|
وزیر آموزش و پرورش:
نگاه تربیتی به ۱۳ آبان داریم
2 امتیاز در مورد کشاورزی بر پایه کشت محصولات کمآببر گزارش میدهد؛
افزایش میزان دخالت حاکمیت در مدیریت آب
5 یارانه چه کسانی این هفته قطع میشود؟
حذف یارانههای نقدی کلید خورد
4 تیتر اخبار
نشست مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با جوانان نخبه و دانشگاهی چابهار؛
دولت در تلاش است چابهار به مرکز اقتصادی ایران تبدیل شود
2
رئیس اتحادیه انجمنهای علمی انرژی ایران:
یکسوم گاز کشور به نیروگاهها اختصاص مییابد
5
سرمقاله
ما و جعبه پاندورای زندگی
هومن جعفری
این روزها در توییتر بیشتر می چرخم و بیشتر وحشت می کنم از چهره عریان جامعه ایرانی که خود را پشت حساب های فیک و چهره های جعلی پنهان کرده. شاید اسامی جعلی باشند اما در نهایت خروجی کار، چهره پنهان جامعه ای است که نگاه کردن به آن ترسناک است. توییتر را با دقت نگاه می کنم تا بفهمم در پس لایه های مختلف جامعه چه می گذرد. اگرچه همه جامعه ایران توییتر یا اینستاگرام نیست اما باید باور کنیم شبکه های اجتماعی کمک کرده اند تا قفلی باز شود که بسته بودنش انگار بیشتر به صلاح بود.
فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به عنوان بستر هایی برای ارتباطات اجتماعی و تبادل اطلاعات، به دلیل ساختار آزاد و دسترسی آسان، مکانهایی مناسب برای بیان نظرات و افکار کاربران شدهاند. اما این آزادی همچنین با چالشهایی نظیر توهین، نفرتپراکنی و استفاده از حسابهای کاربری جعلی (فیک) همراه است.
در شبکه های اجتماعی شما این حق را دارید که با هویت خودتان یا هویت دیگری حاضر باشید و فعالیت کنید. درک این نکته که هر جامعه و هر فردی محدودیت هایی دارد که وادارش می کند هویت خود را مخفی کند، کار دشواری نیست اما این قصه انگار بیشتر دستاویزی برای برطرف کردن عقده های کاربرانی شده که از فحش دادن و توهین کردن و تهمت زدن به دیگران پاشکارا لذت می برند.
توهین در فضای مجازی به معنای ارسال پیامها، نظرات یا محتوایی است که به دیگران خسارت روحی یا عاطفی وارد میکند. این نوع رفتار نه تنها بر خود فرد هدف تأثیر میگذارد، بلکه میتواند بر جامعه بهطور کلی نیز تأثیر منفی بگذارد. توهینها ممکن است شامل الفاظ رکیک، تهدید، افترا و تشویق به خشونت باشند.
همچنین، توهین در فضای مجازی ممکن است در قالبهای مختلفی مثل کامنتها، پستها یا حتی در شکل ویدیوها و تصاویر نمود پیدا کند. تبعات چنین رفتارهایی میتواند منجر به آسیب به روان افراد، کاهش اعتماد اجتماعی و ایجاد فضای منفی در این بسترها شود.
باید باور کنیم که هر چه محیط اجتماعی بسته تر باشد فضا برای تخریب بیشتر می شود. بسیاری از فعالان فضای مجازی مانند روزنامه نگاران، خانم ها و حتی فعالان فرهنگی با این تخریب ها از بیان نظرات و حتی آزادی شهروندی خود محروم می شوند. هر جامعه ای برای خودش گروه های فشاری دارد اما ترسناک ترین گروه های فشار در اینترنت پیدا می شوند. آدم هایی که با پخش یک دروغ، زدن یک تهمت و انتشار یک سند فیک و جعلی، شخصیت یک فرد سالم را تخریب می کنند. این روزها توییتر واقعا ازهمیشه ترسناک تر شده.
تیتر اخبار
کارشناس ارشد مسائل بینالملل در گفتوگو با امتیاز:
۱۳ آبان به همه ملتها آموخت که دیوار ستم شکستنی است
1
وزیر کشور:
انسداد مرزهای شرقی تا نیمه اول سال آینده تکمیل میشود
7
قمار بزرگ در سختترین مقطع؛
مورایس از هیچ چیز نمیترسد!
3
حمید خزاعی با «فرآواز» در وحدت میخواند
8
گپ و گفت
کارشناس ارشد مسائل بینالملل در گفتوگو با امتیاز:
۱۳ آبان به همه ملتها آموخت که دیوار ستم شکستنی است
یک کارشناس ارشد مسائل بینالملل در گفتوگو با امتیاز عنوان کرد: ۱۳ آبان یادآور ۳ واقعه مهم در تاریخ معاصر کشورمان است که در دو دهه متفاوت رخ داده است. باید اذعان کرد که هر یک از این حوادث بهتنهایی قابلیت ثبت این روز بهیادماندنی در سپهر تاریخ معاصر کشورمان را داراست در اهمیت این روز به سخنان امام خمینی (ره) بعد از تسخیر لانه جاسوسی امریکا اشاره میکنم که فرمودند: تسخیر سفارت امریکا انقلاب دوم ملت ایران بود. منصوره سادات ایافت افزود: بیراهه نیست که مقاومت و پایداری، انسجام و اتحاد این روزهای ملت ایران در مقابل تجاوز اسرائیل را دنباله حوادث مهم ۱۳ آبان عنوان کنیم، روزی که در زوایای مختلف آن نماد مقاومت و انسجام یک ملت در برابر استکبار جهانی آشکار است. تسخیر لانه جاسوسی امریکا واکنش دانشجویان انقلابی و عملگرای آن دوره در مقابل سالها رنج حقارت از استعمار امریکا، در دوره پهلوی بود. این کارشناس ارشد مسائل بینالملل ادامه داد: دانشجویان در یک حرکت خودجوش از دولت موقت خواستند که امریکا را وادار به استرداد شاه و اموال ملت ایران بکند، تعلل دولت موقت در اتخاذ تصمیم صحیح در مقابل خواست دانشجویان موجب شد دانشجویان در یک راهپیمایی به سمت سفارت امریکا رفته و خود را به آن طرف دیوارهای لانه جاسوسی آمریکا علیرغم مقاومت محافظان آمریکایی برسانند و آنجا را تصرف کنند. منصوره سادات ایافت افزود: در مقابل آمریکا هم در ۲۰ مهر ۱۳۵۹ با قطع کامل روابط سیاسی با ایران اولین تحریمهای ظالمانه خود را در مقابل ملتی که تنها گناهشان درخواست استقلال و آزادی بود اعمال کرد تا در عزم ملت ایران در مقابله با ظلم و بیعدالتی خللی وارد کند، اما در مقابل شاهد آن بودیم که ملت ایران نه از تحریمها و نه از حمله نظامی به خاک کشورمان هراسی به دل راه ندادند و ۴۴۴ روز جاسوسان آمریکایی را در چنگ اراده انقلابی خود قرار دادند. این کارشناس ارشد مسائل بینالملل در پایان گفتوگو با امتیاز عنوان کرد: حادثه تسخیر لانه جاسوسی امریکا آغاز تحولات ریشهداری بود که نه در خاورمیانه بلکه در سطح بینالمللی پرستیژ و هیمنه امریکا را خدشهدار کرد و ماهیت ظالمانه زمامداران آمریکا را برای جهانیان عریان ساخت. به هر روی نتایج ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ به همه ملتها آموخت که دیوار ستم شکستنی است و میتوان در مقابل استعمارگران تاریخ ایستاد و آنان را شکست داد.
اخذ ۵ همت برای نوسازی شبکه برق تهران
مدیرعامل برق منطقه ای تهران با اشاره به فرسودگی ۳۰ درصدی شبکه برق تهران گفت: برای نوسازی و بهسازی شبکه برق تهران به ۵۰ همت نیاز داریم که تاکنون ۱۰ درصد آن وصول شده است.فرهاد شبیهی مدیرعامل برق منطقهای تهران در رابطه با تأمین مالی برای بازسازی شبکه برق استان تهران گفت: نوسازی شبکه برق بسیار هزینه بر است اما بخشی از آن تأمین مالی شده است. وی ادامه داد: نزدیک به ۳۰ درصد شبکه فرسوده است که اصلاح این شبکه نیاز به زمان دارد؛ در همین راستا نیز بخشهای مورد نیاز به ترتیب در حال اصلاح است. شبیهی خاطرنشان کرد: منابع مورد نیاز برای اصلاح فرسودگی شبکه نزدیک به ۵۰ همت است که در حال پیگیری اخذ این منابع مالی برای نوسازی شبکه برق استان تهران هستیم. این مقام مسئول با بیان اینکه تقریباً ۵ همت از منابع مالی وصول شده است، افزود: شبکه برق تهران جزو فرسودهترین شبکههای برق کشور است و ترانسفورماتورها تقریباً عمر ۵۰ تا ۶۰ ساله دارند باید تعویض شوند. به گفته مدیرعامل برق منطقهای تهران، امسال اولین ترانسفورماتور یک پارچه ۵۰۰ مگا ولت کشور را در تهران نصب کردهایم که در پروسه ۶ ماهه ساخته شده است و در یک ماه به مرکز شهر تهران منتقل شده که این پیچیدگیها خود مزید بر علت است. وی در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی برای زیرزمینی شدن خطوط برق انجام گرفته است، یادآور شد: مذاکره با شهرداریها برای زیرزمینی شدن خطوط برق و ایجاد تونل انرژی در دستور کار است. این مسئله برای تهران امری ضروری است که امیدواریم با همکاری شهرداری این اقدام را به انجام برسانیم. کلینیک سوگ محک؛ همراهی با خانوادهها در مسیر دشوار پس از فقدان
مدیر خدمات حمایتی محک، از کلینیک سوگ بهعنوان بخشی از زنجیره درمانی محک یاد میکند. این کلینیک با ارائه مشاورههای تخصصی، تلاش میکند تا والدین را در ادامه مسیر زندگی پس از یک فقدان بزرگ همراهی کند. ندا دادخواه، مدیر خدمات حمایتی محک، در خصوص هدف تاسیس کلینیک سوگ اظهار داشت: این بخش با هدف تکمیل زنجیره حمایت در خیریه محک ایجاد شده است. وی تأکید کرد: علیرغم پیشرفتهای علمی در حوزه پزشکی، گاهی درمانهای موجود برای مقابله با سرطان کودکان به نتیجه نمیرسد و در چنین مواقعی، کلینیک سوگ محک با بهرهگیری از روانشناسان مجرب خود، به والدینی که فرزندشان را از دست دادهاند کمک میکند تا این شرایط سخت را بهتر مدیریت کنند. دادخواه ادامه داد: کلینیک سوگ، با ارائه مشاورههای تخصصی، تلاش میکند والدین را در پذیرش این فقدان و ادامه مسیر زندگی یاری کند. واقعیت این است که زندگی، حتی پس از تجربه تلخی چون از دست دادن یک فرزند، ادامه دارد و هدف کلینیک سوگ محک این است که این مسیر سخت را برای والدین هموارتر کند. مدیر خدمات حمایتی محک با اشاره به اهمیت کلینیک سوگ در ساختار حمایتی این موسسه بیان کرد: این کلینیک نهتنها برای حمایت عاطفی والدین پس از فقدان فرزند طراحی شده، بلکه بخشی حیاتی از فرآیند حمایت به شمار میآید. دادخواه با اشاره به اهمیت پذیریش سوگ گفت: روانشناسان کلینیک سوگ محک به والدین کمک میکنند تا با پذیرش و پردازش احساسات پیچیدهای که از دست دادن فرزند به همراه دارد، به تدریج راهی برای بازگشت به زندگی روزمره پیدا کنند. این فرآیند به والدین اجازه میدهد تا علاوه بر اینکه به یاد فرزندشان باقی میمانند، بتوانند دوباره زندگی کنند و به تدریج از غم عمیق ناشی از این فقدان فاصله بگیرند. یادداشت
محیط زیست و معیشت پایدار در تقابل با هم نیستند
️ شینا انصاری - رییس سازمان حفاظت محیط زیست
سازمان حفاظت محیط زیست از گردشگری پایدار در مناطق تحت مدیریت خود استقبال میکند، با این حال قانون به ما حق عقبنشینی از ضوابط را نمیدهد. سالهاست روز ولادت ضامن آهو «علی بن موسی الرضا (ع)» بهعنوان «روز محیطبان» گرامی داشته میشود. سال گذشته با تلاش مدیران وقت سازمان حفاظت محیط زیست، ۸ آبانماه بهعنوان روز ملی محیطبان در شورای فرهنگ عمومی کشور به ثبت رسید و در تقویم رسمی کشور ثبت شد. ازاینرو، ما ضمن آنکه مانند گذشته همچنان مقام محیطبانان عزیز را در روز میلاد بابرکت ضامن آهو ارج مینهیم، از فرصت ثبت روز ملی به این نام در تقویم رسمی نیز استقبال میکنیم. وی افزود: محیطبانان ما با وجود کاستیهای فراوانی که در حوزه جبران خدمات و تجهیزات مورد نیازشان وجود دارد، دلسوزانه از محیط زیست کشور حفاظت میکنند. تلاش میکنیم تا برنامهریزی لازم را برای بهبود حداکثری وضعیت موجود انجام دهیم.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در هفتهای که گذشت با سردار رادان - فرمانده انتظامی کشور- دیدار و گفتوگو کردم. جلسه بسیار خوبی بود. درباره مأموریتهای سخت سازمان حفاظت محیطزیست صحبت کردم و همکاری پلیس را در پیشبرد مطلوب وظایف محوله بسیار پررنگ و مهم دانستم. سردار احمدرضا رادان بر حمایت هر چه بیشتر از مأموریتهای سازمان بهویژه محیطبانان تاکید کرد. این حمایت قرار است از طریق فرماندهی انتظامی استانها افزایش یابد. انصاری ادامه داد: استفاده از فناوریهای نوین نظارتی از جمله ریزپرندهها و دوربینها همراه با آموزش مناسب و در اختیار قرارگرفتن تجهیزات کاربردی برای محیطبانان یکی دیگر از موضوعات مورد تاکید سردار رادان بود. در این جلسه همچنین باتوجه به حضور سردار سید تیمور حسینی - رئیس پلیس راهنماییورانندگی فراجا - درباره هماهنگی اقدامات و نقش اثرگذار نیروی انتظامی برای کنترل و کاهش آلودگی هوا تبادل نظر صورت گرفت. وی افزود: انتشار نامه معاون طبیعی سازمان درباره لزوم بررسی فعالیتهای عمرانی در جزیره آشوراده که باهدف اجرای ضابطهمند آنها انجام شده، واکنشهای انتقادی برخی از مسئولان استان گلستان را در پی داشت. به نظر من بسیاری از اظهارنظرها از سر دلسوزی اما با شتابزدگی و بدون توجه به رسالت سازمان حفاظت محیط زیست مطرح شد.
انصاری تاکید کرد: معاون طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست مطابق با وظایف قانونیاش عمل کرده است. سازمان حفاظت محیط زیست از گردشگری پایدار در مناطق تحت مدیریت خود استقبال میکند. با این حال قانون به ما حق عقبنشینی از ضوابط را نمیدهد. ارزیابی و نظارت بر هر اقدامی که در جزیره آشوراده انجام میشود از وظایف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست است. وی تصریح کرد: موازین و ضوابط در مورد نحوه اجرای طرحهای طبیعتگردی در مناطق تحت حفاظت روشن است و در مورد طرح طبیعتگردی در آشوراده هم پیش از این، دامنه کار مشخص و ابلاغ شده است بنابراین اگر اقدامات انجام شده یا آنچه قرار است پس از این در جزیره انجام شود مطابق با موازین و مقررات و در چارچوب «طرح مدیریت منطقه» باشد، جای نگرانی برای هیچکس وجود ندارد.
معاون رییس جمهوری اضافه کرد: سازمان حفاظت محیط زیست بهعنوان متولی محیط زیست کشور در کنار مردم ایستاده است و در مورد طرح گردشگری جزیره آشوراده هم بر احقاق حق جامعه محلی تمرکز دارد. بیتردید مانند همه مناطق حفاظت شده و تحت مدیریت سازمان، جامعه محلی از ذینفعان اصلی و مهم است.
انصاری در پایان تاکید کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ تنوع زیستی منطقه به همراهی جامعه محلی بهعنوان یکی از ذینفعان اصلی چشم دوخته است. توجه به منافع و معیشت پایدار ذینفعان برای هر منطقهای در هر گوشه از ایران که تحت مدیریت سازمان باشد، یک اصل است. اجتماعی شدن حفاظت از محیط زیست بدون مردم ممکن نیست.
|
|
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145521
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145522
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145523
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145524
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145525
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145526
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145527
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145528
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145529
آدرس مطلب: http://emtiazdaily.ir/newspaper/page/24310/48899/145530
|
- نگاه تربیتی به ۱۳ آبان داریم
- افزایش میزان دخالت حاکمیت در مدیریت آب
- حذف یارانههای نقدی کلید خورد
- تیتر اخبار
- سرمقاله
- تیتر اخبار
- گپ و گفت
- اخذ ۵ همت برای نوسازی شبکه برق تهران
- کلینیک سوگ محک؛ همراهی با خانوادهها در مسیر دشوار پس از فقدان
- یادداشت