرید آن را دنبال کنیم.
سرمقاله
نتیجه ساختار سازی
شهید سید حسن نصرالله
حسین انواری
سلام بر سید عزیز ، عبد صالح، نبض تپنده مقاومت ، عالم ربانی و مجاهد شهید والا مقام حجت الاسلام سید حسن نصرالله ، مایه فخر جهان اسلام و ملت های مظلوم تحت سلطه و جهان خواران، قهرمان بی نظیر جهان عرب، خصم ظالمان و یاز مظلومان عالم.
نصرالله آن مجاهد نستوه عهد و پیمانی که با خداوند بسته بود کاملاً وفا کرد و لحظه ای از عهدش عدول نکرد و فیض بزرگ شهادتش موجب تقویت مکتب مقاومت گردید و پیروزی حتمی حزب اله را باذن الله رقم زد.
سی سال در رأس مبازره سخت و دشوار ، حزب اله را رهبری نمود . البته طبیعت مقاومت در برابر جهان خواران مستلزم پرداخت هزینه گزاف است که تاکنون پرداخت گردیده و خون بهترین فرزندان حزب اله مقاومت را آبیاری نموده و توانسته نظم دروغین جهانی شدن دنیای متجاوزان و سلطه گران را به چالش بکشد و آنرا در آستانه فروپاشی قرار دهد.
نصرالله یک فرد نبود ، بلکه یک مکتب بود و با شهادت او راهش بالندگی یافت و اثر بخشی اش در جهان فزونی گرفت.
در دوره ایکه افتخار همکاری در حوزه اجتماعی با این عزیز داشتیم در عین حال که در مسائل سیاسی و امنیتی و نظامی مقتدرانه عمل می کرد در حمایت از محرومین و از پا افتادگان و خانواده شهدا لحظه ای آرام و قرار نداشت و با اهتمام به صیانت از عزت و کرامت آنها، خود را موظف به حل مشکلات آنها می نمود .
نصرالله شخصیتی اخلاق مدار، متعهد، سیاستمدار، ظلم ستیز، که مقاومت را معنی بخشید و الگوی اقتدار جبهه مقاومت و وحدت در جهان رمز موفقیت سید والامقام نصرالله ، با مدیریتی جهادی و اخلاص و نگاه و تفکر راهبردی به سرمایه گذاری در دلها و فکرها پرداخته بود و با تدابیر آگاهانه و عالمانه و با احساساتی لطیف که تحت کلید تعقل او بود موجب رویش های تازه در جریان مقاومت و عامل ثبات منطقه گردید. سازماندهی مدبرانه هسته های مقاومت حزب اله ، هندسه قدرت در آینده منطقه و جهان را دگرگون نموده، بگونه ای که شهادت آن بزرگوار نتوانست هیچ خللی در نظام ساختاری قدرتمند حزب اله بوجود آورد.
روحش شاد و یادش گرامی و راهش پرداوم باد. انشاءا... .
تیتر اخبار
رئیس یگان حفاظت محیط زیست استان خبر داد:
کشف ۴۸۷ سلاح و مهمات شکار در تهران
2
عضو اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد:
ورود صرافان و خودروسازان به صادرات پسته و خرما
4
تیتر اخبار
جامعهشناس دینی در گفتوگو با امتیاز؛
چه اتفاقاتی باید رخ دهد تا نسلی تولید شود؟
1
وزیر آموزش و پرورش :
۵۰ درصد پاداش بازنشستگی فرهنگیان باید در بودجه ۱۴۰۴ لحاظ شود
2
کالج اسکالرز 1-2 خاتون؛
تاریخیترین روز فوتبال زنان ایران
3
حدود ۱۳ میلیاردتومان بودجه چهل و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران
8
گپ و گفت
جامعهشناس دینی در گفتوگو با امتیاز؛
چه اتفاقاتی باید رخ دهد
تا نسلی تولید شود؟
یک جامعهشناس دینی در گفتوگو با امتیاز عنوان کرد: ارتباطهای ما ابتدا در نهادی به نام خانواده برقرار میشود؛ در خانواده وظایف مختلفی وجود دارد که این وظایف عبارتاند از پاسخ دادن به نیازهای جنسی، سرو سامان دادن اقتصادی، آماده شدن برای زندگی در نظام گسترده اجتماعی. علیرضا قبادی ادامه داد: خانواده زمینهای است که یک مرد و یک زن زیر یک سقف دور یک سفره در پناه قانون زندگی میکنند و اقتصاد مشترکی دارند و فرقی ندارد که فرزندی داشته باشند یا نداشته باشند. این جامعهشناس دینی تصریح کرد: فرزندانی که توسط خانواده به وجود میآیند نسل میشوند، در زمانی که نسلها به وجود میآیند در نظام خلقت و نظام اجتماعی رابطه متقابل دارند؛ این روابط متقابل برای ما به لحاظ معنایی و نشانهشناسی تعیین تکلیف میکنند و موافقتها و مخالفتها و یکسانی و غیر یکسانیهایی ایجاد میشود. علیرضا قبادی ادامه داد: وقتی که نسل تولید میشود سه اتفاق جامعهپذیری، فرهنگ پذیری و فرهنگ یابی حتماً باید رخ دهد و اگر این سه کار به ترتیب اتفاق نیفتد نظام بین نسلها دچار تداخل میشود؛ عناصر مختلفی در پرورش نسلها دخیل هستند از جمله نظام خانواده و نظام اجتماعی. این جامعهشناس دینی در پایان گفتوگو با امتیاز عنوان کرد: در برخورد با پدر و مادر با دو الگوی طرحواره وعادتواره مواجه میشویم؛ عادتواره به معنای الگوبرداری از رفتارهای پدر و مادر و طرحواره به معنای استفاده از تجربیات پدر و مادر و یافتن آن روشی است که خود انسان میخواهد؛ در نظام اجتماعی پدر و مادر نسبت به فرزندشان وظایفی را دارند.
یادداشت
حق بیمهی بازنشستگی
️ رضا تاجگر- . مدرس دانشگاه
دخترک، زابپوش بود و پسرک، خوشپوش. دوتایی زل زده بودند به نقطهای که همهی نگاهها به آن سمت بود. بر هیچیک از رانندگان شلوغشهر تهران پوشیده نیست که وقتی از بالای شهر، از بزرگراه شهید چمران میخواهی وارد بهاصطلاح میدان توحید شوی، گرفتار یک چراغ قرمز طولانی میشوی که بهراحتی، چشمانت گم میشود و به هر سمت و سویی که دلش میخواهد، میچرخد و دمی هم آرام ندارد. چشم، حریص است در دیدن و ادب چشم آن است که حریم نگاهدارد و هر نقطهای را نبیند. اما چشمان نگارنده اینبار، جایی را میدید که انگار همهی چشمها، دو چشمِ دیگر هم قرض گرفته بودند و داشتند پیرمرد شصتهفتاد سالهای را نظاره میکردند که کفش ایمنی نداشت؛ شلوار کار مناسب، مناسبِ کاری که میکرد، نداشت؛ کلاه ایمنی نداشت؛ دستکش نداشت؛ عینک! عینکِ کار نداشت؛ اما احتمالاً زن داشت؛ بچه داشت؛ عروس و داماد و نوه داشت؛ ولی نتیجه! نه! نتیجه نداشت؛ چرا! چون، زندگی، خرج داشت؛ هزینه داشت؛ دیدوبازدید داشت؛ آمدوشد داشت؛ ترافیک داشت؛ آن پیرمرد، در پشت ترافیک چراغ قرمز میدان توحید، دریل بتن کن داشت؛ اما زورِ بازو نداشت؛ توانِ کار کردن نداشت؛ برای همین، هربار که متهی دستگاه دریل بتن کن را فرو میکرد توی آسفالت، نه آسفالت کنده میشد و نه دریل درمیآمد! همین بود سوژهی همهی نگاههایی که به این پیرمرد دوخته شده بود؛ پیرمردی که کار داشت اما نا نداشت و بازنشسته بود بیهیچ حقِ بیمهی بازنشستگییی!
از ابتدای سال آبی تا ۲۱ مهر ثبت شد؛
افزایش ۱۲ درصدی آب موجود در مخازن سدها
آب موجود در مخازن سدها از ابتدای سال آبی تا ۲۱ مهر ۲۳ میلیارد و ۴۸۰ میلیون مترمکعب بوده و در قیاس با مدت زمان مشابه سال گذشته افزایش ۱۲ درصدی را نشان میدهد.
سال آبی تا کنون میزان ورودی سدها ۸۰ میلیون متر مکعب بوده در حالی که مدت زمان سال گذشته ۸۳ میلیون متر مکعب میرسید و اکنون کاهش ۳ درصدی ورودی سدها را شاهد هستیم. البته خروجی سدها کمی امیدوار کننده به نظر میرسد و نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته کاهش ۴ درصدی را نشان میدهد به طوری که در از ابتدای مهر ماه تا ۲۰ خروجی سدها یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون متر مکعب بوده در حالی که سال گذشته این عدد به یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون متر مکعب میرسید.
همچنین آب موجود در مخازن سدها از ابتدای سال آبی ۲۱ مهر ۲۳ میلیارد و ۴۸۰ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته ۲۱ میلیارد و ۲۰ میلیون متر مکعب افزایش ۱۲ درصدی را نشان میدهد. در مجموع نیز ۴۵ درصد از سدها پر و ۵۵ درصد دیگر از ظرفیت مخازن سدها خالی است.
ارتفاع کل ریزشهای جوی کشور از ابتدای سال آبی جدید تا ۲۰ مهر ماه معادل ۳.۶ میلیمتر است که این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دورههای مشابه درازمدت ۴.۳ میلیمتر ۱۴ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۵.۷ میلیمتر ۳۶ درصد افزایش را نشان میدهد.
رئیس نظام وظیفه عمومی فراجا
شرایط معافیت تحصیلی مشمولان برای تحصیل در خارج از کشور چیست؟
رئیس نظام وظیفه عمومی فراجا گفت: افراد مشمول می توانند با مجوز وزارت بهداشت یا وزارت علوم و پذیرش از دانشگاه مقصد به سازمان وظیفه عمومی مراجعه کنند و معافیت تحصیلی دریافت کنند.
هر ساله تعداد قابل توجهی از دانشجویان ذکور که مشمول خدمت سربازی هستند، علاقهمندند تحصیلات خود را در دانشگاههای خارج از کشور ادامه دهند.
این دسته از افراد که به دنبال کسب تجربههای جدید در محیطهای بینالمللی هستند، برای خروج از کشور نیاز به اخذ مجوزهای لازم دارند. بر اساس قوانین موجود، دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند، باید پیش از هر اقدامی، مراحل قانونی مربوط به معافیت تحصیلی و خروج از کشور را طی کنند.
بر این اساس سردار تقی مهری رئیس نظام وظیفه عمومی فراجا در گفتوگو با خبرنگار مهر درباره شرایط خروج افراد مشمول که برای تحصیل بورسیه به دانشگاههای خارج از کشور میروند، توضیح داد.
وی گفت: افراد ذکوری که مشمول خدمت سربازی هستند و قصد دارند در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند، میتوانند با مجوز وزارت بهداشت یا وزارت علوم و پذیرش از دانشگاه مقصد به سازمان وظیفه عمومی مراجعه کنند.
تقی مهری افزود: بر اساس نامه صادره از وزارت مربوطه، معافیت تحصیلی برای این افراد صادر خواهد شد.
یادداشت
مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا؛ 30 هزار نفر فقط در یک سال
️ ناصر تبریزی
چندی پیش آمار مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در رسانه ها منتشر شد ، عدد و رقمی منتشر می شود ، که باور کردنش برای هر هم وطن بسیار سخت و دردناک است . جهان در حالی که از قتل عام مردم مظلوم غزه در بهت به سر می برد، در وطن عزیز خودمان، به همان تعداد شهدای غزه، مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا،( در یک سال ) اتفاق افتاده است.
بنا بر گزارش جوان آن لاین؛ «....رییس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه میزان مرگومیر ناشی از آلودگی هوا به ۳۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، گفت: با گذشت ۷ سال از تصویب و ابلاغ قانون هوای پاک تنها ۱۲ درصد احکام این قانون اجرایی شده است!...»
این در حالیست گه بنا بر آمار موجود مرگ میر ناشی از آلودگی هوا ، در سال 1401 بیست چهار هزار نفر اعلام شده بود. و متاسفانه، در سال 1402 تعداد قربانیان به 30 هزار نفر رسیده است. باتوجه به روند موجود ، افزایش تلفات ناشی از آلودگی ذرات معلق هوا، در سال جاری قابل پیش بینی است.
واقعا مگر ما « قانون هوای پاک» مصوب 25/4/1396 را نداریم ، چرا بعد از 7 سال، هیچ اتفاق مثبتی در این راستا برای مردم نیفتاده است؟
بهتر است پاسخ را از زبان خانم سمیه رفیعی ؛ سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی بخوانیم: سمیه رفیعی؛ در گفتوگو با تسنیم درباره بررسی روند اجرای «قانون هوای پاک» در کمیسیون متبوعش گفته :
ژ«... بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور از 228 حکم مندرج در قانون هوای پاک تنها 28 حکم اجرا شده، 138 حکم ناقص اجرا شده و 62 حکم نیز اصلا اجرا نشده است..... »
چند ماه از تشکیل دولت وفاق ملی می گذرد؟ باید کمی اندیشه کرد ...
آیا برای معضل آلودگی هوا و مرگ میر ناشی از آن که با تلفات حمله رژیم صهیونیستی به غزه برابری می کند، چاره ای اندیشیده شده است؟
دستکم برای پاسخگو بودن دستگاه های مرتبط با معضل آلودگی هوا چه اقدامی انجام شده است؟
بهتر نیست دولت برای روشنگری برنامه های پیش رو اطلاع رسانی کند، تا شائبه سکوت دولتمردان مرتفع گردد؟
چطور ممکن است که قانونی برای جلوگیری از مرگ میر هموطنان ما به دستگاه ها ابلاغ شود و بعد از 7 سال هیچ پاسخگویی دست کم ددر حد برنامه های پیشگیری وجود نداشته باشد؟
چرا برای عدم اجرایی شدن 62 حکم «قانون هوای پاک» و اقدام دست و پای شکسته 138 حکم مرتبط با سلامتی مردم، پاسخگویی وجود ندارد؟
شاید در برخی موارد، کمبود بودجه، مانع اجرایی شدن برخی از برنامه های کلان در دولت باشد، اما هیچ عملی و هیچ اقدامی واجب تر از یافتن راهکاری برای جلوگیری از افزایش قربانیان آلودگی هوا و تصافات جاده ای، نیست.
هیچ دولتی نمی تواند سکوت خود را در اثر کوتاهی، سهل انگاری و یا بی تفاوتی به هر بهانه یا توجیهی برای قربانیان بیش از 50 هزار نفر در سال گذشته را توجیه کند.
فقط باید امیدوار بود که فرصت های طلایی برای جذب اعتماد مردم به دولت و دولتمردان،^ غنیمت شمرده شده و در عمل به اثبات برسد، زیرا بدون شک، جان هم وطنان، از هر سیاستی در کشور، واجت تر بوده و باید در رتبه اول اقدامات کشور قرار گیرد.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144778
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144779
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144780
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144781
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144782
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144783
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144784
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144785
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144786
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144787
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24296/48785/144788
|
عناوین این صفحه
- معافیت مالیاتی درآمد سالانه به 200 میلیون رسید
- کاهش هزینههای تولید و مدیریت مصرف انرژی
- مخالفت چمران با خرید تراموا برای تهران
- سرمقاله
- تیتر اخبار
- تیتر اخبار
- گپ و گفت
- یادداشت
- افزایش ۱۲ درصدی آب موجود در مخازن سدها
- شرایط معافیت تحصیلی مشمولان برای تحصیل در خارج از کشور چیست؟
- یادداشت